Új hozzászólás Aktív témák

  • lemusz

    addikt

    válasz bager13 #74411 üzenetére

    Convarson van tábla ami mutatja hány winnel bannolódnak emberek, illetve a rangok szerinti megoszlást is. De mivel az oldal csak az oda feltöltött meccsek alapján szedi az adatait - gondolom - így nem tekinthető reprezentatívnak. [link] Az mondjuk érdekes, hogy sas2 rangtól drasztikusan megnő a game bannok aránya a VAC bannhoz képest.

    "...Szerintem nagyon árulkodó lenne és egyrészről megmagyarázná, hogy sok játékos miért találkozik ritkán csalóval és sok meg miért fut össze velük minden meccsen."

    Ezzel mintha azt sejtetnéd, hogy aki csalóval találkozik az magának köszönheti. Hülyeség! Az eléggé köztudott, hogy a felső 3 rangban nagyobb a csalók aránya. Ezt gondolom nem kell vesézni, egyértelmű hogy egy nova kevesebbszer fog csalóval találkozni. Viszont azt is gondolom, hogy nagyon sok player - főleg akik casuel stílusban, a játékélményért ülnek le, nem olyan megrögzött fanatikusok mint mondjuk én - azok kevésbé veszik észre az árulkodó jeleket. Több féle szintje van a lecsalásnak, sima wh-sok már a lőtéri kutyát sem érdeklik, mert lőhetők skillből, főleg ha érzed hogy valószínűleg wh-znak és így megpróbálsz kiszámíthatatlan lenni, még véletlenül sem walkolászva menni a sarkokhoz. De az aimbotnak és a hozzá kapcsolódó beállításoknak nagyon mély tárháza van. Legitaim, semi-rage, spinbot, mind hallottuk már ezeket, ugye? Pont azért nevezik gondolom legitnek a gyengébb beállításokat - bár van itt ex-csaló kolléga, javítson ki ha tévedek - mert a Novák Lacik OW-ban nem fogják rá azt mondani, hogy minden kétséget kizáróan aimbot, tehát legit játékosnak tűnik vele sokak számára. Főleg ha még fake pinggel meg Isten tudja mikkel van megbuherálva a játéka. Egy globál már látja hogy valami nem stimmel, de a nova nem.
    Szóval simán eltudom képzelni, hogy ezen örök pozitív - vagy éppen trollkodó? - emberek egyszerűen nem veszik észre, ha le vannak whzva vagy valami lágyabb/közepesebb keverékű aimbottal vannak lelőve.

    Annak idején redditen egy valve-os emberke megerősítette, hogy "10 meccsből 2-ben vannak csalók". Ez már jó régi adat lehet, még a pre-f2p időszakból, azóta meg csak nőhetett ez az arány. Illetve kitudja mennyi volt már azok között is az ártatlannak látott egyén, aki privát cheatje révén csak évek múltán vált "láthatóvá/csalóvá" valve számára. Szóval hogy árnyaljam a helyzetet, aki továbbra is azt állítja nem találkozik csalóval huzamosabb ideig sem, az vagy valami kurva jó és soha alább nem hagyó trustfactorral megáldott NAGYON SZERENCSÉS! gold nova rangú emberke vagy egy TROLL vagy egy - sajnálom, hogy ezt kell mondanom - de egy félig vak retardált.

    Nem adom azt a gondolkodásmódot, hogy "de máshol szarabb a helyzet". Bf1-el toltam egyébként mostanában és már az se mai játék, de csak néha látok csalót benne, az is 64 emberből 1-2 ugye, nem pedig 10-ből 2-3 adott esetben. A csgot szeretem, ezzel játszottam a legtöbbet, így azt nézem hol jobb ennél a helyzet. A valorantos vanguard anti-cheatje sokkal jobbnak mondott, megbízható baráti köröm esküszik rá, hogy mióta tolják vele maximum 1-2 cheaterrel találkoztak összesen. Már több mint 1 éve tolják... Itt miért nem lehet ring0-ás anti-cheat? Ha kellene még fizetnék is érte...

Új hozzászólás Aktív témák