Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Ma 14:30-tól egy gurulás? Lennék én a szeró, aki akar jönni, annak küldök meghívót.
Nürburgring, 20%, random rajtrács, törés stb. reális.
-
giigz
veterán
Gyertek játszani!
-
Sanya595
senior tag
válasz werszomjas #6008 üzenetére
Már megtörtént és ugyanaz...
5-6 napja küzdök ezzel.
Itt valaki linkelt futamott,ott szépen látszott,hogy csatlakoztam és 2-3 mp múlva Lost conn,mert exe hibával elszál a game..[ Szerkesztve ]
-
Timbu
tag
Sziasztok! Csak pár napot olvastam vissza, úgyhogy lehet, hogy volt már róla szó. Az hogy lehet, hogy ezen roppant tehetséges programozó csapat immáron második Forma 1-es játékának még a második patch-csében sem cserél az esőben az MI kereket? (Persze ha valaki azt hinné, hogy ezek után elkezdenek csúszkálni a pályán, az téved...) Az eső már több kör óta esik, kimennek a boxba, erre mit tesznek fel? Persze, hogy száraz pályára való gumit! Talán majd az F1 2020-ba bekerül ez a feature is...
[ Szerkesztve ]
-
MC HOBO
aktív tag
Úgy látom, nem jutunk dűlőre a Ligákat illetően, ezért úgy döntöttem, szigorítok a feltételeken és a szabályokon... Előre is elnézést kérek azoktól, akiket ez (negatívan) érint!
GoCompete!-PH! - LIGA - Részvételi feltételek és szabályok
Kérek minden DUPLÁN jelentkező játékost, hogy gondolja meg, melyik Liga szimpatikus neki és CSAK ABBA jelentkezzen, ahol rendszeresen szeretne indulni.
It can't rain all the time!
-
giigz
veterán
Nahh
Melbourne jól indult, erre 2x boxáthajtás
Monza jól indult, erre 2x boxáthajtás -
werszomjas
addikt
válasz MC HOBO #6014 üzenetére
Én kiléptem az ON ligából, tartalék pilóta leszek, szóval ha nincs meg a létszám, nyugodtan behívhattok majd.
Engem annyira nem is a pontok érdekelnek, hanem a versenyzés, majd látjuk úgyis mennyire lesz aktív a nép, meg lehet valakinek az időpont nem lesz jó, szoval akkor is szabadul fel hely.
üdv
-
MC HOBO
aktív tag
-
-
Sanya595
senior tag
válasz hermanyi #6023 üzenetére
Arról nem is beszélve,ha pl nekem nem sikerül valamit kezdenem ezzel a f@ssal,akkor nemtudok indulni és máris van egy hely...
De nem értem,mert régebben ha csatlakoztam hozátok akár futam közben is,akkor spectr---mitudom Én milyen modban néztelek benneteket....most ez sem megy..
Kivág exe hibával....[ Szerkesztve ]
-
djrobaa
aktív tag
-
Karajev7
tag
Ki az a Bence 30? Mit keres a forma1be? Derbyben a helye!!!
Ma végre azt csinálom, amit a legjobban szeretek,, Semmit...
-
karilla88
tag
sziasztok
20:00kor csinálok egy 50% Melbourne-t a liga beállításokkal
akinek van kedve az csatlakozzon, teszteljünk egy kicsit megkérek mindenkit hogy ne az első kanyarban döntsük el a versenyt itt nem a győzelem a fő szempont (írja ezt aki lassú mint a trabi )GO TRABI GO
-
--Lorant--
aktív tag
-
pepusos
senior tag
válasz --Lorant-- #6033 üzenetére
Már úgy is tudjuk hol találunk vasárnaponként, úgyhogy kár a gőzért!
-
hermanyi
addikt
válasz --Lorant-- #6030 üzenetére
mit akarsz ezekkel a bugylikkal a csalihalat is hazaviszed?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
--Lorant--
aktív tag
válasz hermanyi #6035 üzenetére
Ki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli én meg vagyok elégedve,te pedig csak írígykegy , az a Hír járta ma ,hogy a minap valaki egy 16,5kg-ost fogott,na az már igen,de lehet nálad az sem jönne be. itt nincsenek cetek ez vajdaság .........
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maradjunk az F1 nél ,inkább........Viccesek vagytok,azért én nem enném ki az akváriumot
[ Szerkesztve ]
....
-
fess
őstag
válasz --Lorant-- #6030 üzenetére
huhhh,400km-ert lehet nem kocsikázok pár csukáért,de jó neked,hogy 1 sima napon fogsz 2-3 ilyet
akkor 8-ig vacsi 1 sörrel,ilyen távra már kell energia
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest