Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
satomee
senior tag
Hát én meg úgy tudom hogy bár egyértelműen jobb,de neten a 100tick ''fölösleges'',inkább lanokon szokták használni.Egy jól belőtt 66os szerver szerintem bőven elég netre.Persze ha felveti a klánt a pénz,nincs min filózni: 100 tick!
mod:amúgy tényleg,el is felejtettem megkérdezni múltkor: Genius,nálam rendesen beadta a dolgokat mikor 5en voltunk fent?
[Szerkesztve]...villámcsapás keltette indukciós hatás...
-
satomee
senior tag
Még egy kérdés:hogy lehet valakinek a rate-jeit ellenőrizni szerveroldalról?Van rá valami konzolparancs,vagy script,vagy hogy?
-
SIKIRIKI
tag
hali mindenki valaki modja már meg hogy miket kell pontosan belöni a szerveren?
satomee mondjuk te plz tök süket vaok hozzáAz élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax
-
SIKIRIKI
tag
Ja téleg csináltam PH logot nézétekmeg remélem nem gáz [link]
Az élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax
-
satomee
senior tag
Igen-igen,pont erre gondoltam!Azóta már meg is tudtam nézni,köszi a helpet!
Sikiriki:én is csak próbálkozok ezzel a szerver dologgal,de minden attól függ mit hogy akarsz beállítani.Pl hány bot legyen,milyen nehézségi szinten,kell e mani admin,milyen mapok legyenek,milyen sorrendben,stb.Kurva sokmindent lehet/kell állítani...Szal a legegyszerűbb ha próbálgatod hogy mi mire jó,de persze amit tudok szívesen segítek!
-
Windex
tag
Kösz az infokat! Nemsok esély van 100tick-re, ennyire nem vagyunk eleresztve.
Már csak az a kérdés, hogy public legyen vagy csak war? Szerintem a war annyira nem éri meg, de a public meg csöppet drágább.
bana'n: Hasonló kaliberű ''zenéket'' még rakjatok fel a szerverre. -
bana'n
tag
Csak war akkor éri meg ha sokat waroztok. Igazán jó publikot csak úgy lehet csinálni, ha nem waroztok rajta (fordítva is igaz). Public/war szerver fél megoldás szvsz. Egy 14es publik jó választás lehet.
100as szerver általában 2x annyi mint a 66os, publik portra tök felesleges ennyit kiadni egyelőre.
hát igen, Pákó odab.szKicsoda, één?
-
Integra
titán
counter-strike2.hu-ra reggelem épp magam a ph klánba hehe
a regisztrációnál a steam egyedi azonosító mit jelent?
az az account név (email) amivel belépek steamre?
vagy a játékban használt nickname?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Grass
aktív tag
Szerintem fölösleges publik szerverért pénzt kiadni. Már megvannak a bejáratott helyek ahova az emberek járnak. Nagy valószínűséggel üresen pangna a tiétek, hacsak nem tudjátok valami eredeti új ötlettel feldobni a dolgot ami odavonzza az embereket.
War szerver pedig annak éri meg akinek van klánja és szeretne gyakorolni is, nem csak mixelni."Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
SIKIRIKI
tag
Na valaki nézemár meg csináltam css PH-s LOGOT a 1008 hozzászolásban van
vélemény naon gáz vagy sem esetleg elmegy valamitAz élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax
-
Üdv. mindenkinek!
Két kérdésem lenne:
1., A CS: Source csomagban mindhárom játékhoz (HL deathmatch + Day of Defeat is) van bot-támogatás? (pár honapig van már csak netem)
2., Úgy hallottam, csak netes regisztráció után megy a játék. Mi van akkor, ha nekem már nincs netem, de a bot-ok ellen azért szeretnék játszani? telepíthető/futtatható így a gém? (valahogy el kéne menteni az aktiválást...?) (természetesen a kérdéseim dobozos játékra vonatkoznak) -
C^^
őstag
válasz Integra #1017 üzenetére
Konzolba dobsz egy ''status'' parancsot, es ott lesz a nicked mellett.
aquark: Van egy un. Offline Mode, de ez csak akkor mukodik, ha elmented a jelszavad, es soha nem fogsz logoutolni. Tehat ha pl. ujratelepited a steamet, logoutolsz, stb., akkor uljra meg kell adnod az account informaciokat, aminek a validalasahoz ismetelten internet-kapcsolat kell.
[Szerkesztve] -
Grass
aktív tag
1. A DOD nem tartozik a CS:S hez. A CS-ben és így gondolom HL2-ben is amikor csinálsz egy szervert, beállíthatód hány bot legyen.
2. Start Offline opció.
INTEGRA
Egy online szerveren a konzolba beírva hogy ''status'' kiírja az éppen ott tartózkodók steam ID-jét. Ez egy fajta azonosító szám, olyan mint a személyi igazolvány. Így biztosítják hogy ne nagyon lehessen törten játszani a játékokat. De a cs2hu ra való regelésnél ki is hagyhatod azt a rublikát. Nem fontos.
Ha nincs konzol akkor a steam ablakban. Counter-Strike: Source jobb klikk -> Properties -> General fül -> set launch options... és oda írd be ''-console''
Persze idézőjel nélkül.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
C^^
őstag
válasz Integra #1025 üzenetére
A tobbi a falon atlatas skillemhez kell, meg a hipergyors celzashoz.
Egyebkent a ''heapsize'' valtozoval azt tudod megadni hogy mekkora teruletet foglalhat le a kozp. memoriabol (RAM-bol) kilobyte-okban (alapbol 256mb), ''cl_restrict_server_commands 0'' meg az, hogy a server-oldal felol -fogalmazzunk igy- lehet turkaszni a configomban.
Grass: nem, az nem uj parancs kezdete. ''-''el kezdodik minden uj parancs.
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz Genius007 #1012 üzenetére
Persze.Nem a gui-ban -ott tényleg nem sok mindent tudsz állítani.A server.cfg,vagy ha van mani admin plugin akkor a mani_server.cfg tartalmazza a beállítások zömét,azokat nézd meg.
Sikiriki: szinte állandóan telefonról jövök ide,opera minin nézve meg nem igazán tudok mérvadó véleményt mondani,de így elsőre szerintem jobb lenne a feliratot valami egyszerűbb,homogénebb háttérre rakni.Szerintem...
-
Trak
addikt
Na, ma kicsit elegem lett...
Mindenkinél össze-vissza vannak állítva a rate-ek, ma két cheatert is láttam. Az egyik biztos az volt, spectatorban nézegettem is, egyértelmű WH-s volt. A hülyéje nem is próbálta leplezni. A másik csak gyanús volt, lehet, hogy ennyire jó volt.
Melyik szervereken vannak biztosan szabályozva a rate-ek?''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
deter
aktív tag
Nem tudjátok, melyik paranccal lehet, a radar helyzetét válltosztatni?
üdv_
deter -
akasp
senior tag
lenne egy kis probkámám a favorites slotokkal kapcsolatban.
a G-re leraktam a grátátokat + 1 defusal kitet, semmi mást. sefegyvert semmmit.
az s-re meg egy m4-et + kevlar+helmet-et.
miért van az, hogy nem engedi megvenni az S slotot, amikor simán van rá pénzem??? külön-külön persze meg tudnám venni a cuccokat de akkor miért vannak a slotok??
ugyszoktam, hogy vagy először S és utána G, amit nem enged, mert nemtudom, de lenne rá pézem!!
a msik, amikor előre megveszem a G-t és utána az S-et és lenne rá pézem, de nem engedi. mi a megoldás, hogyminden simán menjen??
nagy segítség lenne, ha vki elímélezné nekem a 2 buypreset fájlt a cfg mappából. köszi szépen. -
-
satomee
senior tag
-
bagyulajuve
addikt
idén tegnap este játszottam először, kicsit be volt rúgva, de jól ment ahhoz képest, hogy tavaly év vége felé nagyon sz*rul ment
Resistencia eterna
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest