Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    veterán

    válasz vzsryl #1765 üzenetére

    Nem a Gamer cucc a lényeg hanem az egér érzékelőjének minősége. Én imádtam az MS 1.1A és 3.0-4.0 de sokkal jobban tudok lőni a G400-al mint bármelyik eddigi egeremmel mert a mozgása és formája sokat számít. Egérpad is számít mert anno kipróbáltam barátom Mx510-es Logitechjét egy üveg padon és nagyon nem tetszett pedig pár órát nyomtam vele...

    Tök mindegy hány órád van a CS:GOban szerintem. Cimborám 1.6ozik még mindig és átülve 1-2 óra után megszokta (mondjuk csak Glock, Desert, AK-M4-AWP amit használ). Nekem BF3 után szokatlan volt de most hogy én is játszottam vele kicsit, nem is rossz. Ami órám van eddig a játékban abból kb 2-3 óra az enyém, a többit ő nyomta az accountomon.
    Én személy szerint Q1 óta multizok és a legtöbb játékot meg tudom szokni, a statisztikák pedig nem adják vissza sokszor egy játékos képességét. Public miatt az egész nem mérvadó.
    Aimosokat hamar fel lehet ismerni, de attól mert valaki 100 méterről csípőből lövi a dragshotot még nem lesz csaló.
    1.6-os időkben (5 éve nem 1.6ozok) és előtte engem is állandóan csalóztak neten, persze LANon érdekes módon mindig ment a kuss mert ugyanúgy sőt még jobban adta. Bezzeg aki neten egyértelmű WH bajnok volt, LAN-on fraget nem lőtt.

    Más:
    Szívesen waroznék magyarokkal, egyelőre middle-high szint, ha kicsit ráfekszem high. Ha kell, még mIRC-et is hajlandó vagyok újra használni :) Időm nincs sok, de előre meg tudom mondani mikor vagyok otthon. Életkor ha lehet minimum 20+, de inkább viselkedésfüggő.

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák