Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz Gentlelelele #41669 üzenetére

    Hát igen, valóban úgy pontos, hogy egy volt C9 tag vallotta be az aderall doppingot, bár most én se tudnám megmondani, hogy kicsoda.
    A cikk elsősorban az angol kommentátorokat méltatja, akik szerintem is jók, nagyon minőségi kontentet tolnak, egyedül azzal a Pansy nevű csajszival voltam néha elégedetlen. A magyar kommentár viszont tényleg nagyon igénytelen, tavaly volt valami fiatalabb (legalábbis a hangja alapján) srác, aki egész tűrhető volt, de ezt az idei Orobertós sz*rt egy meccsen keresztül nem bírtam hallgatni, pedig próbáltam. Ezeknél még egy Korda Gyuri bácsi is jobb lenne :D .
    Tesóm nagy Dotás, ő szokta nézni az ottani majorokat, ő is mesélte, hogy ott bizony ilyen millió dolláros fődíjak repkednek, csak kapkodtam a fejem :U . Ehhez képest a cs-s profi játékosok eléggé alulfizetettek lehetnek, amit csak abból a szempontból nem értek, hogy nézőszámot/aktív játékosokat tekintve a cs sokkal népszerűbb világszinten.

    he7edik.: tény, hogy a cikkeik 90%-a külfoldi oldalról fordított 3 soros valami, vagy menekültes, de azért vannak ilyen gyöngyszemek is, illetve a tl;dr-es irományaiknál is megcsillan azért a tehetség.

Új hozzászólás Aktív témák