Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz Motion_Blur #4600 üzenetére
Ezt a megcsúszást is csak Buton tudta megfogni
én simán megforogtam volna vagy 2x egymás utánAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Steady74
addikt
azért kicsit gusztustalan, hogy 'hairpin-a" annak a kanyarnak az elnevezése...
Szép volt, ahogy szokott lenni.
-
Xirtam
veterán
Ma nem tolunk valamikor?
-
Feribacsi555
senior tag
Amúgy szerintem úgy kéne megoldani a ligában azt, hogy ki melyik f1 autóval mennyen, hogy mindig mással megyünk. Így az esélyek ki vannak egyenlítve, minden futamra más autót kapnának a versenyzők.
-
Xirtam
veterán
válasz Feribacsi555 #4609 üzenetére
Baromság.
-
polonic
félisten
válasz --Lorant-- #4608 üzenetére
Ugyanaz, mint itt. Szerintem fel vagy véve gfwl-re, bgylorant vagy valami hasonló a neved, igaz?
Vagy a bf3-ra érted? Ott polonix vagyok, polonic foglalt volt.
-
Motion_Blur
félisten
Elvileg teljesen egyenlő fizikával rendelkezik minden autó ha equal-ra van állítva. Mondjuk én ennek már sajnos tapasztaltam az ellenkezőjét nem tudom Ti hogy vagytok vele
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
pepusos
senior tag
válasz polonic #4607 üzenetére
Én jövök is fel, aztán kiderül van e valaki BF3-at nem is merem feltenni, nekem már sok lenne az F1 mellé.
Motion_Blur: én még nem, de én ugyan olyan lassú vagyok egy Red Bullal is mint egy HRTvel. Egyébként ha ez valóban így van, akkor tényleg nem mindegy ki milyen autóval kezd neki a ligának...
Lorant: sztem ebben mindenki benne lesz így. Már azt is tudom ki fog először választani
[ Szerkesztve ]
-
--Lorant--
aktív tag
Nekem mind1,de ha egyenlőek az autók akkor tök mind1 kinek mi jut,egy időmérő és minden elvan döntve,akié a legjobb idő az választana elsőnek autót és így tovább,egyszerü lenne nem?
....
-
--Lorant--
aktív tag
Ma lefotózok minden gyanus személyt akivel találkozok,aztán majd itt kérdezem hogy ki kicspda XD
....
-
Trihorn
tag
Ez igen Peti, nagyon fasza kis kör lett! Komolyan, nekem nagyon tetszik! 11-es kanyar,
Rollynak teljesen más a setupja, olyan mintha nem is egy kategória lenne.. -
Xirtam
veterán
RestartShop néven vegyetek fel aki még nem tette meg!
-
hermanyi
addikt
7 körül leszek én is az újratelepíttet sz@ral előtte család gyereket fürdetni stb stb
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
--Lorant--
aktív tag
Hát ez valami brutál videó! nekem is kell ez a G25 Ha valaki ezzel [link]a kormánnyal is betudja mutatni ezt a vezetést akkor én is megpróbálnám assistok nélkül ,de szerintem ez lehetetlen. jól gondolom ugye?
(megyek kajálok aztán jövök gurulni)
[ Szerkesztve ]
....
-
czene22
csendes tag
Sziasztok.Van arra valami megoldás,hogy pár verseny után ne haljon meg a mentés?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Rolly Dy07
senior tag
Nagyon király lett! Mondjuk én 4-5 szárnyat használtam, mert annyival megyek szárazon, ha jól emlékszem. Illetve a fék sem így van nekem beállítva.
Amit észrevettem, hogy nekem valószínű nem volt full eső, mert nem voltak cseppek a képernyőn. És ahogy észrevettem, ha nincs elég víz a pályán, akkor csúszik az extrém gumi.Majd én is kipróbálom full esőben.
Grat az időhöz!
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
czene22
csendes tag
válasz shikaree001 #4624 üzenetére
Igen el van mentve.Pár verseny után már be sem tölt a menüig sem csak akkor ha kitörlöm a mentést.
-
--Lorant--
aktív tag
eddig is így volt ,hogy volt 24 hely a szerveren? mintha 16 lett volna nem? vagy ez csak délibáb?
....
-
Xirtam
veterán
válasz --Lorant-- #4630 üzenetére
16 volt eddig.
(#4632) pepusos Akkor nem értem, most mi van?
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz --Lorant-- #4630 üzenetére
Első hsz?
-
--Lorant--
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz Rolly Dy07 #4625 üzenetére
Köszi!
Megnéztem light rain-en, intermediet: 1:30, wet gumi: 1:32 (de a 3. körben már elfogytak a gumik..)
Azért nem gyenge, hogy semmi szinte semmi különbség nincs light és heavy rain között ha a megfelelő gumit rakod fel
mod: nekem se megy a Leaderboard csak néha hozza be az időket, viszont továbbra is menti a jobb időket
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Xirtam
veterán
válasz --Lorant-- #4634 üzenetére
AI-val együtt 24
-
pepusos
senior tag
Jövök 2. helyen Hungaroringen és Connection Lost!
Xirtam: látom :S
[ Szerkesztve ]
-
fess
őstag
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Erre találjatok megoldást:
Kaptam egy bluetooth fülest (arctic coolong P311). Tök jól működik mindaddig, amíg be nem lépek az online játékmódba. Akár egy quickmatch, akár bármi, ami online, akkor leválasztja a jelet. Kilépek online-ból, visszajön a hang. Nem tudok rájönni....
Pont ezért kértem ezt a fülest a születésnapomra a nejemtől, hogy ne zavarjon a kábel vezetés közben, erre multiban nem tudom használni -
Xirtam
veterán
2 futamból 2 FAIL! Szánalmas komolyan, 1 értelmes kört nem tudtam eddig menni veletek! Holott ennék sokkal jobb vagyok. Ringen, odavertem az elejét. Monaco-ba nekitotl valaki az elején a falnak! Bementem boxba, erre defekt! xD
-
Xirtam
veterán
Kösz a körözést. De kiléptem. Mert nem most szeretnék megtanulni segítségek nélkül játszani!
-
nagyúr
Teljesen boldog vagyok Hungaroringen Motion Blur legjobb körétől csak 2,5 mp-vel volt rosszabb a legjobb köröm
Valakit kicsit kifordítottam, Ferrarival volt ő is, ezúton kérnék elnézést Tőle.
Hangprobléma: fentebb írtam bluetooth fülessel kapcsolatban. A probléma csak akkor jelentkezik, amikor beloggolok egy sessionre....
-
Motion_Blur
félisten
Köszi srácok a gurulást, sokatokkal először mentem most és nagyon jó érzés amikor egyszerre 10 magyar és PH!-s emberke elrajtol!
-
pepusos
senior tag
Én is köszönöm mindenkinek! Lassan belejövök az elengedésbe... bocs Lóri kanadáért, az is az akart lenni
-
Xirtam
veterán
F1 játékosok figyelem.
Akik az F1 2010-el már játszottak tudják, hogy online elég rosszul van megírva. Na most ezt a fejlesztők tovább hozták az F1 2011-el is. Így aki LIGÁ-zni szeretne, esetleg továbbiakban multizni. (HIÁBA VAN 100/100-as NETED AKKOR IS BELAGGOLSZ)
cfospseed programot ajánlom mindenkinek! Szinte kötelező.
-
hermanyi
addikt
Én is örülök ,hogy mehettem veletek
és annak is nagyon ,hogy Lori tudott úgy is végigvinni egy versenyt ,hogy nem Karilla volt a szerverSzerk:
Xirtam én a cfospseed-et a torrent miatt használom
bár nekem nem 100/100 a netem[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs