Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz apollo12 #8402 üzenetére
Uhh az kemény.
Nem vettél részt valamilyen bétatesztben? Ott van amikor meghal a Steam és lehet újrarakni az egészet.
Nincs a név előtt egy szünet jel???
A 321 előttre gondolok. Mintha kihagytál volna egy szóközt és azért nem enged be.
Ellopni azért nem lophatták el mert neten fent vagy. Ha neten se tudnál belépni akkor lennél sz@rban.
Illetve ha ellopták de még nem írták át csak be van jelentkezve vele más személy akkor se tudsz loginolni.
Nekem még nem volt ilyenem.[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
v!ct0y
veterán
válasz parandroid #8356 üzenetére
Találtam egy Accountos csókát...
[ Érvénytelenítette ő, amikor linkelted neki a hozzászólásom. - peterkeT ]
[ Módosította: parandroid ]
-
Tripower
tag
tudsz loginolni! igaz nem teljesen de lehet vele szerezni néhány kellemtlen percet!
nekem ez a tapasztalatom szoktam néha szivatni öcsémet....., fent van szépen játszik és belépek az accuontjával az ö steame mindenböl kilép és visitozik hogy belépni készül még valaki azonos accal sz@rügy ha ép jó volt a war vagy ö az utolso ember zombihuntban.... -
raczger
őstag
Tört szerveren nincs vac, azért tud felmenni a törtes emberke többek között. Ha azt látod egy törtes szerónál, hogy van egy pajzs ikon a neve mellett az hülyeség, pontosabban ott nincs vac.
apollo12: lehet az is hogy csak szerver karbantartás miatt van, egyszer-kétszer velem is előfordult
nem szoktam megszólni mások helyesírását de a tied nagyot ütött, kérlek tanuld meg helyesen a nyelvünket, vagy pedig használd a firefox beépített helyesírás ellenőrzőjétwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
v!ct0y
veterán
válasz Gy3pm3st3r #8414 üzenetére
Másfelé kacsingatok
-
kicsi fiamnak végre összeszedtem egy source-hoz való gépet, szinte kevéske pénzből.
asus p5b postával 6800 ft
celeron420 4500 ft
memória akad itthon.
7600gs ez is volt itthon( anno 5000-ért vettem.)
táp szintén volt itthon-házzal együtt.
40gb-os samsung slim hdd ez is volt itthon.
cpu hűtő blokk 500 ft+ venti(ez is spájzolt cucc).
apróságok monitorral együtt szintén raktározott anyag.végre engem is hagy játszani néha....
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
-
Genius007
őstag
válasz moongoose #8417 üzenetére
LOL!
Itt is kb. ilyen gép van XD
Valami MSI lap (C2D Ready)
Intel Celeron 1.7Ghz (valami uj féle, nem a régi fos)
1x 2GB ram (DDR2)
GeForce 6600 512Mb
80Gb Hdd
Valami low táp ^^De ahoz képest meglepően jól megy a CSS, 1v1 Bottal 80-110fps maxon (1280x1024)
1v5 bottal 40-90fps, 5v5 waron nem tudom milyen lenne mondjuk, és ez is csak idéglenes pc, már csak net kell, ami lehet jőhőhéten már lesz is (UPC 40mb ^^)Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
nike_
addikt
Pls help! Sürgős lenne!
Volt egy hacker az egyik szerón, és megváltoztatta mindenemet. Nem tudom beállítani a gombkiosztást, spray-t sem, semmit, még a nevemet is átírta. Újra is raktam a CS-t, de ugyanúgy rossz... Ilyenkor mit lehet tenni?
ps: A spray már jó, de a többi ugyanúgy szar..
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
ááááááá má nem birom nem tok counter strike source zni nem igaz
idiota steam -
v!ct0y
veterán
válasz apollo12 #8431 üzenetére
Gondolom mindegyik gépen van net és azt is hogy nem 3 előfizetésetek van
Tehát winreinstall, ahogy a kolega javasolta. Mert account lopásnál nálam az lenne az első, hogy más jelszó és akkor már oda se tudnál belépni.
Vagy csak te csesztél el valamit és nem mered bevallani[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
válasz Csabee. #8425 üzenetére
Feltörték a szervert, gondolom felrakott valamit valaki, és mindenkinek az lett a neve hogy PhOtOsHoPpEd!, és senki sem tudott mozogni - eltűnt a billentyűzetkiosztás. A képen csak vonalak látszottak. Haveromnak is ugyanez volt, meg a Steam is jelezte, hogy valami nem okés, vmi Hacket, meg az ID-t írt ki, szóval valami babrálás volt itt a szerveren.
De újrahúztam az egész Steamet, meg a CSS-t is, és már jó.
Még 1 problémám viszont lenne: Nem tudok felvenni szervert kedvencekbe. Eddig úgy működött, hogy megnéztem milyen játék megy azon az IP-n, és úgy felvettem. IP alapján eddig sem volt jó (úgy, hogy simán beírom az IP-t és rámegyek, hogy Add). Most már sehogy sem megy.
Na ezt jól megaszontam, de remélem értitek
[ Szerkesztve ]
-
Dj Gollum
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem segiteni? Csak a Ti szakértelmetekben bízhatok.
Vettem Asus 9400gt-t 512mb rammal. A játék folyamatosan megy 100fps, de annyira furcsán viselkedik a kép h borzasztó. Amikor mozgatom az egeret valamelyik irányba megtörik,berezonál a kép, ráadásul olyan mintha szaggatna a játék, plusz mintha nem egy idöben történne az amit csinálok, kb 5-8ms-al mintha késne a játék. (nem a ping) Felraktam a legujabb directX-et Nvidia drivert, Net keretrendszert 2.0, 3.0, 3.5, Microsoft Visual c++ 2005, 2008-at is. A karin a Vertical Sync-et is kikapcsoltam és ugyanolyan. Próbálkoztam azzal is h átdugom a DVI részébe is, de ugy meg nem ad képet
Jó tudom h nem egy drága kártya, de hát akkor is.Találkoztatok már ilyennel? Mit lehetne ilyenkor tenni? Mi lehet a gond?
Gollum
-
Dj Gollum
csendes tag
1napos az egész gép. Pentium E5600 2,8ghz ,2gb ram .más játéknál nem feltünö. Szar fajta alaplap miatt lehet? mert egy 13 000ft-s MSI G41M4-F van a gépbe.
Kifejezetten Cstrike 1.6 miatt vettem, és ott van a legnagyobb gáz.
áá ez a csikozás. Volt h egy driverrel nem csikozott de akkor a játékot ugy láttam mintha eltérés lenne a közt amit csinálok és amit látok , igaz csak egy pillanatnyi. Nem ping miatt.
Mondjuk igaz látni kellene, de nemtok hirtelen jobb hasonlatot.fraps-el lehet felveszek belöle fél percet aztán mehet fel rapidshare-re.
[ Szerkesztve ]
Gollum
-
-
Dj Gollum
csendes tag
válasz apollo12 #8440 üzenetére
oksa.holnap megint irok. egyébként ilyen átalakitom van
http://www.playtool.com/pages/dvicompat/sldldvi.jpg nekem olyan átalakitom van ami a jobb alsó sarkon van. Dl dvi i kábel.a vga-hoz is ez való..
utána olvastam h mire ajánlják és lehet ez lesz a megoldás!"DVI - DVI kábel TFT LCD monitorokhoz. Tisztán digitális adatátvitelt biztosít a videokártya és a monitor között, kiküszöbölve a digitális-analóg-digitális konverziót. Az átvitt kép minõsége kiváló. 1600 x 1200 pixeles felbontás fölött dual-link DVI kábel alkalmazása szükséges."
csak nem ad képet ha dvi-be dugom, de berakom a másik videokarimba ott jó.
[ Szerkesztve ]
Gollum
-
Dj Gollum
csendes tag
válasz apollo12 #8442 üzenetére
fujitsu siemens l20w-1. de az a furcsa h egy ati x1950xt-vel nincs ilyen problémám, mivel 2 gépem van. az is furcsa h tegnap nem müködött az dvi része 9400gtnek, pár perce ujra probáltam és most már müködik. Valamennyivel szebb képet ad, jobb a képátvitel. Még mindig csikoz, töri a képet , de már annyival jobb h csak akkor látszodik ha gyorsabban fordulok az egérrel.
Délután rakok fel fotókat. remélem látszódni fog a hiba.Gollum
-
parandroid
félisten
válasz moongoose #8417 üzenetére
Nekem szerencsére lányom van, így Sims és Táltos Paripa központú lett az új gép (LAN-partyn nálunk azért csak beszállt lőni ő is ), de valami hasonlót raktam össze én is. Azért jópofa, hogy amikor regisztráltam a Ph!-n akkor még mennyivel mások voltak a közös témák, most meg már lépten-nyomon gyerekeknek összerakott gépekről beszélünk.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
válasz parandroid #8445 üzenetére
talán mert öregszünk..
Dj Gollum-nak.
nekem az x1800xt-m tette ugyanezt.
magasabb felbontásban játszottam, mint előtte a 7800gt-mel és nekem is feltűnt.
leginkább a sarkok élek tűnnek furcsának ahogy mozogsz.
közép-alul széttöredezik a kép egy pillanatra.
valamikor írtam is róla.
ezek szerint nem márkafüggő,mert mondtam volna cseréld nvidia-ra.
próbáld meg egy másik vga-val,talán az másképp viselkedik.üdv
gúZ!Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest