Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pr1mzejEE

    addikt

    válasz Mezcal #33120 üzenetére

    Már nem azért, valószínűleg lemusz sokkal jobb cs játékos mint én, de ha olvastad korábban a hsz-eim akkor tudod, nagyjából másfél év alatt 0 cs tapasztalattal felvittem sasig és kb 1 win hiányzott a sas2-höz, mert már supremeket is dobált ellenem.
    Nova1-ből indultam, soha nem a képességeimmel volt probléma, hanem inkább csak azzal, hogy nem tudtam csézni. Codból jöttem, teljesen más - mondani sem kell.
    Utána felmentem sheriff-ig, és ott stagnáltam majdnem tulajdonképpen a "cs:go karrierem" 85%-ban:D
    Éreztem, hogy sokkal jobb teljesítményre vagyok képes mint egy átlag sheriff, ráfeküdtem a játékra (napi 4-5 solo versengőt kell érteni ez alatt, előtte 20-30 perc bemelegítés) és 2 hét alatt sas lettem.
    Aztán rájöttem, hogy f*szomat az egészbe, munka után holtfáradtan nem vagyok képes sas-sas2 szintre. Pedig ott is meglőttem frissen, üdén a 25-30-at (no nem mindig persze.)
    Nevetségesen lassú voltam és néha fel sem fogtam ha elment előttem egy játékos:D
    A lényeg, hogy magamnak bebizonyítottam, hogy képes vagyok rá.

    A másik, hogy ekkoriban haverom kölcsönadta a nova-s acc-ját és mellette nekem van egy smurf is, ami sima kala volt. (ez a smurf a baráti társaságom miatt lett véve, anno velük codoztam, azt se tudták a cs-t eszik vagy isszák)
    De, sima kalából 8 meccs alatt jutottam fel sheriffig, szóval szerintem hagyjuk ezt, hogy aki nova szinten kezdi annak nehezebb a dolga. Nován, dezerttel futkároztam ész nélkül füstön keresztül mindenfele és top fragger lettem.
    Ez a rangrendszer azért jó, mert aki kiemelkedik az feljebb lép. Aki átlagot nyújt az stagnál. (Átlag alatt értsd, hogy egyik meccsen lősz 40-et a másikon meg 5-t.)
    Szóval pl lemusz (maradjunk nála), mindenféle probléma nélkül lépkedne felfele.

    Köszöntem a figyelmet.

    [ Szerkesztve ]

    Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..

Új hozzászólás Aktív témák