Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz Mezcal #33041 üzenetére

    1060 győzelmem van MM-ben. Tippre kb. 2000 meccset játszhattam. Ennek kb. 40%-át randomokkal. Az én tapasztalatom az, hogy ugyanannyit nyerek-vesztek randommal, mint premadeben.
    Lehet, hogy ez szint függő is valamelyest. Én mindig duplakala-sheriff között mozgok (duplakala volt az első rangom is 10 meccs után), és lehet, könnyebben megy a csapatjáték, ezt nem tudom megmondani. Annyi biztos, hogy itt is rengeteg random meg van hülyülve (orosz hímnusz hatására általában), viszont a premade haverok is néha tudásuk alatt játszanak, mint ahogy én is tudok sokszor mélyponton lenni.
    A smurf-öm volt nova4 is. Simán felvittem duplakaláig, mivel kala szinten 8-10MVP-vel meg 30-40 öléssel hozzá tudtam járulni a győzelemhez. Ha smurferek vagy csíterek ellen voltam, vagy esetleg szarul adta, akkor becsúszott néhány loose, de ennyi. Ebben volt premade is, de még több random. Fordítva, mint a fő accon. Ugyanaz a megoszlás itt is.
    Én már tudom, hogy nem azért nem jutok tovább, mert sok a csíter, smurfer vagy túl sokat játszom randomokkal stb... Hanem azért, mert ennyire vagyok képes. Hiába tudok sas-global elite közöttiekre is 30 felett lőni, és hiába magas a játék intelligenciám. Néha durván elkapom a fonalat, de ritkán hozom azt a szintet. Van, hogy tök okosan, türelmesen, a csapat minden mozdulatát szem előtt tartva játszok, mégsem lövök többet 10-nél, és folyton meghalok még akkor is hátba lőném az ellenfelet.
    Nekem a duplakala-sheriff való, teljesen reálisnak érzem.

    Szerintem mindenki be kéne lássa, hogy mire képes, és nem a kifogásokat kellene keresni.

    [ Szerkesztve ]

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák