Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xEon1337

    őstag

    válasz Vanir #44255 üzenetére

    Nagyon jól összefoglaltad, teljes mértékben egyetértek minden szavaddal.

    Hányszor fordult elő régebben velem is (még CoD1-2-4-ben), hogy sípolt a gép, mert sok gombot nyomtam le egyszerre a billentyűzeten, nem nyomódott be rendesen egy billentyű, beakadt az egérzsinór, lecsúsztam az egérpadról vagy az asztalról, füstben beesett az FPS, stb... ezek mind-mind olyan dolgok, amik szituációkat, meccseket dönthetnek el.

    (#44259) fezlergabor
    Nekem mechanikus billentyűzetem van. Konkrétan nehéz lenne bármit is mondani azzal kapcsolatban, hogy mivel tud többet CS:GO-ban. Ami fontos lehet, az-az NKRO, szóval rá is tenyerelhetsz a billentyűzetre, akkor is bevesz minden leütést. Valamint (bár Te említetted, hogy a geniusoddal ilyen nem fordult elő), de bármikor előfordulhat, hogy nehezebben nyomódik le egy billentyű vagy épp nem vesz be egy leütést.

    Ezt az egész mechanikus - nem mechanikus kérdést inkább összességében, a teljes számítógép használatot figyelembe véve kell nézni, nem csak a játékok tekintetében. Egyszerűen élmény használni, élmény rajta gépelni. Szívesebben gépelek le rövidebb mondatokat, minthogy bemásoljam egy korábbi helyről. :)

    Az a lényeg, hogy ebből is (mármint a billentyűzetből) a legjobb technikát használd, így kerülheted el leginkább a hibalehetőséget. A sok kicsi sokra megy elv alapján (jó monitor / gép / egér / egérpad / egérzsinórtartó / billentyűzet / hangkártya / fejhallgató) ezek a dolgok összeadódnak és előnyben leszel másokkal szemben.

    Szerk.: Nekem sincsen csúcs gépem, de arra elég, hogy 250-300 FPS-el vigye a CS:GO-t. Viszont perifériákból próbáltam kihozni a maximumot, szóval ha valami nem úgy jön össze, akkor az azért van, mert elbasztam vagy mert szar a net. :DDD Nem tudom a hardverre fogni, szerencsére. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Less but better" - Dieter Rams

Új hozzászólás Aktív témák