Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Pár régebbi részben volt amolyan express lobby ahol asszem csak 15 seces szünet volt két kör között, de gondolom itt már nem igazán menne mert csak még jobban feldarabolnák a játékosállományt.
Így is a többség megy TDM-ezni, Dom még úgy ahogy van ember, de a többi módban azért már vannak gondok, hogy találjon embert.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
k-adi
nagyúr
válasz laceszgamer #701 üzenetére
Azért ez eléggé elgondolkodtató, hogy szinte alig találni objective alapú lobbyt...már BO3ban se volt csak TDM és DOM, meg százévente 1x S&D vagy Hardpoint (játék megjelenése után már 1 hónappal!!) Safe Guard-ot összesen 2x játszottam fél év alatt, Uplink-et egyszer sem, mert nem talált lobbyt!
- Ennyire primitívek lennének a mostani fiatal gamerek? (cod target audiance)
- Vagy csak szimplán lusták többet gondolkozni, mint egy TDM lobbyban?
- Vagy nincs obj. lobbykra igény? Mármint ha így van akkor a "cod" tényleg lebutult az agyatlan hent szintjére. (anno még tényleg volt értelme hq, ctf, sd, stb. játékmódokat játszani, most meg....mindenki TDM-et játszik legyen bármilyen módba is)
Azt tudom elképzelni, hogy valószínűleg azért haltak ki az objective alapú lobbyk, mert a sok kisgyerekek a frageket gyűjtötték és végül rájöttek, hogy igazából az egész egy nagy TDM és az obj. már konkrétan hátráltatja őket
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Ez valami CoD betegség tényleg amúgy.
Szoktam tolni a Doom multiját is, ami ugye alapvetően egy arena shooter, tehát még jobban épít arra, hogy lőjék egymást az emberek mint annak a rendje, de mégis még ott is képesek objective-al foglalkozni a hentelés mellett...
Még azt se lehetne mondani, hogy TDM-ben lehetne a legjobban fejlődni, tényleg csak annyi a magyarázat, hogy erre van igény...
BO3-al általában hétvégente játszottam főleg, aztán Chaos Mosh Pit, ott legalább volt Hardpoint meg Safeguard, tulajdonképp ez volt a két kedvenc játékmódom.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
.LnB
titán
(#702) k-adi "Ennyire primitívek lennének a mostani fiatal gamerek? " Igen, és alapvetően kevés is az ember. Gondolom itt a PC-s multiról beszéltek azért írom, hogy kevesen vannak. Pedig most olyat tettem amit aztán tényleg nem hittem volna, hogy valaha az életbe tenni fogok. Megnéztem mennyibe kerül a Legacy edition.
Én elsősorban cs-snek modom magam. (vagyis CS-s voltam) De viszonylag sokat játszottam a COD4 mutlijával Promoddal. És nagyon szerettem. Ezért még hajlanék is arra, hogy a remastereddel játsszak. De az a lobby rendszer PC-n egy gyilkos dolog.
(#703) Edem05 Na most akkor megpróbálom összefoglalni és leírni, hogy miért próbáltam ki. (Nem csak neked szól persze) Igen, azt hiszem nevezhetem magam az elmúlt évek legnagyobb CoD haternének magamat itt a fórumon. Ennek egy része teljes mértékben szívből jött, egy része meg a poén volt. A poén részét már volt mikor nem értették a fórumtársak, és volt mikor túl is toltam. Ettől függetlenül én tényleg utáltam ezt a sorozatot. Ezt okoltam a játékipar elkorcsulásáért. Amiben azért van is valami. De mostanra már abszolút visszavettem. A z IW bejelentése után nem is igen írtam róla rosszat. Leszámítva a Dice-os fiúk trollkodását, azt imádtam. Alapvetően nem követtem a játékról szóló híreket. Itt elolvasgattam őket felületesen, de nem tudtam róla sokat. Kezdett nem érdekelni már ez az egész Cod téma. Amiket írtam is a játékhoz kommentekbe azok sem voltak rosszmájú megjegyzések szerintem (jó 1-2 lehet akad, én nem emlékszem). Ha haterkedni támad kedvem manapság akkor a DX12 és a faja pc-s portok a téma nálam. Mint a Mafia 3 pl... De az se haterkedés, hanem düh. Csak sokan ezt nem értik. Na szóval így elsikkadt nálam a COD. A sci-fit nagyon szeretem, és a CoD4 et is szerettem, nagyon meghatározó játék volt a CoD4 a maga idején.
Aztán a megjelenés napján láttam, hogy "ingyenes" a játék (single player része). Mostanában úgy is szinte mindent megvettem, gondoltam kipróbálom ezt is. És nem úgy ültem le elé, hogy "na most majd jól utálni fogom", hanem inkább, hogy "letojom, lássuk milyen". És tetszik. Tegnap addig jutottam vele, hogy a genfi küldetés jön. És egyszer sem éreztem vontatottnak, nehézkesnek, unalmasnak. Ellenben mondjuk a Gears of War 4 első próba után, annyira semmilyen érzésekkel álltam fel a géptől, hogy nem tudom valaha folytatom e. A Battlefield 1 Single részét meg ki sem próbáltam. Nem azt mondom, hogy ezeknél jobb az IW. De nekem nincs vele bajom. A BF1 meg a GoW4 meg marad a talonba, "majd valamikor". Mert az IW után a remasteredet tolom végig.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
őstag
Ez a játék szerintem túl pörgős ahhoz, hogy mindenféle meta dolgokra is figyelni kelljen. Én egy lövöldözős játékban, ami ugye inkább reflex, mintafelismerő, meg finom kézmozdulatokat fejlesztő dolog, én magát a lövöldözést szeretem. Egyszerűen más idegpályákat ingerel ez, mint a lassú gondolkozás. Itt a lassú gondolkodás alatt a Daniel Kahneman féle lassú gondolkozásról beszélek. Ugyanakkor ennek a játéknak is van egy tanulós része, amíg kialakítod a hatékony játékstílusodat.
Nem hiszem, hogy egy objektíva alapú játék felsőbb rendű lenne. Egy játéknak a szórakoztatás a célja. Ez a mostani rész nagyon jó kis adrenalin löketet tud adni, amit sokan szeretnek. Aki inkább a gondolkodósabb dolgokat szereti, annak ott vannak azok a játékok, amik arra építenek és azokat az idegpályákat ingerlik.
Szerintem olyan sincs is, hogy agyatlan hentelés. Ha csak úgy ész nélkül bemégy hentelni ide, akkor ledarálnak nagyon hamar. Ahhoz hogy jó eredményeket érj el, mindenképp sokat kell fejlődni.
-
-
k-adi
nagyúr
válasz Németh Péter #706 üzenetére
A régi codok is pörgősek voltak, nyilván nem ennyire, de azok se voltak lassúak így ez az érved nem érvényes.
Szerintem pedig éppenhogy objektíva alapú játék felsőbb rendű. Hiszen TDM mindig van, viszont az obj. ad egy pluszt.
Hiszen TDM esetén kifigyeled hol a spawn, majd ledarálod a másikat...és ennyi. Viszont obj. alapú játékoknál alkalmazkodni kell, sokszor többször is 1 meccs alatt. (pl. Hardpoint/HQ, stb)Ezért gondolom, hogy szimplán lusták (vagy buták??) gondolkodni a mostani tinik, hiszen képtelenek adaptálódni a különböző játékmódokhoz, egyszerűen nem tudnak átállni a gondolkodásukban és inkább maradnak a legkevesebb gondolkozást igénylő TDM-nél. (a DOM mód is lényegében egy nagy TDM, így én azt nem számolom külön igazi obj. módnak) (Jóllét pszichológia)
Régen... cod1, cod2, mw-ben még voltak obj. alapú lobbyk... aztán jött az "új" generáció és csak TDM van (meg DOM) Érdekes..........
lnb: a BF1 denuvos, így nem tudod kipróbálni a single-t max. ha megveszed (vagy feltörik?)
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
-
őstag
Szerintem félreérted. Ez a játék a gyors gondolkodást ingerli, ezért nem is kell bele objektíva. Nyilván a sakk még felsőbb rendű lenne, mert abban még többet kell gondolkozni, de egyszerűen nem elég szórakoztató sokaknak. Ez a játék így szórakoztató, az objektívákkal inkább ilyen munka jellege lenne, legalábbis nekem. Másrészt elég szórakoztató a TDM is, minek bonyolítani a dolgot?
Szerintem a mostani tinik, semmiben sem különböznek a korábbi tiniktől. Ez a játék ilyen jellegű szórakozást nyújt, kár ebbe mást belelátni. Miért egy lövöldözős játékba akarsz bepakolni stratégiai, meg taktikai elemeket? Ez nem az a játék. Ott az Arma, ha komolyan gondolod a katonásdit. Ha meg stratégiai játék kell, arra is van pár jelölt. Battlefield esetén is a legtöbb játékmód kihalt. A mostaniból már ki is hagytak jó párat.
-
k-adi
nagyúr
válasz Németh Péter #711 üzenetére
Ismétlem: a régi codokban voltak obj. lobbyk és tele voltak, volt olyan is, hogy a jobb szervereknél sorbanállás volt negyedóráig annyian akartak menni. TEHÁT volt rá igény.
Most meg... kihalt szinte minden obj. lobby. Mivel magyarázod ezt ha nem az új közönséggel? A mostani tinik primitívebbek. Vagy ha nem is azok, de lustábbak az biztos. Lusták gondolkodni.
Az, hogy BF-nél is kihagytak obj. módokat, szintén szomorú és egyben árulkodó is.
-
őstag
Szerintem több a játék, amiből válogatni lehet és vannak kifejezetten stratégiai, meg taktikai játékok. Akiket az ilyen helyezkedős játékok érdekelnek, azokat felszippantották a MOBA játékok szerintem. Szerintem jobban specializáltak lettek a játékok. Ez a CoD a pörgős lövöldözést képviseli, de azt nagyon jól.
-
k-adi
nagyúr
válasz Németh Péter #713 üzenetére
Tudom, ahogy látom az "én" codos generációm vagy átment másik játékra, vagy a régieket nyomják még továbbra is. Az újakra a "kicsik" mennek, nekik a TDM elég...sajnos.
Én a Rainbow 6 Siege-t nyomom most, az eléggé megfelel taktikai shooternek és szerencsére folyton foltozzák a patchekkel és az ingyenes DLC-kkel
-
dombi81
senior tag
Soha nem gondoltam volna, hogy az a játék, amely anno elindított, vagy inkább löketet adott a sok pénz számítógépbe ölt felesleges elherdálásához, fog majd egyszer ugyanúgy downgrade-re ösztönözni.
Ám ez is megtörtént.
És az a legszebb az egészben, hogy ez az egész cirkusz nem érdekel már, gyakorlatilag eljutottam oda, hogy nem érdekel mi lesz a Cod-al, sem más gámával.
Elegem lett belőle, hogy évről évre hülének néznek. Egyék meg amit főznek, de nélkülem. -
őstag
-
.LnB
titán
válasz Németh Péter #716 üzenetére
Nehéz mi?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
k-adi
nagyúr
válasz Németh Péter #716 üzenetére
Kár, mert jó free frag lennél.
-
őstag
Valami hiba miatt nem lehetett végig vinni. Eljutottam a 7. tutorialhoz, majd jött egy patch és utána azt mutatta, hogy csak az első 2-3 van meg. Utána valami elromlott, mert nem oldott föl többet. Ezen fölidegesítettem magam és letöröltem. Utána kis idő múlva letöltöttem megint, de akkor sem engedett tovább. Szóval nekem ment a levesbe a játék.
-
őstag
-
k-adi
nagyúr
válasz Németh Péter #719 üzenetére
A szituációk (training) amúgy se fontosak, simán mehettél volna egyből multizni (casual mód) ha már megvolt az első 7 tutorial pálya (akkor már kb. érted miről lenne szó).
-
Casanova*
veterán
search and destroy játékmódban kell gondolkozni,taktikázni. Ezért is imádom az sdét. Kár,hogy olyan kevesen játsszák!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
dargelot
senior tag
Sziasztok!
A CoD4 remasterdhez magyarosítás valahogy lehet összehozni? Az eredetihez készült magyarosítás, de azt nem engedi telepíteni.
Üdv,
-
-
laceszgamer
addikt
válasz dargelot #725 üzenetére
Csak az engine alapjai azonosak, de azért rengeteget változott, nem megy olyan egyszerűen a dolog, hogy ami egyikben működött az a másikban is fog.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
GAbre
veterán
válasz dargelot #725 üzenetére
Csak engedély a kiadótól,esetleg módolhatóság engedélyezése,vagy átirhatóak-e a fájlok,gondolom a steam nem igazán szereti,ha csak úgy át vannak irva a fájljai.És persze 1 vagy több ember akarata,hogy átportolja és végigvigye mindezt.
Javaslom a relevánsabb oldalon kérdezd meg.
Tőlem,játszd ahogy szeretnéd,de azért ha kis munkának is tartod,még ha erről lenne is szó,sztem ne várd senkitől,hogy 1 hét alatt neked "is", család és többnyire munka mellett összedobja a honosítást ingyen.Avatar
-
laceszgamer
addikt
http://steamcommunity.com/id/Dn19941/
Tessék, egy olyan igazi only headshot aimbotter profilja, privát, de a régi nevei is beszédesek.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Casanova*
veterán
válasz boogie84 #728 üzenetére
Dehogynem. Késő este fent vannak a pro gamerek,klánok sd-én. Eléggé taktikásak. Pl. Én sokat gondolkozok,taktikázok sd-ben. Legtöbbször mindig én maradok meg a meccs végén,mert a csapattársaim ész nélkül berohannak a halálba. :-D van jó pár 5vs1 sd videóm. 4vs1 köröket rengeteget lehoztam már,de ezeket nem veszem fel videóra,csak az 5vs1 köröket. :-)
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Dendytv
senior tag
Közben én is kivégeztem a single-t
Kifejezetten tetszett ez a story mindenki eleinte fújogatta, hogy "ne már ismét a jövő ? ráadásul sci-fi ?" én úgy álltam hozzá,hogy nah hát ha jó lesz és az lett ! Ami tetszett benne az az hogy végre tudtak bele vinni emberi érzéseket a játékba ! (Még ha az érzés nem is ember-től jött) Mikor a /SPOILER/ vége lett a Titan-os küldinek és Rayes azt mondta Ethan-nek, hogy nem a barátja hanem a testvére nah az igen jó kis jelenet volt, és ezt majd Ethan meg is említi a stáblistás gondolataiban minden pénzt megért !/SPOLIER VÉGE/ Vagy hogy hogy is /SPOLER/ Veszitjük el a csapatból Omar-t/SPOLER VÉGE/ Végre kaptunk szerethető karaktereket...de sajnos mindig van egy de...és itt a de az az, hogy még mindig nem kaptunk igazán szerethető karaktereket pl mikor valaki meg halt nem volt meg az az érzés,hogy "nah most olyan bosszút állok, hogy csak naa" ! De reméljük, hogy majd ezen dolgoznak még a srácok !
Ami a fegyvereket illeti arról meg inkább ne is ! amit tudtam használni és szeretem is az az NV4 nah meg még csak csak a R.A.W de a többi...Volk-fujjjjj utáltam a Volk-ot egy nagyon pontatlan rángatózós idiótaság volt ! (de kinek, hogy lehet valaki meg pont azt szerette )
A megvalósításról és a Grafikáról meg annyit,hogy láttam benne kisebb bakikat pl: volt nálam egy Volk s mikor jött az átvezető videó akkor Rayes kezében egy NV4-volt azért nah...vagy átvezetőben mindenkinek piszkos az arca a játékban nem ! (röviden ami most eszembe is jutott) Grafika: Nem fejlődött sehova !! alacsony-felbontású textúrák addig ameddig a szem ellát ! és szó szerint, hát voltak olyan helyzetek mikor a COD MW1 (nem a remastered) jutott róla eszembe, ezen a téren viszont még rengeteget kell a fejlesztőknek javulniuk !
Így öszeségében hozta amit el vártam egy COD-tól ! 10/6-lett nálam
Metal 1, out.
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
shotika
őstag
válasz newmoonlight #678 üzenetére
Van igazság abban, amiket írsz, de ne feledjük, a Cod4 jó időben jött, jó helyen. 5-6 évig csak világháborús játékok jöttek orrba-szájba, a végére már nekem is herótom lett a témától. Viszont a (hazai) sikeréhez vitathatatlanul közrejátszott, hogy a játékosok nagyrésze lewarezolta, így aztán bőven volt játékosszám. Aztán jött az MW2 (CoD5-öt haggyuk, én is csíptem, de tényleg nem volt más, mint egy átskinelt MW1), a P2P, a dedikált szerverek hiánya, és a látványosan a konzolok felé húzás. Utána mi volt? Minősíthetetlen konzolportok egymás- után (BO1, Ghosts, AW), minimális fejlődés szinte minden téren. Talán a Black Ops 2 volt a leginkább játszható (bár ott meg a lagg kompot szerettük ugye a legjobban), míg a BO3 egy az egyben ugyanaz volt, csak lehetett ugrálni is - ami nekem speciel nagyon bejött; a "hiteles" érzést sose a codtól kellett várni, már az első részben is csipőből tüzeltünk az lmg-kel rohanás közben.
Szerintem, ha jövőre vissza is térnek a világháborúba, az se fogja megmenteni már ezt a sorozatot. A számok is ezt tükrözik. Most már nem csak PC-n haldoklik a brand.
Játszogattam az új résszel is természetesen, de még mindig nem látok innovációt, érdemi változást benne. Ugyanazokat a bevált ötleteket puffogtatják, amivel annak idején "betörtek a piacra". Utolsó pillanatban elkapott kéz, 10 percenként egy áruló katona, robbanás vagy nagyobb akció előtti csendélet. Most még a pörgő ritmust is, ami a sorozat védjegye volt, is megtörik űrvadászos, egytucat mellék küldetésekkel. SOkan mondják, hogy egy akciófilmre hasonlít a sorozat, igaz is, de ahogy a filmeknél, itt is érdemes lenne valami újat behozni, mert már nagyon unalmas. BO3 kampányt már végig se vittem, annyira tök érdektelen az egész.
Multiplayert nem próbáltam, gondolkoztam, hogy megveszem a játékot, de a nem akarok 1000 emberrel játszogatni, holt üres szervereken, egy össze-vissza droppoló cuccal.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Snooker
senior tag
Sziasztok!
Nálatok kb mennyi volt a töltési idő a pályák között? Első pályát játszottam volna, de 5-6 perc várakozás után kiléptem ctrl+alt+del-el (ami persze a játék működésének leállását is okozta ), mert már késő volt és nem akartam szarakodni sokáig. Azt a preloading shaders-t az indítás után skip-eltem, nem tudom ez számít-e valamit.
Infinite Warfare-ról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
HDD-re telepítve, preloading shaders megvárva is, annyit töltött elsőre, hogy kiágyaztam, tettem vettem a szobába, nem akartam elhinni.
SSD-n a helyzet teljesen más. Ott rendesen, gyorsan tölt. De a kettő közti különbség (HDD és SSD-s betöltési idő között) annyira jelentős, hogy az nem lehet a HDD hibája. Egyszerűen HDD-n valamiért fényévekkel lasabb. Szóval SSD ajánlott.Ellenben a remastered HDD-ről se tölt sokáig.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Nem tudom, nem voltam hajlandó még egyszer annyit várni. Az első után átmásoltam SSD-re.
-
.LnB
titán
Ja, csak mikor rajta van a 80gigás Gow4 +60 gigás ForzaH3 is meg még 4-5 játék akkor még 60gigát nehéz szorítani az IW-nek. Így is van már két SSD-m.. De egyébként nem feltétlen kell. Betöltési időt ha hajlandó vagy kivárni akkor más különbség nincs.
(#739) Snooker Igaz. De a rendszer gyorsulása miatt erősen ajánlott. Elsőre nagyon meg fogsz lepődni mennyivel gyorsabb minden.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Azért tölt be gyorsabban, mert gyorsabban eléri a játékfájlokat (LNB: de pályabetöltésen felül pl. Játékokban a micro stutter jelenség kiküszöbölhető az ssd-vel pontosan ezért, a Witcher 3 erre jó példa).
Az OS-t is érdemes ssd-re rakni, sokkal gyorsabb a win betöltés is. Hamarabb eléri a lapozófájlokat, stb. minden gyorsabb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
A Diablo 3 sima HDD-n röcögősen , SSD-n vajsimán fut.
Nem szaggat, csak röcög. Nem tudom jobban elmagyarázni, de észrevehető a különbség.
Más játékokban még a töltési időn kívül más különbséget nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
xrace77
tag
-
Snooker
senior tag
Megvártam, hogy betöltsön a Preloading Shaders, ez max 20 perc lehetett mert ennyi ideig hagytam a gépet magára, utána pedig max 15 másodperc alatt betöltötte a pályákat (első két pályán voltam eddig)
-
laceszgamer
addikt
Hány prestige van összesen?
Eddig én még 30 ig sem jutottam prestige előtt. Valahogy 1-2 menetnél több sose jön össze egyszerre, elmegy a kedvem mindig.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
Na végeztem az IW-vel. Nem dobtam el tőle az agyam. Nagyon egyszerű ez a game.. Túlzottan. Ezért egy interaktív filmnek fogtam fel, úgy jobb a helyzet. De nem maradandó.
-
dombi81
senior tag
Más is találkozott azzal a jelenséggel, hogy nem tölti be a multiban a pályákat?
A Crash-t például ki sem tudtam eddig próbálni, de több másikat sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest