Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz killer095 #147 üzenetére
De most ki mondta hogy gáz ha nem tetszik? Nekem se tetszik, de a sok cs.cska bf b... ne jöjjön ide fikázni a másik játékot, mikor ugyan olyan szar, csak ok másban szarabbak, jó kijelentem, a bf grafikában jobb, de itt ki is merül, csak egy ilyen kaliberű játéknál már sokkal többet vár el az ember mint a grafika.
-
wwenigma
Jómunkásember
Onnantol kezdve hogy az egyikben foglalkoznak a PC-vel mig a masikban leginkabb mar leginkabb kiralyvizben oldanák fel azt a pár megmaradt jatekost akit szó szerint útálnak, szerintem nem kerdes hogy melyik a jobb...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
laceszgamer
addikt
Modern Warfare trilogia egyben újra jön régebbi konzolokra hamarosan....
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Dave567
addikt
válasz laceszgamer #154 üzenetére
Mind 3 meg van, az utóbbiért már sajnáltam kicsit a pénzt, de a többi felejtős, és már az is lesz.
-
laceszgamer
addikt
Ez benn a poén, hogy régi konzolokra... valszeg aki akarta az úgy is beszerezte már régen. Még ha újabbakra adnák ki egyben, akkor oké abban van valami logika.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Már a második helyre tornázták fel a trailert, aztán hogy ez mekkora " dicsőség " az már más kérdés. Az első hely az jó messze még.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz laceszgamer #157 üzenetére
Ez egy vicc. Divat lett fikázni, sok agyhalott troll, lefogadom többségüknek köze nincs a játékokhoz, egy cod-al se játszottak még, csak nyomják a dislikeot mert menőnek hiszik magukat.
-
k-adi
nagyúr
válasz laceszgamer #157 üzenetére
Jó, hát Biebert még a cod se tudja letaszítani a Most Disliked YouTube Videos trónról
Amúgy meg akkor kezdjetek el aggódni, amikor tényleges gameplay videót utálják ennyien, mert az tényleg baj lesz... egy trailer max. előszele lehet a viharnak.
-
laceszgamer
addikt
válasz #45378816 #160 üzenetére
Hát az biztos hogy érdekes lesz a kövi rész témája. Ugye elvileg 3 csapat dolgozik, 3 éves fejlesztési időkkel.
Szóval most az AW-t és a BO3-at fejlesztő csapat már elvileg valamin dolgozik, és az IW-t fejlesztő csapat elsz az első ami felszabadul a sorban, viszont az általuk készülő rész majd 2019-re esedékes.Na ebből csak anynit akartam kihozni, hogy kíváncsi lesz, hogy vajon a BF1 miatt kijön-e majd akár rövidebb fejlesztéssel valami nem jelenben-jövőben játszódó rész, vagy megy minden ahogy eltervezték.
-
törölt tag
válasz laceszgamer #161 üzenetére
Mehetnének az őskor felé, pár játékost szívesen megdorgálnék egy bunkóssal.
-
laceszgamer
addikt
-
törölt tag
válasz laceszgamer #163 üzenetére
Ennyi, szerintem készíts egy összeállítást és add be.
-
Jakesz
addikt
Nem értem, hogy mi ez a sírás az MW Remasteredért, amikor úgyis egy lobbys, cheaterekkel teli, alig párszázas játékosszámot fog produkálni, ahogy az utolsó részekben történt (persze csak PC-n). Jókora naivitás kell ahhoz, hogy egy CoD 2-4-en nevelkedett PC-s azt higgye, hogy na most majd visszajön a régi feeling. Annyiban visszajön, hogy pár menet erejéig nosztalgikus lesz a régi pályákon és fegyverekkel darálni, aztán az első mondatban leírtak miatt 1-2 hét múlva kihal az egész, aztán aki rákapott, azok felteszik az eredeti CoD 4-et.
-
laceszgamer
addikt
válasz #45378816 #164 üzenetére
Áh, már dolgozom rajta, csak nem tudom, hogy a lehívható őscsirke csak csípjen vagy karmoljon is.
( Na ha ezt valaki megpillantja a CoD topicban még azelőtt el is menekül mielőtt elolvasná mért is van itt. )
-
törölt tag
válasz laceszgamer #166 üzenetére
Viccelsz? Rúgjon, de úgy mint ááálllat.
Amúgy én nagyon várom, nem tudom megmondani pontosan miért is.... jah de imádom, hogy végre konzolon úgy játszhatok, ahogy a nagy könyvben az meg van írva.
És pont letojom mi lesz a végkimenetel, mert kell és kész. -
laceszgamer
addikt
Acti a célját épp elérte vele, kell valami amiért megveszik az új részt.
Ha nem ez lenne a cél akkor lenne külön is megvásárolható belőle.
-
k-adi
nagyúr
köv. cod már az MW2 remastereddel jön!
-
wjbhbdux
veterán
Szerintetek E3 alatt be meri vállalni az MS vagy a Sony hogy a színpadjára hívja a játékot és a potenciális negatív youtube visszhangot, vagy száműzik idén a CoDot? Az már kiderült hogy a multiplayert csak ősszel mutatják meg először. [link]
/s
-
wjbhbdux
veterán
Kit Harington, Game of Thrones star, will play as the villain in Call of Duty: Infinite Warfare’s campaign
Guy Ritchie, director of Snatch and Man from U.N.C.L.E., is working closely with Infinity Ward in an unannounced production role
/s
-
wjbhbdux
veterán
1 hónapig PS4 exkluzív a CoD4 remaster. [link]
/s
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem továbbra is tetszik.
Live-Die-Respawn
-
-
törölt tag
Gondolom itt a bukta alatt a süteményt érted, mert azért meg lehet nézni mivel játszanak mai napig többen.
Ezzel nem ellened szólok és ugye ilyenkor kerül a képbe a "másik oldal" szóval nem is bf ellen, de azért mert láttunk pár videót...Én nagyon szeretem a sorozatot és oké tényleg sok ebből az ugrabugárlós lövöldéből, de valószínű már akkor a kész termék végén voltak a fejlesztők, amikor a BO3 megjelent.
Így mondhatni most ezt dobta a gép, akinek tetszik megveszi, akinek nem nem, ettől még a multi ugyan olyan jól fog pörögni, mint eddig. (természetesen továbbra is konzolon, lásd pl. ESL) -
laceszgamer
addikt
válasz #45378816 #181 üzenetére
A fő probléma ott van, hogy aki multis lövöldét keres annak nem igazán van más, mivel a régebbi részek az uj megjelenésével mindig kihalnak.
Oké, ott a BF és a CS, de azok meg azért eléggé másak.
Remaster meg nem érdekel mert azon kevesek között vagyok, akik annyira azért nem voltak oda a 4-ért.
-
melega
őstag
NEkem az az érzésem ez a játék sem fog megujulni.
Esküszöm jobban járnának ha az első részeket adnák ki ezen a grafikán.
Fejemt teszem rá, hogy a Modern Warfare 1 dlcjével sokkal jobbat fogtok szórakozni, mint az alapjátékkal.[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Gusztustalan ez az egész ez igaz, de bukta nem lesz az is tuti..... max. visszaesnek az eladási számok, de ennyi, kibírják.... a másik meg, hogy a remastered cod4 miatt ami kiesik a futurisztikus cod miatt azt a "csak-a-remastered-miatt-veszem-meg" gyerekek visszahozzák...
-
melega
őstag
Te a Battlefield 1 visszatér az 1. világháborúhoz.
Viszont a multija nem jobb mint a 4. részé, csak mások a fegyverek, pályák, járművek.A COD Infiniti Warfare multyja is hasonló mint az ADvanced Warfaré. Itt is vissza kéne menni az első világháborúhoz, nem előre haladni, mi a véleményed?
-
törölt tag
Ajjaj, valami kezdődik...
-
laceszgamer
addikt
-
törölt tag
válasz laceszgamer #189 üzenetére
Én egy ph-s tagra próbáltam utalni, de az is igaz, amit te írtál. (és bízd oda, csinálni fognak...)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
k-adi
nagyúr
...és igen, "Crew Expendable" mission playthrough from #MWRemastered a videó... annyira nem érdekes hogy oric már nem is cikkez róla
-
laceszgamer
addikt
Hát arra tuti jó lesz, hogy most majd már a legelején is megosztódik a játékostábor. IW amúgy sem várható nagyon tartósnak, így viszont még hamarabb elfogynak az emberek.
Azt nem értem, mért pont a 4-et kellet remasterként hozzátenni. Az első részek vagy a 2 sokkal jobb lett volna szerintem.
-
k-adi
nagyúr
válasz laceszgamer #196 üzenetére
Egyszerű a válasz erre.
Azért mert a cod4 igazi classic. A másik indok meg, hogy a köv. résszel a köv. MW remastered jön majd feltételezhetően szimpla üzleti terv az egész..
-
k-adi
nagyúr
válasz laceszgamer #198 üzenetére
Nekem is a cod1 UO a kedvencem a mai napig.... de a fiatalok a cod4nél kapcsolódtak be igazán
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest