Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bager13

    aktív tag

    válasz lemusz #74412 üzenetére

    Én egy olyan statisztikára gondoltam, ami ismétlem nyilván lehetetlen, ami minden csalót magába foglal egy adott hónapban a fent említett lebontás szerint, nem csak azt, aki lebukott.
    Ezzel megtudhatnánk melyik szegmens a legtisztább, és persze aki ebben a szegmensben van az egyértelműen ritkábban fog összefutni csalóval.
    Én erre gondoltam, az " egyrészről megmagyarázná" alatt.

    Másrészről meg persze igazad van, mert nem mindenki ismeri fel, ha csalnak ellene, sőt még OW-ban sem. Ez is benne van a pakliban.
    Szóval ez is lehet az oka, ha valaki azt mondja ritkán lát csalót, ez a másrészről.
    (biztos volt már olyan, hogy én sem vettem észre, hogy lecsaltak)

    A valorantban valóban jobb védelem van. Egy Kernel alapú anticheatet azért már nehezebb kijátszni, de azt is simán ki lehet.
    Aki okosan csal egy privát cheattel, azokat ez a rendszer sem fogja meg.
    De igaz így kevesebb lenne a csaló, mert aki fullba nyomja a kretént és úgy próbálna csalni, az meg menne egyből a levesbe. Mondjuk az ilyeneket meg egy jó trust factor-os embernek nem is dobja be, így ezekkel amúgy sem találkozik ELMÉLETBEN.

    Összegezve abban egyetértek, hogy lehetne mit tenni még ezügyben, de akkor is tartom, hogy vannak olyan rang, trust factor, földrajzi elhelyezkedés kombók, ahol elenyésző az ügyeskedők száma.

    [ Szerkesztve ]

    Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!

Új hozzászólás Aktív témák