Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Szeretjük a Bad Boyst (L) (((láwoljuk)))
ááá de istenem.... ha eltrappolja akkor most mit csináljak? íram be h kill mert ő elbasza? :/ 15/15-ből általában ott áll egy ember kimegyek 1-hittel már csalok :/
-
Djuree
félisten
válasz satomee #8000 üzenetére
mi is voltunk már nyaralni pc-vel. megyek haverhoz a sok cuccal együtt, mert ő vitt minket kocsival. azt mondja ez így nem lesz jó, nem fér be a cucc. mondom miért, simán be kell férnie. erre benézünk a csomagtartóba. ott a 21 colos CRT! monitor, meg a nagy szervergépház mondom te barom, nehogy hozd már a gépet erre ki nem vette volna semmiképpen, inkább itthon hagytuk a gumicsónakot így esténként filmet néztünk, meg gémelgettünk, nem volt rossz, de csónakázni jobb lett volna. ha már ígyis az év 365 napjából 360-at a gép előtt ülünk, ne üljünk már ott nyaralás alatt legalább
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Genius007
őstag
válasz satomee #8000 üzenetére
Tudsz Te élni.
Bad Boys2 témához pedig csak annyit fűznék hozzá, hogy 1óra bant kapsz, ha a playerek bannoltak ki, ami szinte 99% biztos, mert admin nem szokott szinte sosem fenn lenni.
Off: Valaki esetleg tud valami diákmelót BP-n? (most perr - pill itt vagyok)
[ Szerkesztve ]
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
válasz ZooLee19.. #8011 üzenetére
Ha mIRC-ről hívtok ellent, akkor nem 5on5.css csatiról kell hívni, mert ott csak "hülyék" vannak 80%-ban. Van jó pár csati ahol csak TOP high-ok vannak, de őket nem ajánlom.
-
kmiki20
senior tag
Valaki tud mondani vmi jó dm szervert? Genius féle jó lenne, de a kutya sincs rajta
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
válasz kmiki20 #8022 üzenetére
BOTok direkt vannak, ha nincs ember akkor is lövöldözzön valaki, mert ugye az idő telik akkor is ...
De amint feljön egy játékos, új kör kezdetekor kidobja automatikusan a BOTot.Az a baj, hogy mindenki a külföldi DM szerverekre jár, mert azok mindig tele vannak ugye, ha elterjedne rendesen, hogy van magyar is, meg minden, akkor szerintem feljönnének páran. Volt amikor 14-en DM-eztünk fenn. Csak amióta nincs gépem, elég ritkán van fent ember ahogy látom.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz *Z/\ck* #8019 üzenetére
Bennem Hypeboyt tisztelheted, még toxical, tocival meg kockilleusszal együtt mixeltünk és a fantázia nevünk "G-series" volt asszem azt norbi mondta, hogy hívott téged is de nem jöttél...pedig jóféle volt, olyan királymód norbin teszteltük, mien pontos a bérelt fegyó azt jólvan persze azért ő eltört egy Ak-t XD
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
*Z/\ck*
aktív tag
Norbi meg egy hülye
-
Bence717
tag
Hali! Megvettem a jatekot. Tegnap meg fel tudtam menni szerverekre de ma egyikre se. Mikor csatlakoznek elkezdi tolteni es egyszercsak kidob es ezt irja ki: "Internal driver error in IDirect3DDevice9:: Present()" Mi lehet a gond? Mit csinaljak?
[ Szerkesztve ]
-
kmiki20
senior tag
Valaki játszik Win7 alatt cs:s-el? Az alábbi a gondom:
- A játék indításakor, kb 1/2 percig sötét a képernyő, majd bejön a játékmenü és a console (miután nyomkodom az entert, a spacet és az esc-et ritmikusan ).
- A consolban kiírja a gépem főbb paramétereit, de van, hogy hibásan teszi...(2,8gHz-es 5600+os processzorom van). Ha rendesen kiírja, h 2,8gHz, akkor az fps 100-120 között van, de sok esetben 997mhz-et ír ki, olyankor az fps szám is leesik 20-30, vagy még kisebb értékre és élvezhetetlenül szaggat a játék. Ez vajon mitől lehet. Eddig csak annyit tudtam tenni, hogy restartolom a gépet, ált.ban rendbejött, de volt már, hogy nem.
Olyan is volt, hogy 3,6gHz-et írt a steam, akkor 200 felett volt az fps A gépet egyébként nem tuningolom, minden alap értékeken ketyeg.
-
Bence717
tag
Van vkinek vmi mas otlete?
-
h.adam.92
őstag
figyi nekem xp van és nekem is voltak ilyen téves adatok amiket kitett consoleba.
negatyv rekord. húú nem is tudom. vmi -0.112123123131231MHZ asszem.(az tuti h minusz)
pozitív. hűha párszáz ghz erre sem emléxek
de nekem értéktől függetlenül ugyanannyi volt az fps-em tehát midnen rendben volt.
de ez régen volt, már pár update után eltüntek ezek a bugok. -
HyP3b0y
senior tag
válasz h.adam.92 #8039 üzenetére
Nekem az E8200esre alapon még írt pentium III 2.6ghz-t...(ez nem css), de nálam BIOS is bakizott már olyat, hogy system informationbe belépek, 5334mhz néztem, esc,enter és normálisan 2667mhz...
Különben nekem win7 rc alatt semelyik játékkal nem volt gondom...egyel, de az a hl2 volt(gondoltam kijátszom, úgyis nagyon szeretem) és engine errort ír, a saját nyelvén próbál velem kommunikálni a gép, eddíg sikertelenül
[ Szerkesztve ]
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
HyP3b0y
senior tag
válasz phanzetomox #8041 üzenetére
"első vagy második?" hűű komám végülis a 3ból te lekérdeztél kettőt és én erre azt mondom nulladik akkor mit mondasz?
-
Djuree
félisten
válasz phanzetomox #8045 üzenetére
meg episode three...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
HyP3b0y
senior tag
válasz Genius007 #8049 üzenetére
Én még gametraileren néztem, azt ígérték, hogy Orange box 2 névvel jön cs2,ep3,portal2 és még vmit hozzácsapnak...(mondjuk a cs:s-hez a source 11es motort ..)
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest