Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz hermanyi #4500 üzenetére
Figy, van router a rendszeredben? Elmondom, hogy amióta router-em van (hardveres tűzfal természetesen) azóta nem használok víruskereső-írtó programokat. Olyan helyeket látogatok, illetve onnan töltök le, ahonnan vírus veszély nem fenyeget, a többit meg eleve megoldja a router. Mondjuk múltkor a Big Titted Nurses egyik epizódját vírusosnak dobta a rendszer, de hát a végére kiderült, hogy nem az
Kisduna rendben van . Jövőre egy pecát össze kellene hozni. Most cserélek rakóst, illene majd áprilisban a Csőhidi pályán nyomni egyet. Mit teccik szólni hozzá?
-
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #4501 üzenetére
jelenleg nincs a rendszerben ruter
amúgy igen van itthon a régi kábeles neten de az új optikát megfogja nem bír annyit a ruter mint a net [link]Jó lenne pecázni a pályán
mi lesz a régi rakosoddal eladod? ha igen mennyiért és mit veszel helyette ?Igen HOBO játék laza 18+ os szimulátor
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #4505 üzenetére
Browning-om van igaz 1000 000 éves és csak 10m es de Browning
Tudom milyened van azt már megbeszéltük de én ennyit nem adnék ki botért
Maver szoba se jöhet?Ládám is van igaz saját készítésű de stabil és van benne 2 fiok
na nekiállok Format C
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
--Lorant--
aktív tag
válasz --Lorant-- #4507 üzenetére
Ehh most találtam rá, nem tudom szabad ilyet ide felrakni? [link] A csaj itt lakik az utcámba pár ház van köztünk,szóval nem is vagyunk olyan messze Majd a következőbe én is jelentkezek ja de nem mert van jegyesem
[ Szerkesztve ]
....
-
Steady74
addikt
válasz hermanyi #4506 üzenetére
Általában 6-10 évre veszek rakóst, így a minőség és az alkatrész ellátás is fontos. Ezért adom el a Triana-t, mert már nincs alkatrész hozzá. Maver nem minden esetben jöhet szóba, nagyon sok botot gyártatnak kínában, és azok drágák, és gagyik.
A Daiwa SR sorozatú botjai kínában készülnek, majdnem annyi pénzben mérik mint a G20-at, és nagyságrendileg sz@rabbak. Megfogdostam őket a horgász sziget áruházban, és óriási a különbség. Árban meg alig.Na most lehetne egy jó Fox ládád, ócsó pízért mégszámítom
Lóri: az asszony nem számít. Csak arra vigyázz, ha bekerülsz ilyen műsorba, hogy ne a lányokat, hanem a fiúkat mászd meg, és hidd el, nem fog haragudni
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Látom megindult a topik gyerekek
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
MC HOBO
aktív tag
válasz Motion_Blur #4510 üzenetére
Lassan átnevezhetjük "PH - Fishing 2011"-re...
It can't rain all the time!
-
hermanyi
addikt
Na fent van szinte minden
összeröfi mehet felőlem is benne lennék
Nök nem kellenek van belőle ihol és nem kel még pup a hátraAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Steady74 #4521 üzenetére
Mi ez a búcsúztatás? Én is húzok innen a fenébe, mert nincs 1 vasam se.
És hát sajna ezért nem tudok elmenni, le vagyok égve, mint az Ausztrál erdő.Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
-
makkai
aktív tag
válasz Trihorn #4525 üzenetére
Az udvarról kivágok neked egy 5 m-est, vagy felajánlhatok egy műfenyőt!
Csak el kell jönni érte vidékre.mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
makkai
aktív tag
válasz Steady74 #4528 üzenetére
Heves megye, Kompolt
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Steady74 #4526 üzenetére
Még van is egy RD80-as Yamahám, de nekem fáj a legjobban, hogy most nem tudok elmenni. Amint egy kicsit rendbe szedem magam, igényt tartanék egy találkozóra.
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Steady74
addikt
válasz Rolly Dy07 #4531 üzenetére
Hát majd akkor beszámolunk, mi volt.
Holnaputánhoz mit szóltok? Du 4 körül?
-
pepusos
senior tag
Azta! Már 21-en vagyunk a ligában...
-
makkai
aktív tag
válasz pepusos #4537 üzenetére
Kár, hogy nem 24 fős az online lehetőség.
Így még kellene cirka 11 fő még, hogy két teljes liga legyen.Szerk.: Indíthatunk majd egy tippelős játékot, hogy a rajtot követően hányan esnek ki az első kanyarban, és hogy hányszor lesz SC.!
[ Szerkesztve ]
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
Motion_Blur
félisten
Meki kávézóban lehet ilyet kapni? Ha nem, akkor rám ne is számítsatok!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
makkai
aktív tag
válasz Motion_Blur #4542 üzenetére
A mai reklám árak mellett nem igen csinálnak 58 mp-es reklámokat.
-
Steady74
addikt
válasz Motion_Blur #4542 üzenetére
Márka az nincs, de ha jól tudom Ő dolgozik a kettes pénztárban. Így sem jössz?
-
makkai
aktív tag
válasz Steady74 #4544 üzenetére
Apám. Kedvet kaptam egy kis hegymászáshoz. Igaz otthon is hasonló méretek várnak.
-
Steady74
addikt
válasz Motion_Blur #4545 üzenetére
No akkor jól van.
És, hogy tavaszig kicsit előre tekintsünk, olvasd el lsz ezt.
Makkai: azért várd meg a munkaidő végét
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest