Új hozzászólás Aktív témák

  • kretenallat

    senior tag

    válasz gyurkikrisz #65952 üzenetére

    a cél az volt, hogy minél több konfigot összegyűjtsünk. amikor elkezded, nem nagyon tudod megmondani, hogy hány ember lesz hajlandó válaszolni. igyekeztem terjeszteni a hírét. minél több gépről van infó, annál több következtetést tudsz levonni. természetesen kis számú mintánk van, nagy a bizonytalanság, de talán abban segíthet valakinek, ha éppen azon gondolkodna, hogy kis büdzsével fejlesszen gépet, hogy az ő konfigjához képest hol helyezkedne el egy jobb procival. (teszem azt van egy 750ti-d meg egy i3ad, 4 gb ram) hova jutnál kb ha a 30k forintodat vgara költenéd, cpura, memóriára, vagy épp kombináltan két alkatrészre. természetesen nem kapsz fps pontos választ, de ha olyan kicsi lenne a különbség, akkor azért el lehet dönteni, hogy nem érdemes fejlesztésre költened.

    sajnos csak utólag merült fel, hogy a beállítások bekérése helyett inkább meg kellett volna adni 1024x768 min és fullhd és valami magasabb, de fixált beállítások melletti futtatást. persze, nem vagyok biztos benne, hogy arra sikerült volna rávenni az embereket, hogy túrják szét a beállításaikat a kedvemért, lehet, hogy sikerült volna, passz.

    amúgy a random pályán futtatás résszel nem igazán tudok egyetérteni, azzal, hogy nálad a szerver egy rakás változót kiszűrsz az egyenletből.

    :: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

Új hozzászólás Aktív témák