Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Egyelőre nem igazán vagyok elájulva, főleg azért mert egyértelmű hogy segítségekkel jobb időt lehet menni, mint azok nélkül. Ez a patch előtt nem volt így. Most hogy folyamatosan jár az autó segge + blokkol az ívbelső első kerék, így a TC és az ABS durván felértékelődik. Ez már most látszik leaderboardon is.. na mind1, ezt le kell nyelni
Gyorsba ránéztem két pályára, mindegyiken mentem 8-10 kört:
Silverstone-ban sokkal jobban észrevenni a gyors irányváltásos kanyarokban hogy mennyire instabil az autó, már nem lehet cibálni az arcát, mert egyszerűen elszáll az autó.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hermanyi
addikt
Szép idők
és mind ezt a régi setupal ?Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
giigz
veterán
válasz Motion_Blur #5251 üzenetére
Grat. az időkhöz!
Én is fejlődöm, számomra jótékony hatással volt a patch. Így már azért megszorongatom az ellenfeleket, bár az utóbbi napok gyakorlása is segít ebben.
Ha jól emlékszem háromszor mentünk együtt idáig, és egyszer sem tudtam befejezni futamot. Úgy érzem ez most már javulni fog!
Ma pl. mindegyik sprint futamomon partiban voltam, a dobogóról nem is csúsztam le. Bár mondjuk az ellenfelek is gyengébbek voltak, mint itt a fórumos versenyzők.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz hermanyi #5252 üzenetére
minimális változtatással, de jah...
holnap nekiállok setupolgatni, ma már nem kúrom fel magam ha sikerül belőni mindent pályánként kb. 2mp-el leszünk lassabbak mint a patch előtt (all aids off)
giigz: örülök, hogy fejlődsz!!
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
shikaree001
tag
válasz Rolly Dy07 #5250 üzenetére
Ez a szolgáltató a Digi. csak 18napja nem tudok online játszani mert ezt kapom. De a remény hal meg utoljára
AlphaPainter6
-
shikaree001
tag
Ezek után is úgy gondoljátok, hogy jó lesz a liga úgy hogy van aki assistal, van aki anélkül megy?
AlphaPainter6
-
fess
őstag
válasz shikaree001 #5255 üzenetére
nálunk is digi van,de nincs vele gond. felétek nem most van karbantratás?
-
Motion_Blur
félisten
válasz shikaree001 #5256 üzenetére
Én már leírtam egyszer hogy igen, szóval annak ellenére is tartom, hogy most így csökkentek azok esélyei akik minden nélkül mennek. De azért nem félek..
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #5258 üzenetére
Aki segítséggel megy, az csak a pontok felét kapja és 1 kör hátránnyal induljon
-
shikaree001
tag
Igy most én feleslegesnek tartom, mert minden nélkül játszok, de biztos élvezni fogom a lekörözéseket
AlphaPainter6
-
werszomjas
addikt
Aki esetleg nem próbálta volna, az időmérő továbbra is szar, a patch2 sem tudta kijavítani azt hogy ne kavarodjon meg az időmérős rajtrács a versenyre, gratulálok CM és az összes ott dolgozónak üzenem, kapják be.
Illetve az is érdekes, hogy időmérőn az összes gumim kopott, kimentem egy szett keménnyel visszajövök, tenném fel az új szettet, és látom nem 100%os pedig egyetlen kört sem mentem vele.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Rolly Dy07
senior tag
Én se félek, de nem játszok online mindenféle szerveren, csak assist off-on.
Ha nincs assist bannolt szerver fel sem megyek. Eddig volt mindig és igazán megnyugtató a sok húdeszupergyorsvagyokajósetupommal köcsögöt mpekkel lenyomni.Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz shikaree001 #5256 üzenetére
Én ezért is nem neveztem, meg valsz nem lesz időm.
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
--Lorant--
aktív tag
Én is leköcsögözöm a CMet.,hogy mi a lóh.gynak kelett ezt a sz@rságot így meg csinálni, lett volna egy féle vezetés és góóól! Nem akarom annyira csunyán kifejezni magam,de most van min vitázni, hogy te most miért ugy tudsz ,te meg miért nem ugy. amaz jobb mert ugy megy én jobb vagyok mert emígy megyek, én játszok veled .te nem játszol...mert te így amaz meg ugy. pff... ma is 15 magyart láttam fenn,de vagy 5en ha játszottunk egy szerveren.....biztos ezek okok miatt. Kár h Gridbe nem volt ilyen ,vagy legalább is ennyire nem jött le,hogy fontos lenne. ott maradt inkább az ÉLMÉNY na meg a FULL HU szerverek!
[ Szerkesztve ]
....
-
Motion_Blur
félisten
válasz --Lorant-- #5265 üzenetére
Igen, ezt nagyon elbaxta a CM... ennek ellenére én fogok multizni, de előtte szeretnék minden pályát kisetupolni ahol szoktunk menni és begyakorolni hogy ne "élesben" piruettezzek és tegyem tönkre más futamát vagy a sajátomat.
"Sajnos" az F1 meg kicsit eredményorientáltabb mint a Grid.
to all:
mindenki aki tud, pénteken jöjjön el budaörsi talira és ott szerintem sok mindent megbeszélhetünk remélem nem én fogok ott egyedül fagyoskodni!
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
válasz Motion_Blur #5266 üzenetére
Ketten biztosan leszunk
-
Trihorn
tag
Üdv Uraim!
Ezzekel a setupokkal tudtam eddig a legjobb időket menni az alábbi pályákon..
Hungaroring:
Wings:9-11
Brakes: 45-55 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:132 2:161 3:186 4:212 5:243 6:278 7:310
Camber: -3.5 -1.5
Toe: 0.07 0.29Spa:
Wings:6-11
Brakes: 46-54 High-Large
Gears: 1:144 2:176 3:205 4:234 5:265 6:300 7:345
Camber: -3.5 -0.5
Toe: 0.13 0.41Kuala Lumpur:
Wings:6-11
Brakes: 45-55 High-Large
Gears: 1:148 2:177 3:205 4:231 5:261 6:293 7:336
Camber: -3.5 -0.6
Toe: 0.07 0.26 *ez egy őrült setup inkább mint ideális de nekem tetszik..[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz Trihorn #5268 üzenetére
Látom marad minden a régiben, én nem mertem beírni de akkor jól éreztem hogy alig kell változtatni a setupon
Annyi hogy a seggdobálás miatt minden pályára mehet hátra a 11, a leglassabb pályákra érdemes csak felrakni 9-10-re az első szárnyat, Interlagosban 7-8-al próbálkoztam, Silverstone-ban ugyan 9-11-el mentem, de a maggots-beckets-chapel-ben akkorákat úszik az autó hogy öröm nézni 7-11-be már csak szimplán alulkormányzott
Köszi a beállokat Vix!!
-
Trihorn
tag
válasz Motion_Blur #5251 üzenetére
Az lehet, hogy te nem vagy elájulva de Silverstone-ban mögötted az MBDESTROY kolléga lehet, hogy megszédült egy kicsit a közel 1 másodperctől.
Gratulálok Uram!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én azt hiszem egy kis időre parkolópályára vagyok kényszerülve. Kaptam két laptopot telepíteni (természetesen a drivereket nekem kell összevadászni...), meg még egy asztali gépet is (takarítónő a szünetmentesbe dugta a porszívót , azóta hiányolja a HDD bootoláskor rendszer... ). Tulajnak mondtam, hogy sok jóra ne számítson....
-
fess
őstag
válasz shikaree001 #5261 üzenetére
nálunk is 1 napra volt kiírva,de vagy másfél hétig szarakodtak vele.ismerve a munkamorált,simán lehet,hogy 1 napos munka 3 hétig kitart
-
MC HOBO
aktív tag
válasz Motion_Blur #5266 üzenetére
Ahogy korábban már írtam, nekem nagyon nem jó a péntek 16:00 óra...
It can't rain all the time!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz Trihorn #5271 üzenetére
Gratulálok az időkhöz, Uram!
Szíves engedelmeddel befrissítettem a setupokat a GoCompete!-re...
-
MC HOBO
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
Megnéztem versenytempóban mennyit buktam, Hungaroring:
patch előtt: kemény gumi, teli tank: 1:13 közepe, végén lágy: 1:11 eleje
patch után: kemény gumi, teli tank: 1:15 vége, végén lágy: 1:14 elejeEz 20%, gumi és benzin szim on, mix2.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz Motion_Blur #5284 üzenetére
Kezd valósághű lenni.
-
MC HOBO
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz MC HOBO #5286 üzenetére
Szvsz ezzel a patch-el nagyot húzhattak volna, de ennek a 2-3mp-es foltozgatásnak nem sok értelme volt. Olyan mintha egy félreállított autóval mennék.. pedig a gond nem itt van/volt, hanem alapból a fizika sz*r. No mind1, ezzel kell főzni
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #5289 üzenetére
Szegény ember vizel, főz... (direkt rövid i-vel és szimpla z-vel )
-
MC HOBO
aktív tag
válasz werszomjas #5288 üzenetére
Bocsi, de egy kedves fórumtárs is ezt preferálja és engem nagyon zavar, ha egy topikon belül ketten ugyanazt használják... Kértem tőle privátban, hogy válasszon másikat, de nem reagált, így gonodolom nem szeretne változtatni.
Sajnos, még 702 nap kell, hogy egyéni Avatart igényelhessek...
[ Szerkesztve ]
-
MC HOBO
aktív tag
válasz hermanyi #5295 üzenetére
Nincs, éppen ezért írtam, hogy 702 (közben már csak 701) nap kell még. Ha 10 cikkem lenne, már rég egyéni avatarom lenne...
Sztem valamit félreolvastál:
1. 800 napja regisztrált nick;
2. minimum őstag rang;
3. nem részesült kitiltásban vagy figyelmeztetésben;
4. részesült kitiltásban vagy figyelmeztetésben, de
° figyelmeztetés esetén a figyelmeztetés időpontjától számítva fél év eltelt;
° kitiltás esetén a kitiltás időpontjától számítva 1 év eltelt;
° többszörös kitiltás esetén, az utolsó kitiltás időpontjától számítva 3 év eltelt;
° minden ilyen esetben egyéni elbírálás alá kerül a kérvényező tag, ami azt jelenti, hogy a moderátorok NEM adnak AZONNAL választ, hanem kb. két hét múlva keresd a választ a topicban (nem szívatás, csak ez esetben a jogosultság az arcképekkel együtt, egy körben lesz elbírálva)+ a JOKER lehetőség a fentiek helyett: az a legalább _tag_ akinek 10 szakmai cikke van a Logouton (és ebből a fele kiemelt)
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi hangfal építés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest