Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bertók
tag
Sziasztok! Tudnatok tippeket adni annak, akinek a max elert szintje 200 korul mozgott. Ketszer kezdte ujra, es tudja mit kene csinalnia (farmolas), azt is hogyan, de olyan keves hst tud gyujteni hogy orokkevalosag eljutni oda most ugy nez ki... Valaszokat elore koszonom.
-
Mr.Gee
újonc
Hello Hero Soul BT-Hu klán keres tagokat, várunk mindenkit szeretettel !
Auto clicker program ajánlott
-
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #79 üzenetére
Reméljük. Mert ez így elváráson alúl van eddig... 10-20%-kal megdobta a 200+ értékeket és ennyi..
-
Amur
addikt
Megjött az új update! Többek között a várva várt forge core felhasználás az artifact-ok fejlesztésére!
Elég érdekes mert 2 core egy fejlesztés, és akár 4 szintet is léphet cserébe a tárgy, nekem van 19ezer feletti forge core.. durva tárgyak lesznek!
ÁÁÁ túl szép lett volna! Max 50-es szintje lehet a tárgyaknak..Van olyan tárgyam amit 1x tudtam csak fejleszteni és el is érte.. akkor minek ennyi core! -
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #73 üzenetére
Hátha olvasod: a mai Raid-ben elkélne egy kis segítség, elhasználtam minden mai köröm, következőt 10óra múlva írja és addigra letelik az idő a mai titánra. Nem maradt csak kb. 400M hp-ja, de eddig senki nem jött segíteni!
-
Amur
addikt
Így állok most:
Ancients: Morgulis (919769); Siyalatas (1138); Argaiv (784); Libertas (722); Mammon (722); Mimzee (721); Solomon (649); Iris (364); Dora (50); Fortuna (40); Dogcog (25); Atman (25); Bubos (25); Revolc (15); Khrysos (10); Kumawakamaru (5);Gilded heroes: Terra (258)
Hero Souls: 0, Souls spent on Ancients: 8008784, Total Souls: 8008784, Highest Zone: 1771, Current Zone: 829, Ascensions: 193
Time since start: 176 days, 23 hours, 28 minutes, 7 seconds, Time since ascension: 0 days, 0 hours, 53 minutes, 23 seconds
Már 8 millió HS-t költöttem ancientekre...
Siyalatas szintje nem az igazi, egyszer véletlenül morgulis után kattintottam rá mikor a kezem még a százas váltón volt és 10 szint helyett 100 ment rá többször kattintva.. nagyjából egy szinten kellene lenni a Libertas, Mammon, MImzee hármassal. -
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #73 üzenetére
Még valami: az immortaloknál(csak ott mivel idle buildem van), autoclickert használok, 10 milisecundumra állítva a kattintások időközét. Ezért tudok olyan nagy sebzést bevinni.
Az a napi 30-40ezer HS nem elhanyagolható, de sajna magasabb szintre nem nagyon jutottam mint 25, mert nem volt aki segítsen a klánból. -
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #71 üzenetére
Dehogynem! Meglesz az!
Nézz rá a legujabb ancient calculatorra. Ezzel hátha hatékonyabbá tudod tenni a HS leosztást.
ancient calculatorÉn ma belehúzok, 1732ön áll most a játék, de még kifejezetten haladós(nem szoktam idáig eljönni, mert hamarabb nyomok egy ascend-et, de kiváncsi vagyok nekem mennyi most a vége!)
-
Hunbeast87
senior tag
Az 1800-as szintet már sosem érem el. Most annyira belassult megint a játék, hogy az valami rémes
-
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #67 üzenetére
Közben kértem és el is fogadták a jelentkezésed. A klán tagja lettél. Jöhetsz titanokat öldösni!
-
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #67 üzenetére
Sajnos az nem rajtam múlik.
Milyen néven vagy? esetleg irok a klán chat-re hogy ismerlek, hátha felgyorsítja a dolgot és reagál valaki. -
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #65 üzenetére
Kicsit ritkábban, de még tolom. A klánban egyedül én tolom a raid-eket, akik jobb HZE-vel rendelkeznek azok mind inaktívak sajnos, a kicsik meg nem visznek be elég sebzést, így viszont hogy minden 2.vagy harmadik nap vagyok, és a kövi napon a többiek nem győzik le az aktuális titant mindig visszadob ugyanarra.
Ez most a 23. titán. nekem 63ezer HS-t ad a legyőzésért. Kb. egy hónapja vagyunk itt.
Ha jössz legalább lesz kivel raid-elni. -
Amur
addikt
-
Amur
addikt
válasz
Terrorista #61 üzenetére
Nem veszítesz még semmit hogy a relic-eket szét kell szedni, mert igazán jó cuccok itt még úgy sem esnek, a forge core-ok meg gyüljenek mert ha jön a kövi update akkor abból tudod majd fejleszteni a meglévő itemjeid.
Egy idő után nagyon belassul a fejlődés, hiába pumpálod az ancientekbe.
Nekem is ascend és ascend között örülök ha 1%-ot nő a tényleges sebzés. Viszont hosszú távon szépen alakul majd az, de nem látványos! Itt már nem számít annyit 10-20 ascend sem mint az elején 1-2
Én tolom pár napja mobilon is. Sajna nem lehet ugyanazt a mentést, újat kezdtem, de élvezem azt is.
Az itt szerzett tapasztalatokkal tolom. (ott van ranglista is-gondolom nehezebb csalni) a legjobban rekordja kb. ott van ahol te PC-n vagy.
Nekem egy körrel 100k feletti HS jön már, így állok:
Ancients: Argaiv (551); Siyalatas (543); Solomon (504); Libertas (503); Mammon (503); Mimzee (503); Iris (249); Dora (50); Fortuna (40); Dogcog (25); Atman (25); Bubos (25); Khrysos (10); Kumawakamaru (5);Gilded heroes: Terra (220)
Hero Souls: 350878, Souls spent on Ancients: 3374078, Total Souls: 3724956, Highest Zone: 1540, Current Zone: 1164, Ascensions: 169
Time since start: 100 days, 19 hours, 46 minutes, 6 seconds, Time since ascension: 0 days, 21 hours, 25 minutes, 41 seconds
Új ancient kalkulátort használok, nagyobb hangsúlyt fektett az "aranyos" ancientekre(mammon-mimzee-libertas)
itt a linkje: ancient calculator new -
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
Van már magyar klán?
303-as a legmagasabb szintem eddig. -
Terrorista
senior tag
Én most így állok:
Ancients: Morgulis (84896); Mimzee (290); Mammon (281); Libertas (270); Siyalatas (270); Argaiv (233); Solomon (88); Dora (50); Atman (25); Vaagur (15); Kumawakamaru (5);
Gilded heroes: Atlas (129)
Hero Souls: 0, Souls spent on Ancients: 301193, Total Souls: 301193, Highest Zone: 1354, Current Zone: 1284, Ascensions: 54
Átraktam minden gildet Atlasra de 1355 fölé nem tudok menni, egyszerűen kevés még a sebzés.Pedig van cuccom is ami 10 mp pluszt ad a boss időkhöz.
1 körrel 35k soult tudok gyűjteni, de hiába pumpálom az ancientekbe, már 3-4. ascension óta ugyanaddig jutok.
Ami még zavar, hogy csak 4 artifactod lehet összesen és a pluszt szét kell szedni az ascension előtt.
-
Amur
addikt
Eljött nekem is az idő átguildelni Terrára Atlasról(Atlassal már 1600nál is instakill volt).
Most úgy nyomom hogy meghagyok ascend előtt egy kis narancsot, azzal rögtön meg fel tudom fogadni frostleaf-et,őt 700ig kell húznom amig fel tudom fogadni Atlast(rajta hagytam 1db guildet), ez kb. a 450. pálya környékén van. Atlast 450es szintig húzom mikor fel tudom fogadni Terrát.(rajta 207 guild van most).
Most futom az első komoly kört, majd megírom hogy teljesít! -
Amur
addikt
Iris optimális szintje:
optimális szint-1001
Az optimális szint ameddig instakill-el tudsz elmenni. Ha ez pl. 1300 akkor 299 Iris optimális szintje, így kb. 30perc egy kör.
Morgulis optimális szintje =(siyalatas+22)^2
Argaiv=Siya+9
Libertas= siyalatas*0,93
Solomon in late game=Siyalatas*0,5 -
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #55 üzenetére
ide beilleszted a mentésed vágólapról:
clicker lister
és szépen kilistáz belőle mindent.
Korábban linkeltem már talán.Solomonra pakolj kicsit többet, hagy ömöljön a HS. Legutóbb új rekordom 61ezer HS egy kör alatt!
Reddit-en(bocs hogy őket idézem mindig, de hatalmas clicker heroes fórum van ott, annyi altémával mint a PH-n a pc játék kategóriában, és az csak a clicker heroes rész...) szóval ott Siyalatas szintjéhez is nézik mikor érdemes átguildelni:
400-800-ig javasolják Terrát, tehát jó úton vagy.
Ha Terrával 1500-as szinten(a hős szintjére értve) instakill minden, akkor megérett az átguildelés.
(samurai-nál ezt 2500-ra írják). Lehet nekem is át kellene már atlasra guildelnem! -
Hunbeast87
senior tag
Vissza raktam mindent Terrára, 198-as gild van rajta. Terránál majd megírom, hogy mennyi az a szint, ahova gond nélkül eljutok.
Nálam:
Hero Souls: 115409
Souls spent on Ancients: ezt hol látod?
Highest Zone: 1583
Ascensions: 134Argaiv (601); Iris (151); Libertas (768); Mammon (840); Mimzee (459); Morgulis (291525); Siyalatas (445); Solomon (157)
Kimaxolhatóak kész vannak. -
Amur
addikt
Ezzel én 1278-ig megyek. Viszonyítási alapnak jó lehet meddig jó a Samurai, mert te ennél sokkal jobban állsz ancienteket tekintve:
Ancients: Argaiv (427); Siyalatas (414); Solomon (347); Libertas (338); Mammon (328); Mimzee (328); Iris (104); Dora (50); Fortuna (40); Dogcog (25); Atman (25); Khrysos (10); Kumawakamaru (5);Gilded heroes: Samurai (184)
Hero Souls: 267821, Souls spent on Ancients: 1298490, Total Souls: 1566311, Highest Zone: 1278, Current Zone: 137, Ascensions: 140
-
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #52 üzenetére
a szomorú szamuráj nem alternatíva? Ha kb. 1500nál akadsz el az pont határeset.
Oda még simán jó Sam. , Reddit-en akkor javasolják az átguildelést ha vajsimán mész 1500ig.
(samről Atlasra értve.) addig jó Sam.
De azt is említik hogy 2500-ig is jól lehet vele haladni, de már nem olyan hatékonyan mint 1500-ig.
1500 és 2500 között Sam v. Atlas -
Amur
addikt
Belekezdtem egy kis farm projectbe. Minden körben kb. 40ezer HS jön már össze.
Ezt most nem egyenletesen osztom el, hanem csak Iris és Solomon kap belőle.
Irist 120 fölé, Solomont 400 fölé akarom tolni, aztán mehet ezerrel a HS farm! DPS-t nem fogok veszíteni, így az ideális ascend pontom kb. 1220-nál van(azt jelenti hogy vajsimán megyek addig, instant mobgyilokkal).
Ancient fejlesztéshez végtelen hs kell.. -
Amur
addikt
CH progress
A jelenlegi statisztikáidat szedi ki rendszerezve a mentésedből(jobbra kell beilleszteni), és szépen tördelve lehet beilleszteni mondjuk ide így:
Ancients: Argaiv (299); Siyalatas (289); Mimzee (233); Mammon (230); Libertas (208); Solomon (186); Iris (57); Dora (50); Fortuna (40); Dogcog (25); Atman (25); Khrysos (8); Kumawakamaru (5)Gilded heroes: Samurai (168)
Hero Souls: 96693, Souls spent on Ancients: 373211, Total Souls: 469904, Highest Zone: 1205, Current Zone: 911, Ascensions: 113
Time since start: 81 days, 23 hours, 34 minutes, 19 seconds, Time since ascension: 0 days, 0 hours, 57 minutes, 17 seconds
-
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #47 üzenetére
Tényleg!
Nem olvastam még róla, még mindig csak találgatnak a reddit-en is.
Meg versenyeznek ki gyüjtött többet. Van akinek már 210ezer forge core-van -
Amur
addikt
Jól látom hogy nincs Argaiv anciented?
Ne hagyd ki!
Szintenként +2% guild damage-ot ad! Nekem most+432% guilded damage. Érdemes pakolni rá, amúgy sem egy drága ancient(a fejlesztésére értem). -
Hunbeast87
senior tag
Lehet, hogy nekem is vissza kellene térni egy olcsóbb hős felgildelésére, mert most 200 szinten át csak szenvedtem. Igaz, hogy 1100 környékén megint nagyon felpörög a dolog, de eddig nem lassultam be ennyire.
Pedig nálam is vannak már komoly fejlesztések ancientek terén:
- Khrysos, Kumawakamaru, Revolc, Fortuna, Dora, Dogcog, Bubos, Atman max szinten van már
- Solomon 157, Siyalatas 245, Morgulis 291525, Mimzee 459, Mammon 537, Libertas 601, Iris 151, Argaiv 601
- Relic tárgyak statjai összesítve: -3% hero hiring and lvl up, +35% gold drop, +2 starting zone after ascension, +30 seconds to boss fight timers, +290% idle DPS, +25% primal hero souls, +3% gilded damage (per gild), +2% chance to primal bosses, +5 sec powersurge, +10 sec metal detectorNálam 197-es gild van Orntchya Gladeye-on +244725%-os sebzést jelent most.
Lehet, hogy én is visszamegyet Atlasig, vagy Terráig, mert odáig gond nélkül eljutok. Utána fél nap volt, mire meglett Orntchya... -
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #43 üzenetére
Igen, ezt írtam a másik megoldásnak, csak nem jutott eszembe az ancient neve.
Én 8-900-as szint környékéig klikkelem le a "narancsokat", utána meghagyom az ascendre.
Egyenlőre nekem csak 56-es Iris.
Alapból nem gáz a samurai 1.szintjéhez elég aranyat összeszedni, de előre gondolkozok mert nekem is lassan át kellesz guildelnem Atlasra. Atlasra viszont már jóval több arany kell majd.
Ahogy olvasgatom még 2500-as szint körül is igen effektív a jó öreg maszkos szamuráj, nem kell elsietni a váltást, pont a farmolás könnyebbsége miatt.
Kezdek alakulni:
Argaiv 216,Iris 56, (most nézem van Khrysos-omez hogy? Lehet még az elején mikor nem tudtam mi micsoda fogadtam fel) ,Libertas 141, Mammon 162,Mimzee 168, Siyalatas 206, Solomon 153
Atman,Dogcog,Dora,Fortuna,Kumawakamura maxolva.
A samurai-ra 157-es guilded bonust tudtam rakni eddig. az 75647% bónusz damage. -
Hunbeast87
senior tag
Viszont ha nem akarsz arra várni, hogy clickable treasure jöjjön:
- Khrysos-t max szintre fejleszteni: 100M arany kezdésnek
- Kb 60-70 szintenként elég egy mobot megölni és vissza is lehet állni farm mode-ra. Ez kis plusz idő, de így is nagyon sok szintet át lehet ugrani.
- Ezt csak akkor ajánlom, ha Iris szintje nagyon magas már ( nálam jelenleg 151-es szinten áll ) -
Amur
addikt
Aki Irist magasra nyomja hogy gyorsabban tudjon farmolni(az induló level szintjét tolja fel, nem mindegy ugye hogy végig kell menned az alacsony szinteken jóformán nulla HS-ért, vagy rögtön 50-100-as szinten nyitsz),
az beleütközhet abba hogy nem tudja az adott szint mobjait még megölni,mert nincs pénze felfogadni a felguildelt hősét.
Erre az egyik legegyszerűbb, és leghasználtabb megoldás:
ascend előtt meghagysz egy un. "clicable treasure"-t (a kis narancs amire klikkelve rubyt és/vagy goldot kapsz), majd ascend után klikkelünk csak rá! Rögtön van gold magas szintű hősre.
Van kicsit kacifántosabb megoldás is. Ahhoz kell speckó ancient ami goldot ad ascend után, de az még magas szinten is olyan 80-90-es szintig húzott Iris-ig megoldás. Utána mindenképpen a clicable treasure a megoldás. -
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #40 üzenetére
Elsőre kicsit megijedtem mert 800nál nagyon belassult a dolog, aztán rájöttem hogy annyira egy hősre(samurai) kellett koncentrálnom hogy a többi hős all heroes dps-t nővelő skilljeit elfelejtettem megvenni..
az azért rendesen dob! Ahogy megtettem rögtön instant kill megint vagy 50 szinten keresztül!
Azt még mindig nem szabad kihagyni! -
Amur
addikt
Érdemes olvasgatni a reddit-et.
Ott tanácsolták hogy ha 500 alatti szintig jutsz el akkor minden guildet át kell pakolni az első három hősre.
(alul a guild menü ctr nyomvatartása mellett random elpakolja arről a hősről a guildet amire kattintasz, ha az sem tetszik amire átrakja, megint katt rá, ezt addig csinálod mig azokra kerül át az összes amire akarod.
Ez így 2 hero soul per kattintás, ha kijelölsz egy hőst hogy arra rakja fixen és random vegye le valamelyikről az 80 hs alkalmanként.. persze hogy inkább lottózok!)
500 és 1500 között a jó öreg maszkos szamurájra kell pakolni minden guildet.
1500 felett pedig atlas-tól felfelé mindig a legerősebb felfogadható "ranger"-re.
Megtáltosodott a mentésem! Úgy hasítok el 1100-ig mint a szél! -
Amur
addikt
Redditen osztotta meg egy pokerninja nevú figura a jelenlegi "progresszióját":
Ancients: Morgulis (227204945); Argaiv (15500); Siyalatas (15199); Libertas (13950); Mammon (13950); Mimzee (13950); Pluto (7500); Bhaal (7500); Fragsworth (7500); Solomon (6000); Iris (1314); Juggernaut (1100); Chronos (352); Thusia (327);
Dora (50); Fortuna (40); Chawedo (30); Hecatoncheir (30); Berserker (30); Sniperino (30); Kleptos (30); Energon (30); Dogcog (25); Atman (25); Bubos (25); Vaagur (15); Revolc (15); Khrysos (10); Kumawakamaru (5);
Gilded heroes: Orntchya (1),Cadmia (350)
Hero Souls: 380, Souls spent on Ancients: 2004149401, Total Souls: 2004149781, Highest Zone: 3602, Current Zone: 1, Ascensions: 1426
Time since start: 75 days, 20 hours, 58 minutes, 59 seconds, Time since ascension: 0 days, 0 hours, 2 minutes, 4 seconds
Relics: +16% Atman, +5% Revolc, -1% Dogcog, -2% Bubos and sundry junkAztamindenségit...
2 billió HSnél tart.. legmagasabb elért szint 3602.. Vannak szintek az ancienteknél is..
ilyenkor elgondolkozom hogy mennyi időt toltam már bele és hol állok.. még a 900-at is a napokban léptem csak át. 39ezer HS-em van jelenleg +11ezer jön még hozzá ascend után.Legmagasabb szintű ancientem Siyalatas a maga 178-val. Na mindegy, belehúzok! -
Amur
addikt
Ez a Mimzee.Dora kombó annyit jelentett hogy Terra is megvan.(695ös szintnél meg tudtam venni már)
Kiváncsi vagyok meddig jutok vele szenvedés nélkül!Szerintem egyébként azért nincsenek igazi combos relic-ec mert bevezetés alatt van az upgrade-elhetőségük.
A forge core-ok lesznek majd hivatottak "fizetőeszközként" szolgálni a meglévő relicjeink fejlesztésére.
Kiváncsi leszek! -
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #33 üzenetére
Nekem még epic sem. Uncommon a max...
-
Hunbeast87
senior tag
Amit még ajánlani tudnék mellé, az Fortuna. Maximális szinten 10% esélyed van 10szeres pénzre. Elég jól jön, mikor pont egy treasure chestnél esik így a pénz.
Valakinek esett már epic-nél jobb minőségű relic?
-
Amur
addikt
kimaxoltam Dora-t, meg mellé Mimzee-t 50 felé vittem, így azért durván hullik az arany a kincsesládikókból!
Köszi a tippet! -
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #28 üzenetére
Azóta találtam egy nyakláncot ami +369% goldot ad idle módban, így a +30% treasure chest cserélve lett.
Mert leegyszerűsítve a matekját: a 30% 10-szerese az még mindig csak az egész 4szerese, és ugye random.
Ez pedig fixen 3,69szeres pénz. -
Hunbeast87
senior tag
-
Amur
addikt
Szerintetek melyik az értékesebb relic:
-amelyik +30% more treasure chest
vagy
-amelyik +50% gold gained from monsters? -
Amur
addikt
Ahogy az előttem szoló említette: ez a két ancient már jóval több bónuszt ad mint korábban írtam, jócskán fejlesztettem őket. Megérte!
Jelenleg Solomon 40-es, így 180% a bónusza
Atman pedig maxolva a 25.szintig, így +25% esély primal bossra!
Mammon nyomtam még 45-ig, így ő +225% gold dropot ad,
valamint persze Siyalatasra is toltam rendesen, de ő még mindig "csak" 70-es, ezzel +1533% DPS-t ad.
(idle módban persze) -
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #18 üzenetére
Te a ruby-t mire költöd?
guild vagy quick ascend?
Sosem tudom melyik a hatékonyabb. Általában a 3 hero guildot választom. -
Hunbeast87
senior tag
Jelen pillanatban kb 500-550-ig megyek gond nélkül. Utána sem nehéz még, de nem olyan látványos a szintlépés.
Atlast gond nélkül meg tudom venni, utána Terra-t viszont még nem értem el.
Most 32 percnél lvl598, de közben írok ide is, nem fejlesztek folyamatosan.Mammon azért tartom feleslegesnek (nálam), mert ha meg van Libertas, mellé pedig Dora (több treasure chest) és Mimzee (több arany a treasure chestekből), akkor Mammon elhanyagolható. Nem mondom, hogy nem fogom fejleszteni, de most háttérben marad csak nálam.
Relicek nálam:
Jade Band of Freedom: +273% arany idle módban és +6% gilded damage (per gild)
Golden Onyx of Thrift: -2% hero hring and level-up, +5 sec metal detector, +2% damage critical-hoz
Sinhalite of Thrift: -2% hero hiring and level-up, +5 sec super click
Broadsword of Enhancements: +11% gilded damage (per gild), +25% arany idle módbanRelicre én is várok, dobtam már ki kéket és lilát is, mert egyik sem adott volna érdemleges statot az idle módban.
-
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #16 üzenetére
Szia!
Nálam így néz ki most:
Libertas lvl 33 +783% gold from monsters
Mammon lvl28 +140% gold dropped
Siyalatas lvl46 +1062% DPS idle
Solomon lvl22 +108% primal hero souls
Dogcog -50% hero hiring,leveling cost
Kumawakamura lvl 5 -5 monster to next levelÉn annyit szoktam mindig költeni hogy a DPS ne csökkenjen. Így is folyamosan nő a hero soul mennyisége.
Persze vannak olyan ancientek amelyek nem közvetlenül a dps-t növelik, ilyenkor az első hsz-ben linkelt ancinet calculatort használom, elvégre effektívitást nézve a plusz arany miatt hamarabb feljesztett hősök ugyanúgy DPS növekedést adnak.Mammon szerintem nem felesleges! A plusz arany nagyon fel tudja gyorsítani a levelinget!
Nálad Siyalatas szintje nagyon komoly!
Hányas szintig szoktál még szenvedés nélkül elmenni?
(én 450 környékén szoktam megunni mikor Atlas következne megvételre, de napokig kellene farmolni még hozzá. Ott már nagyon uncsi, inkább ascend aztán hátha kapok valami jó kis relic-et!)
Apropó relic! Farmoltam pár szép darabot:
Gladius: +40% idle DPS
Handwraps: +15% primal hero souls
Ranger gloves: +30% idle DPS +3 starting level zone
Spartan guard helm: -2% hero hire and level-up cost,+50% gold gained from monsters -
Hunbeast87
senior tag
A Hero Soult pedig nem szabad tartogatni nagyon.
Nálam jelen pillanatban így néz ki az Ancient rész:
-Kumawakamaru, Ancient of Shadows lvl5 --> 5 szörnnyel kevesebb kell egy szinthez
-Khrysos, Ancient of Inheritance lvl5 --> +100M arany kezdésnek ascend után
-Dogcog, Ancient of Thrift lvl25 --> 50%-kal olcsóbbak a hősök és a level up hozzájuk
-Bubos, Ancient of Diseases --> 50%-kal kevesebb élet a bossoknak
-Atman, Ancient of Souls lvl25 --> +25% esély Primal Hero-khoz
-Solomon, Ancient of Wisdom lvl39 --> +176% Hero Soul
-Siyalatas, Ancient of Abandon lvl115 --> +2265% idle DPS
-Mimzee, Ancient of Riches lvl15 --> +750% arany Treasure Chest-ekből
-Mammon, Ancient of Greed lvl5 --> +25% arany
-Libertas, Ancient of Freedom lvl11 --> +273% idle arany
-Dora, Ancient of Discovery lvl41 --> +820% Treasure Chest
-Chronos, Ancient of Time lvl1 --> +5mp bossoknál
-Argaiv, Ancient of Enhancement lvl31 --> +62% gilded dmgIdőt még sosem néztem ascend után, de a következőnél megnézem én is. Amúgy sokáig tartogattam a HS-t, de rájöttem hogy nincsen értelme.
Chronos talán felesleges volt megvenni, Mammont szintén..
Nálad hogy állnak az Ancient-ek?
Illetve van valamilyen, amit érdemes még idle módhoz megvenni? -
Amur
addikt
válasz
Hunbeast87 #14 üzenetére
Így igaz. De ha elég magas szinten van Solomon aki a primal hero soult nőveli amit kapsz, akkor egy farm kör alatt(nekem az kb. 350-es szint) 7-800 hero soult is kaphatsz. Ez kicsit több mint 20 perces kör.
Legutóbbi Ascend alkalmával 958 hero soult kaptam. Ez új rekordom. -
Amur
addikt
A Solomon ancient is elég alap ahogy nézem.Fel is toltam 15.szintig. (primal hero soulhoz ad +80%-ot, vagyis amikor hero soult kapsz, ennyivel többet kapsz).
9perc 10mp jelenleg a 200-as szint nulláról. Alakul a farmolás rendesen! -
Amur
addikt
Egy vidi:
gameplay és farming tippek -
Amur
addikt
Akkor még pakold mellé Dogcog-ot! Maxolva -50% hero hiring and level-up cost!
Nem kicsit gyorsítja meg ez is a szintek közötti ugrálást!
Már 11perc alá nyomtam a level 200 elérését! (ez a két ancient segítségével!)
Nem muszáj respect, reroll ha nem adja be ezeket. Ha az hasznos neked ami van ne dob el, csak rakd be ezeket mellé. 1-2 farm kör alatt visszahozod azt a hero soult amit "elpazarolsz" a rerollra. -
Amur
addikt
Felfogadtam a Kumawakamura ancientet, nagyon hasznos az elején, gyors farmoláshoz, mert a szintenként legyőzendő mobok számát csökkenti, már alapon is 10 helyett 9-et kell.
-
Amur
addikt
A héten szabin vagyok, elmegyek 500ig. Csak hogy legyen meg az a centurion boss is, aztán
ráállok a relic farmra. Ahogy beadja a relic-et, rögtön ascend.
Kellene valami ütős belőle, meg közben gyűlik a hero soul is. (most 1320 van plusz már 210 gyült ebben az ascendben, az már komoly mennyiség.) -
Amur
addikt
Akkor te aktív buildet nyomsz. Egy ideig úgy is toltam.
Olyan artifact-tal találkoztál már ami a hero soul-ok sebzését nőveli?
nekem van kettő is, egyik +30%-ot másik +20%-ot ad, a hero souloknál fel is tünteti hogy +50% from Morgulis
(tiszta game of thrones-most nézem a wikit, tényleg onnan a név), de a dps-nél nem látok változást..
zárójelben az van hogy additive. Ez vajon mit jelenthet?
Annyit találtam közben hogy kell hozzá az ancient is..(mármint Morgulis,az nekem nincs), akkor azért nem látok változást..
Aha megvan! az additive az a te buildedhez jó, az aktív klikkeknek nőveli a sebzését..idle módra nem jó..
még jó hogy nem törtem be a másik artifact-ot aminek a helyére aggattam! -
Csapoati
nagyúr
Huhú, ez a kalkulátor (a hero fejlesztéses) marh ajó, köszönet érte!
Én most 420 körül járok, de még csak 13-szor ascendeltem. Ilyenkor már kicsit vontatott a vége, de nem mindig van időm az 1-200-ra, amikor azért oda kell még figyelni.Amúgy meg aki még nem próbálta, meneküljön, mert utána nincs menekvés!
Ja az én relicjeim:
+60% click damage
+10% gold dropped
-2% boss life, +75% money gained from monsters when idle (ez vmi iszonyat jó!), +2 ruby-ra esély 1 helyett a kis narancssárga barack-madár-halból
+3s to Lucky Strikes, +20% to Hero Soul dps, +5% gold dropped, +5s to Boss Fight timers (ez rare relic)Az ancientjeim pedig:
a gold dropot növelő,
skill cooldownt csökkentő,
a hero soul dps-t növelő,
és végül a herok árát és fejlesztési költségét csökkentő -
Amur
addikt
Meglepődtem hogy nincs még topicja!
A reddit-en elég rendesen tolják a srácok. A játék egyenlőre szinte végtelen, még nem maxolta ki senki.
A fejlesztők gondoskodnak is róla, hogy ha a közelben van valaki akkor jön még plusz tartalom.
Nekem a 401.szint a jelenlegi rekord, de még mindig a farmolos szakaszban vagyok 1163 hero soul-al.
Idle buildem van, az ancientekből ezért Libertast és Siyalatas-t fejlesztgetem. (volt pár reroll mire megkaptam őket)
55. ascendnél tartok.
Ritka artifact-ot nem nagyon találtam még, hasznosat annál inkább:
van egy spártai sisak amely minden hős fejlesztéséből -2%-ot levesz valamint idle módban +50% aranyat ad.
egy gyűrű ami +30%-ot ad a hero souljaimból kapott sebzéshez
egy másik gyűrű ami a guilded sebzéshez ad +8%-ot
egy kesztű ami a bossok életéből -1% és +1% guilded sebzés. -
Amur
addikt
Steam oldal: Clicker Heroes Steam
Ingyenes clicker játék. Összetett, RPG elemekkel elég jól feldúsítva.
Népszerűségét jól mutatja hogy a steam-en több mint 13ezren írtak róla értékelést, nagyon nagy többség erősen pozitívat.Az első nekifutáskor erősen ajánlott egy régi egeret befogni, majd később aki nem szeretne ész nélkül órákig klikkelgetni, az már választhat un. idle buildet, ahol a hőseid helyetted sebzik a mobokat.
A játék nélküled is fut, és gyűlik a pénzed amikor el sincs indítva a játék. Pont erre épül az idle build.
A hősök mellett már ancientek is választhatóak, elég erős bónuszokkal, valamint a teljesen friss dolog, az artifact-ok, amelyek minden soft reset (a játékban Ascend) alatt egyszer a 100. szint után eshet egy speciális mob-ból. Mindenképpen ajánlott az elején gyakran nyúlni a soft resethez (pláne hogy egy szint után mindig nagyon be fogunk lassulni, mert nem vagyunk még elég erősek), minden reset után hero soul-t kapunk, amelyek többek között az ancientek felfogadására, fejlesztésére költhetünk.
Itt erősen ajánlott calculator használata, mert a hero soul önmagában is 10% sebzés bónuszt ad, ezért nem mindegy mire költjük!
Evidens hogy arra ami még több sebzést ad!
Két általam használt calculator linkje
Az egyik a hősök fejlesztéséhez ad segítséget, hogy a legoptimálisabban költsük el az aranyainkat:
heroes levelup calculator
A másik az ancientek helyes fejlesztésére ad tippet:
ancient calculator
Mindkét esetben importálnunk kell a mentésünk.
Ezt a játékban a jobb sarokban lévő kulcs,majd ott a save ikonra kattintva másolhatjuk a vágólapra.
(nem muszáj ténylegesen lementeni, elég a save után visszalépni, már a vágólapra kerül)
A megfelelő calculatorba bemásolva importáljuk az adatainkat amivel dolgozik majd.
Vigyázat erősen addiktív!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest