Új hozzászólás Aktív témák

  • dugo_

    veterán

    válasz vzsryl #39228 üzenetére

    Szerintem egy dekát se lett könnyebb, semmi jel nem utal arra, hogy átszabták volna azt az Élő-pontrendszert, amin nyugszanak a rangok.
    Az a másfél tucat ember, aki játszik rendszeresen a barátlistámról se húzott el sehova, még a nagy ban hullám idején se. Aki nem hajlandó fejlődni, az ugyanott toporog, mint 1-2 hónapja. Premade-del lépkedünk előre páran havi 1-1 rangot, aztán ennyi. Aki sok csalót fogott ki előtte, az kapott egy egyszeri elo-boostot, de az sem tarthat örökké.
    Ez elég jó magyarázat szerintem: The VAC Wave Reshuffle
    A kulcsmondat, hogy olyan sokáig voltak elnyomva a magasabb rangúak, hogy normálissá vált DMG-nek gondolni azt, akinek a pontrendszer kitalálásakor rég magasabb rang járt volna, ezzel együtt azoknak a meccseknek a színvonalát tekinteni etalonnak.

    Valószínűleg kdr, hs arány és pontosság is nagyon sokat számít, így teljesen értelmetlen nyert meccsek számához kötni a ranglépést. (Mondjuk ez még az első 10 win előtt volt, de egy unranked boostolt accon meglőttem a saját tudásommal, stílusommal egy LE/LEM meccsen, amit nagy fölénnyel megnyertünk, de a következőre már lejjebb dobott, közelebb a saját rangomhoz, eredménytől függetlenül).

Új hozzászólás Aktív témák