Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vasinger!
nagyúr
Áruljátok el, miért jó olyan későn CSS-ni? Miért nem úgy csináljátok, hogy nappal-este CSS-tek, este meg alszotok, mint egy normális ember?
Vagy nálam nem stimmel vmi? -
sNORh
addikt
válasz Vasinger! #7203 üzenetére
te ezt nemértheted.. ezegy teljesen más világ: NightMix a neve.. és fél12-kor kezdődik reggel 7 a vége legkésőbb..
azbenne a feeling hogy sosincs ember keressél 5.-et.. már 4-5 fele mircen sem találsz ellent..
jóa..
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Djuree
félisten
könnyű nekik, nem mennek melózni 8-ra. majd ha melóznak még éjfélig sem fognak játszani az tuti
én már soxor éjfél körül olyan álmos meg fáradt vagyok mint állat, már a csajjal sem tudok mit kezdeni olyankor
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Genius007
őstag
Megsúgom neked, hogy miért "jó" olyankor CSS-zni.
Kérlek szépen azért, mert nappal általába 40-700pingem van, ugrál ide oda, és lehetetlen vele játszani, mert van, hogy megsem tudok mozdulni a pályán ...
23h fele kezdenek elmenni dögleni ezek a majmok, és akkor javulgat meg a pingem ...
... ezért is játszok olyankor!
Amikor 05:30-kor keltem suliba, akkor is 01h fele mentem alvadni. (Bár akkor már 22h fele jó volt a net .... ) Most meg mivel még ráérek, suli is csak néha van, ezért akár reggelig is tolhatom ...
Amúgy jobban örülnék neki én is, ha nappal tudnék játszani, mert lehetne egy normális Team-em is esetleg, de így nem lehet .... ez van, majd ide is betör a kúltúra ...Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Djuree
félisten
válasz Genius007 #7208 üzenetére
nemtom milyen neted van neked
van pár haverom, mindnek más netszolgáltatója van és a pinggel sosincs gond, nekem szinte mindig 5-ös pl. (és egy kis fos noname szolgáltatónál vagyok, a nevét sem tudom, komolyan).
ilyennek nem szabadna már lenni, hogy a pinggel ilyen van, sztem nyergelj át gyorsan más szolgáltatóhoz. (persze ha ott nincs más akkor nem szóltam)[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Genius007
őstag
WiFi-s netem van, és SK-ba ...
Ami nem is lenne gond, mert WiFi-n jobb a ping mint kábelen!
Csak mivel az aki csinálja egy majom, és szarik rá, 1antennára 564878761 usert rak,
meg 1vonalra 2x annyi embert rak, ezért ilyen a net ...
Ő meg nem azt nézi, hogy minőségi netet adjon, hanem az, hogy minnél több pénzt zsebeljen be! Ha lenne más szolgáltató itt, akkor váltanék, de sajnos nincs.
Néha néha Hun netről tolom, akkor 10-20ms pingem van, még annyise, csak sajnos azzal sem tudok non-stop netezni, mert 12km-ről húzom parabolával, a jelszint meg 25-30% körül van, ami elég kevéske ... (folyamatban van a megoldása ... )Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Genius007 #7208 üzenetére
Értem, szval a ping miatt. Az más. Csak én nekem este fele nem is megy annyira, az érzékszerveim fáradnak, gyengülnek a reflexeim, na meg mint én publik láma, már a pubok is kihalnak.
Csak érted, ez így magyarázat nélkül, egy laikusnak elég furán hangzik, hogy egyfolytában hallja, hogy mondjátok ilyenkor-olyankor mentek, így rákérdeztem.
Bárcsak nekem is lenne ilyen, hogy nincs másnap suli pénteken és szombaton kívül
-
Stirbi
addikt
sziasztok
sürgös kérdés mitöl van az ,h nemdobja be a szerokat favoritba ip alapján?cs s final digital zone-t használom
segitség
-
sNORh
addikt
jaj fijam azt neittkérdezd.. No Fake..
kérdezd Mr.Digitalzonet... mi ezt nemtudhatjuk..
itt mindenki eredetis..Hasigner am nekemis ping.. mondom.v2.0 Pro Edition XD
"én publik láma, már a pubok is kihalnak."Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Genius007
őstag
" vedd meg, 2k egy használt acc, mi most vettünk 3-at is "
Djuree, hányszor mondjam neked, hogy a VAC nem olyan rossz, észreveszi!
Stribi: Mi eredetisek vagyunk, és ilyen topikokat nem linkelhetünk publikusan! Privátban segítenék, de sajnos nem tudok. Vedd meg eredetibe, hidd el sokkal jobban jársz, azt a 2-3k -t manapság már "bárki" ki tudja adni érte.
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
sNORh
addikt
válasz Genius007 #7217 üzenetére
"hányszor mondjam neked, hogy a VAC nem olyan rossz, észreveszi! "
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Djuree
félisten
válasz Genius007 #7220 üzenetére
jaaaaa vágom nem magamnak vettem, én a sajátomat használom már sok-sok éve. 1-et vettem subinak, 2-őt meg az én haverjaimnak. én azt sem vágom hogyan kell cheatelni, de nem is érdekel, megvan a véleményem a csalókról, amit már itt is többször kifejtettem.
amúgy kiderült miért bannolták subit. valami bunny hopp hacket használt, de csak hülyéskedett vele és bentmaradt, azok meg vettek fel videót és beküldték. mondtam neki hogy akkor baszhatja az acc-ját[ Szerkesztve ]
-
-
Djuree
félisten
-
chungee
addikt
OFF:
Ezzel mit tudok kezdeni? :S -
Genius007
őstag
válasz chungee #7224 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor a HL2 DeathMatch-ből 2db van neked!
(Gondolom 1 az ATi karid miatt, 1 meg a CSS Packba volt .. )
Ezt eltudod ajándékozni valakinek, ha akarod!
Beírod a Steam accjának a nevét (vagy talán még a friends-edből is kilehet választani) és az illető megkapja azt a játékot, benne lesz az accountjába.Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
válasz exactlee #7188 üzenetére
én rólad gondoltam, hogy cheater vagy.
baszottul ideges tudtam lenni olyankor, amikor sok körön át feküdtem a meleg homokon.
már volt rá példa, hogy ott volt a kezem a permanens ban feliratnál.
de aztán mindíg előbb gondolkodtam és utána cselekedtem, vagy nem.. .
sok szerveren nem is adminok vannak, hanem balfasz ,önelégült köcsögök.
csak azért dobnak ki, mert jön a haver.
na ezekhez sem megyek fel legközelebb.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
exactlee
csendes tag
válasz moongoose #7226 üzenetére
Én nem csíteltem online játékban soha, és offline-ban is csak felelőtlen ifjúkoromban. Most már inkább hagyom a francba, ha nem nagyon megy
Meg aztán már csak azért sem fogok csalni, mert csóró egyetemista vagyok és nincs pénzem új accot venni.Moondoom: A kartel kocsmán mostanában csak csend és hullaszag fogadna (esetleg egy barátságos bot) még a képzeletedben is.
-
-
Djuree
félisten
válasz Genius007 #7234 üzenetére
nem mindenki olyan kocka mint te
amúgy most hogy jön a nyár, egyre üresebb lesz nem is baj, nyáron az ember ne a monitor előtt görnyedjen[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
nah ezt csekkoljátok Incorporated 2 by ClaYmaN
-
Zolás
addikt
válasz h.adam.92 #7238 üzenetére
És mit kéne látni rajta? Vagy egy rakat faxnubot lő le akik libasorba rohangálnak vagy olyan kilóméterhediket lő deserttel vagy glockkal ami nem lehetséges rásegítés nélkül. Most komolyan megnézed a videót nehogy azt mondd hogy minden lövés tiszta és ez a gyerek igy nyomja! Aki játssza ezt a játékot az pontosan tudja hogy ilyet nem lehet összehozni. Az meg hogy libasorba rárohannak a wp-sre hát ha akarod összehozom a haverokat a warszerónkra és tolok neked ilyen überkaraj videókat nyomd föl a netre azt hadd bámulja a sok 8éves hogy űűűűűűűűűűűűűűű....... szánalmas azt ennyi. Szerintem.
(És most tépjetek szét mert ez a csávó igy tolja és ő szupermen csébe )Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Djuree
félisten
nem túl nehéz összevágni egy jó videót aki ért hozzá
anno mi is csináltuk cod4-ben és csak ámultak bámultak hogy aztaaaaaa meg váúúúúúúúú....persze egy erős közepes játéktudás azért kell hozzá, hogy legyen alapanyag
-
Genius007
őstag
válasz h.adam.92 #7238 üzenetére
Nos akkor a véleményem, amit már totalcs.hu -n is kifejtettem, meg n6.hu -n stb ...
1. A movie minősége szerintem nagyon jó.
2. A vágás szintén mondhatni "tökéletes".
3. A zenét jól eltalálta hozzá, szépen össze is hozta a movie-val / fragekkel.Egyszóval kegyetlen jó movie lenne, HA nem lennének benne kamu/beállított fragek!
Mert eszméletlen nagy faszmakkoknak kellene lennie ahoz, hogy shotival 4-et öljön házba, meg WP-vel 2lövésből ACE-t lőjjön, na meg desertel 5x 1hit ...
Ha végig nézed, sokszor azt is lehet látni, hogy a CT-t a társa futás közbe lesebzi, hogy a T eltudja lőni desertel 54651km-ről! Az meg már plussz ráadás, hogy okosan kilett ez találtva, hogy - hogy fussanak XY helyen, hogy szépen ugrásból 1lövéssel 3-4ember meglegyen, stb .... futnak ki libasorba, és mellé lőnek, na meg null hp-sok a tunknál ... így nem nehéz " movie high-nak" lenni.De a kamu/beállított frageket leszámítva faszányosan megcsinálta ClaYmaN kolléga!
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Zolás
addikt
Nem azt mondom hogy bárki csinálhat ilyen videót tudás nélkül mert a helyszineket azért jól kitalálta hogy hihetőbbnek tünjön a sztori. Csak tulzásba vitte a dolgot a sok hedivel meg álló célpontokkal akik véletlen se felé néznek vagy lőnek. Szóval aki warozott már egypárszor meg nyomja rendesen az röhög egyet és továbbmegy. Az meg valóban lámaság már amit Genius is ír hogy sotival egy lövés 3-4ember hullik. Már wpvel is nagyon ritka hogy 3embernél aki fullhps egy lövésre mind beadja. Szóval hiába látványos meg szépen összevágott stb,stb. de azért ne legyen már szupermen egy deserttel vagy usp vagy akármi. vicces film ami szép de inkább lehúzod mert a tartalma nem üti meg a szintet amit elvárnál.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
h.adam.92
őstag
hát sztem meg hekkelnek ugye mikor az x22-t felfedezte egy időre a steam akkor láss csodát 150 NÉMET játékost banolt a VAC. Pl a kRYSTAL nevezetű német játékosról (aki mellesleg benn van a movieban) írtak olyat, hogy LAN-on csalt ugyhogy sztem ezeknek az embereknek a nagy része tuti h x22-t használ. a socis lövésekről meg annyit, hogy ki socizik közületek ha pl veletek egy szintű játékosok ellen játszotok? sztem senki, vagyis tuti, h hívtak egy low enemy-t mircről és szépen beabálták őket. jah meg ha ennyire prők lennének akkor miért nincsenek benne a német válogatottban? ... nah ennyi a véleményem
-
BalaNce87
addikt
Hát én láttmam olyan cod4 moviet ami akkora kama legalábis olyan van benne példának hogy sniperrel van csávó azt 4-en kijönnek ugyanott úgy hogy előtted már meghalt 2 de még mennek ki, igaz cod4 az inkább a hülyeg ugra bugra killekről híres, szóval az egész egy nagy kama videó nemtudom értékelni, de ahogy ezt a videót nézem ugyanúgy futnak ki közbe látják hogy előtte hullanak a társai, meg mintha kedvük se lenne lőni. Meg kb egyiken sincs kevlar azért halnak 1 fejbe, meg fut az ellen felé mint az őrült és mindegyiket lelövi, futás közbe nem is pontos a fegyver... Ezek előre megtervezett dolgok, ha pedig nem akkor az összes csapat akik ellen játszottam madarak.
[ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
válasz h.adam.92 #7244 üzenetére
szerintem nem rendes warok, valami ismerős ellent hívtak, megbeszélték velük hogy menjenek egyrakáson és kész í movie... nagyon látszik ez rajta
Viszont van egy movie amiben nincsenek szerintem ilyenek, nekem ez a kedvencem, ez az egyik legjobb cs source movie szerintem: Synced . Kb 1 éve szólt valaki, hogy benne vagyok ebben, lelőnek 2:12-nél
más: akit érdekelne klán, olyan este warozgatós féle az megtalál a PH! groupban Anubis néven (a lista végén mert omega a nevem első karaktere, klánnév)
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Djuree
félisten
válasz BalaNce87 #7246 üzenetére
"cod4 az inkább a hülyeg ugra bugra killekről híres"
miért a cs tán nem? lol. rengetegszer lőnek fejbe ugrálás közben, csak nemtom hogy, vagy mák vagy cheat
mondjuk a cod4-ben még ugrás közben is pontosak a fegyverek, de hát a cod az ilyen, azért jó. amúgy meg lehet csinálni bármit benne, benne voltam hazánk egyik legjobb cod4 klánjába, nem hinnéd el miket meg lehet csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest