Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz Motion_Blur #4549 üzenetére
Elvileg nekem is jó, tehát Börs meki kvzó, 16 óra.
Sir, Neked ok?
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Steady74
addikt
válasz Rolly Dy07 #4552 üzenetére
Lehet jön a pöccs és most gyalulják a leaderboard-okat
-
pepusos
senior tag
Igen, úgy néz ki, és akkor az assist kérdés is megoldódik talán Tegnap volt szerencsém kipróbálni "vakvezető" nélkül a Hungaroringet Fess jóvoltából, hát nem volt egyszerű, még úgy sem hogy már nagyjából tudom hogy mikor hol és mennyire. Azért célba értem Akkor már csak szurkolni kell hogy legyen még jelentkező bőven... szóval hajrá mindenki aki eddig nem tette meg!
-
Steady74
addikt
Sir, tedd képbe magad, exkuzáld magad, hiszen 11 óra körül jól fog esni egy két banán
-
MC HOBO
aktív tag
válasz Steady74 #4551 üzenetére
Bocs, srácok, nem szeretném újra offolni a találkát, de én minden nap 16:30-ig dolgozom. Utána még haza kell mennem Tordasra és csak azután tudok visszaindulni Börsre...
Nem mellesleg Vixennel azt beszéltük, hogy Ő velem jönne, mert kb egy helyről megyünk... (sőt, Motion, Te is csatlakozhatsz, csak Tordasig kell eljönnöd. Üzemanyag Sponsored by Tecsó )
[ Szerkesztve ]
It can't rain all the time!
-
giigz
veterán
Tegnap nem válaszolt senki a kérdéseimre, így megpróbálkozom mégegyszer.
Mikor indul a bajnokság? Bárki részt vehet benne? Az előbb olvastam, hogy már 21-en vagytok, amiből gondolom az következik, hogy már nincs hely a top csapatokban. Én a Ferrari vagy Mercedes csapattal szeretnék lenni, de ugye ezek már gondolom megteltek. Vagy nem így fog működni?
Légyszi valaki világítson már fel, mert nem nagyon olvastam a topicot manapság.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Üdv!
Most olvastam csak a fórumot.
Én kontrollerrel megyek és az automataváltó és szamárvezető (ez a fékezési pontok miatt kell nekem) kivételével minden segítség ki van kapcsolva.
Már teljesen megszoktam, hogy nincs kipörgésgátló. Vizes pályán is tudok menni.
Úgyhogy megtanulható, ezt akartam ebből kihozni. Gyakorolni kell. Egyszer rá fogsz és utána menni fog. -
Motion_Blur
félisten
- a bajnokság mindenképpen a patch megjelenése után fog indulni (minimum 2 hét még)
- bárki részt vehet én úgy tudom, csak legyen fórumtag
- 21-en vagyunk és ha ennyi ember jön is majd játszani, akkor két Liga lesz, szal nagyobb esélyed lesz "jó" autóba ülni
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
werszomjas
addikt
válasz Motion_Blur #4567 üzenetére
a kerdes csak az, ebbol.a huszon valahany emberbol mennyi fog jonni folyamatosan. mert annak sincs ertelme h lesz 2 liga ahol lesz 8 fix ember rajtracs tobbi ressze meg ures
üdv
-
giigz
veterán
És akkor ez olyan lesz, mint a rendes bajnokság, hogy szerzünk pontokat, és egymás után következnek a versenyek? Milyen időközönként tervezitek?
-
pepusos
senior tag
válasz werszomjas #4568 üzenetére
Jaja... sok fog múlni azon is hogy a hét melyik napján, és hány órakor lesznek a futamok. Pl. ha a barátok közttel egybe esik, akkor tuti nem jövök!
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz polonic #4566 üzenetére
Én mint a Restart Shop akár nyereményt is kész vagyok felajánlani, ha a LIGA tényleg LIGA lesz!
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Szerintem szépen-lassan össze kellene írni, hogy kik azok, akik fixre jönnek. Utána már könnyebben lehetne gondolkozni, meg egyszer a csapatokat is el kell osztani.
Nekem Ferrari lenne a legjobb, utána Mercedes.
-
nagyúr
Szerintem az istállókat sorsoljuk valahogy ki, mint az öttusában a lovakat.
-
makkai
aktív tag
OK! akkor Én kérek egy ilyen tetkót nyereményként a homlokomra, ha az első 16-ban végzek!
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
makkai
aktív tag
válasz hermanyi #4576 üzenetére
Mert nem a RED HORSE csapat!
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
snoopy
aktív tag
Haver megvette az F1-et steam-en hétvégén akció keretében és nem igazán sikerül rájönni, hogy miért nem tudunk pl coop módot menni vagy/és illetve ő általában mindenhonnét leszakad, ezzel szemben a dirt 3 meg probléma mentesen megy multiban, pedig mindkettő codi, live-os, ugyan az az engine. Volt valakinek hasonló gondja, baja?
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Suzuka GP Heavy Rain minden szimuláció ON, segítségek OFF mi számít jó időnek versenykörülmények között? Most próbálgatom a setupot
mod: McLarennel
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Steady74
addikt
válasz Motion_Blur #4581 üzenetére
Rolly talán tud mondni időt.
-
Pepi79
tag
Na jelentem képbe helyeztem magam (vagy ahogy a tanult angol mondja: I'm in picture" . Igaz vagy két órába tellett.
De így is azt mondom, hogy nekem jó a találka.
Halljátok annyit beszéltek itt a ligáról, hogy néha már azon gondolkozom, hogy indulni kellene. De aztán mindig visszatér a reális énem...
-
Xirtam
veterán
Találkozóra mehetnénk együtt!
-
MC HOBO
aktív tag
Szerintem lassan megnézhetnéd ezt az oldalt, mert kb minden kérdésedre és javaslatodra találsz választ, vagy megoldást.
(#4559) Steady74: Sajnos nem tudok előbb elmenni sem (én zárok) és mindenképpen muszáj hazamennem, mert páromat is én viszem haza Érdről...
Ergo, ha nem változik az időpont, akkor én nem tudok menni, sry!
(#4563) Motion_Blur: Azt nem tudtam... OK!
[ Szerkesztve ]
It can't rain all the time!
-
Rolly Dy07
senior tag
Amit linkeltem videót ahhoz képest hol tartasz időben? Az biztos hogy haevy rain volt, mert nem nagyon fogyott az extrém gumi. Standardon volt a benya, száraz beállítás és a vége fele volt féltávnál cserélt keréken.
Tudnék még rajta faragni kicsit: [link][ Szerkesztve ]
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
pepusos
senior tag
Verseny közben ha Rich-re teszem a keveréket, és elfelejtem hogy ott hagytam, és annyira fogyna a benzin hogy nem lenne így elég afutam végéig, akkor rám szólnak a boxból hogy vegyem vissza, vagy nem?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Steady74 #4557 üzenetére
Egyik kedvenc filmem, biztos láttam 30x!
"..mint egy száraz füge mi? Tévedhetetlen vagy Tangó! Maga mondta főnök: Olyan a szemem, mint a sasé!"Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Pepi79
tag
válasz Rolly Dy07 #4590 üzenetére
Még egy rajongó.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz pepusos #4589 üzenetére
Igen, de már későn!
Te vagy saját magad stratégája, neked kell figyelned!Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Motion_Blur
félisten
válasz Rolly Dy07 #4588 üzenetére
Köszi!
1:30 félbe vagyok, mindjárt rakok fel egy videót. Érdekes, hogy fékeket, váltót leszámítva a száraz setup jó a legjobb esőbe is (nekem). 20%-os verseny közepén futottam, benyát nem állítottam, mert ahogy tapasztaltam felesleges
-
gygalilei
tag
Vki találkozott már azzal a problémával, hogy multiban hiába teljesítem a kitűzött célt, a rankom nem akar nőni.Sokszor előfordult, hogy kiírta, hogy 100 xp-t kaptam, sőt a végén már rank 2-re rakott, de legközelebb megint csak 1-esként mutatott 100 xp-vel, amikor legalább 600 xp-nek kellett volna lenni. Legújabban már csak azt csinálja, hogy kiírja teljesítettem a célt, de már xp-t sem ad, és mindig rank 1-en maradok.
Lehet ezzel vmit kezdeni ? -
czene22
csendes tag
Sziasztok.Van arra valami megoldás,hogy pár verseny után ne haljon meg a mentés?
Előre is köszönöm a segítséget. -
karilla88
tag
tessék a tegnapi Spa
GO TRABI GO
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #4596 üzenetére
Suzuka GP Heavy Rain: [link]
A 11-es kanyar kijáratát nem ér kommentálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Xbox One
- iPhone topik
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Mobil flották
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs