Új hozzászólás Aktív témák

  • martin.p

    tag

    Lenne egy fura kérdésem.

    Ugye én évek óta játszom a Global Offensive-el, és eddig egyetlen gépemen sem sikerült elérni, hogy annyira folyamatos legyen a játék, mint mondjuk egy youtube videón. Az előbb linkelt videó is folyamatosabb, mint nekem a játék. (https://www.youtube.com/watch?v=16X9Y9NvhVk)

    75Hz-en játszom, de nem hiszem, hogy a videó ennyire élvezhetően jó, maga a játékmenet meg 75Hz + 120-250 fpsel rossz. A két gyártó videokártyáját, a két gyártó processzorát kipróbáltam már, továbbra sem tudom elérni, hogy ilyen szinten folyamatos legyen. A monitor is két különböző 75 Hz-es monitor.

    Lehetséges, hogy a videókban smooth csak ennyire a játék? Vagy más is tapasztal hasonlót?

    cl_interpolate 1-en van, többszöri újratelepítés megtörtént, fps_max 120-at használok jelenleg, de ha többet engedek, akkor sem jobb a helyzet. Az fps_max 0 sem segít. Akkor tűnik sokkal folyamatosabbnak, mikor fps_max 76-ra állítom, de ez azt jelenti, hogy 76 fps-em van, ami 128 ticken nem az igazi, ha jól tudom.

    Próbáltam már RadeonProban is állítgatni, illetve Nvidia Inspectorban, egyik sem segített. Bármilyen ötlet? Ezek mondjuk nem mai videokártyák, de a teljesítményük elég a CS:GO fix 120 fps-hez. (HD4890 és 9600GT)
    Esetleg lehet, hogy újabb videokártyát kellene vennem ehhez a játékhoz? A többi játék teljesen folyamatos, de a CS:GO nem akar az lenni.

Új hozzászólás Aktív témák