Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
válasz Screamer84 #1647 üzenetére
Szvsz ha még beszerelés előtt feltesztek 1-2 vírusírtót+antispyware-t meg egyebeket és beállítjátok háttérbe futásra, majd kikapcs után beszerelitek a te vinyódat, bekapcs után nem mentek át a te vinyódra hanem rögtön vírusírtást csináltok, elvileg nem lehet baj és így a fájljaid is megmaradnak...
Szerk.: ja és természetesen az egészet internetkapcsolat nélkül! De a beszerelés előtt mondjuk még frissítsétek a vírusadatbázist.
[Szerkesztve]VIGYORRRGAZMUS.....
-
dilipok
veterán
válasz Screamer84 #1652 üzenetére
én a nodra vagy a kasperskyre esküszöm. De izlések és pofonok
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
hogy őszinte legyek a kav nekem is szimpibb 1 kicsit, de sokkal jobban fogja a gépet mint a nod. Így kompromisszumként a nodot használom, az szinte semmit nem fog, és ugye játékra az így az ideális. Azért a valósághoz hozzátartozik hogy a nod sem engedett még át semmit (legalábbis nem tudok róla )
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Daweee
őstag
Hello!
Multkor írtam hogy a CS nem talál szervereket. mostanra javult a helyzet, mostanában talál 500-at. Máshol pedig 10000-et. És a pingem is magas szinte nincs is olyan szerver amin 100-200 alatt lenék. Gondolom a nettel van valami. De mi? Plz help! tűzfal nincs, router nélkül is megpróbáltam, semmi -
dilipok
veterán
igen, az lett volna a köv 5let: vírusírtó fel, full scan + spyware írtó fel, full scan. Bár ha a ping rendben van, akkor ott más lesz sztem.
Köv dolog: cs-ben a rate-ek be vannak lőve? mert azok is befolyásolhatják ám erősen a pinget.
Daweee: 1 elég kicsi szám ms értéknek. Normál esetben. Ha vmi nem stimmel akkor az ms nagyon felugruk akár 100 felé is. Ekkor már a késleltetés miatt nem sokat tucc jáccani. Mondjuk megint fontos hogy mit pingelsz, én általában az indexet szoktam, az általában jó
De a speedtest [link] is kiírja a pinget.
[Szerkesztve]PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Fáraó
őstag
-
Lehet ez is valami X-akta.
Nekem rádiós netem van és a környéken 3 toronyra rudok kapcsolódni.
Az elsőn a steam szerver favoritoknál tökéletes a ping.
Ha belépek a játékba,akkor egyből 600-as ping fogad, se megmoccanni... semmi.
Ha átugrok egy másik toronyra (pld 3-as),akkor egyből leesik a ping játszható értékre.
Egyszerűen nem tudom megmagyarázni a szolgáltatónak, hogy nem az érdekel engem, mennyi a ping az origo, meg startlap, meg a sok szaros honalapra, hanem a játékban nem fasza a latency.
Ezért szoktam időnként kihívni az egyik szervizest, hogy nézzen már rá, mitől lehet ez.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
Kérnék helpet!
Milyen utasítás van a dx7 beallítására a consolban.
Szétkaptam a gépem, mert váltok 775-re és a gyerek gf2 ti kártyája hardveresen dx-7-et támogat, azon futtatnám.
Kiváncsi leszek milyen fps-eket produkál az 1 ghz-re húzott cerka.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
satomee
senior tag
válasz moongoose #1673 üzenetére
Jól mondja dilipók bár nem tudom van e értelme...Haver ugyanígy használta asszem egy 1.5ös p4el+756MB rammal,de d2-ön 6-8 játékosnál már játszhatatlan volt így is.Szal egy 1G-s cerkának ez komoly kihívás lesz,főleg egy ilyen brutál vga támogatása mellett... Majd írd meg azért mi sül ki belőle!
...villámcsapás keltette indukciós hatás...
-
válasz satomee #1675 üzenetére
Sajna kényszermegoldás lesz...
Elvonási tünetetim vannak már, így ha c64-es háromszögeket is kell néznem, akkor is előcsalogatok valami játszható fps-t belőle.
A 700-as cerkában van még kakaó.
azt hiszem olyan 1000-1100 környékére be tudom lőni.
így már 100-as fsb környékén leszek.
dilipók thx az infót..emlékeztem valami utasításra,csak nem tudtam pontosan mi az.
[Szerkesztve]Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
-
Daweee
őstag
Na vírusirtottam, nod is, ad-aware is, spybot is talált egy két dolgot amit le is törölt.
ezután a steam még mindig alig ezer szervert talált, ping az egekben. Letöltöttem az all seeing eye-t, behozott vagy 25ezer szervert, de a pingem még mindig nagy. A rate-ek megvannak. Mit tudok még csinálni? -
-
Picco
addikt
vegre van megint accountom.
hurra.
de miutan az osszes nyalam elcsorgott h ujra jatszhatok valaki mondja mar meg h maf@szert tolti a jatekot csak 10k-val?
igy egy het mulva sem fogok cszni
megcsinaltam a steam testet es ott minden rendben....
jah es valami vilagranglista letezik?
vagy honan tudod h mekkora kiraly vagy?**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Fáraó
őstag
Onnan tudod mekkora király vagy, hogy sikerül e bejutnod pl. az Ancients-be soron kívüli tagfelvétellel, majd aztán megnyerni a WCG-t. Esetleg Fatal1ty-vel tudsz e egy délutánt végigkomázni...
Egyébként meg szervereken van rank, és figyeld a kill/death ratio-t. Ha ezt magasan tudod tartani akkor vagy jó!VIGYORRRGAZMUS.....
-
Picco
addikt
es azt nem tudjatok h miert jon olyan eszmeletlenul lassan?
tegnap 10 korul kezdtem el letolteni es most all 20%nal**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Fáraó
őstag
Most pingeltem meg egy lapot, semmi gond nem volt a csomagokkal, a sebesség viszont ''idő<10 ezredmp.'' volt. Nekem az a 43ms hirtelen elég magasnak tűnik. Már játszottál ilyen ping mellett, vagy otthonról a szóban forgó gépről?
Szvsz szolgáltatóval van a baj ...
[Szerkesztve]VIGYORRRGAZMUS.....
-
Match
tag
hy all,sourcehoz 64 bites patch kene nekem,tud valaki segiteni,setam oldalan nem talalok semmit,64 bites windowsom van ehez kene a 64 bites patch,vagy akarmi csak menjen,szal ha tudtok segitsetek elore isz koszi,bye.
Minek inni és vezetni? Ha lehet szívni és repülni...
-
C^^
őstag
válasz moongoose #1684 üzenetére
[link]
Probald ki a config file-om, eddig sokan mondtak, hogy jott vele egy kis plusz fps.
Annyira nem butitottam a beka feneke ala a grafikat.
Sajat beallitasaim is benne vannak, tehat csak azokat a reszeket hasznald fel, amik a grafikara vonatkoznak.
MOD: ha minden fps-t ki akarsz csikarni, akkor az fps_max 101-et vedd ki
[Szerkesztve] -
-
-
Gyux
csendes tag
Hi!!Lhet h Láma vook és lehet h már szerepelt a kérdés de nem toodtok segíteni abban a kérdésben h h kell multiban játszani mert nem enged fel 1 szerverre sem.
lehet h vmi patch kell?? Előre kösszGyux
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest