Hirdetés
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Varga Csaba #5241 üzenetére
shift+tab , jatekosok megnezese , ott a profiljara navigalsz es a tobbit mar tudod. Tegnap kb. 10 SB glitch hasznalot jelentettem.
Amugy most mar ertem neha miert van connect timeout. Multkor is mondom, bazz, retkes IWNET pont akkor szakad meg amikor vegre jol megy.... mar ertem.
Es ne csodalkozzatok, ha szembejövök, nektek harangoztak.
Szeretem a Kill confirmed jatekmodot.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Varga Csaba #5237 üzenetére
shift+tab és ott is van böngésző.
-
LamaCube
addikt
válasz
Varga Csaba #5154 üzenetére
-
LamaCube
addikt
válasz
Varga Csaba #5150 üzenetére
Na akkor kizárva a cpu is. Teljesen igazad van. A vga alig megy 5 %-on olyankor, és muszáj kilépni. Összegezve cpu, vga, kizárva. Tehát a játékban van valami
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Varga Csaba #4430 üzenetére
Erősebb sokkal, még 3870-nél is bőven jobb.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Varga Csaba #4306 üzenetére
En angol oldalrol vettem meg, digitalis verziot
-
nanus
senior tag
válasz
Varga Csaba #4319 üzenetére
Egyszerűbb ha leírom......nekem 88888-88888-88MW3
-
tupacamaru
veterán
válasz
Varga Csaba #4319 üzenetére
Call of Duty: Modern Warfare 3 Retail (RU)................... Dobozos.
Nekem ez van írva a Steamben. És az MW2-m is ilyen. Na akkor hogyan tovább??
-
nanus
senior tag
válasz
Varga Csaba #4312 üzenetére
A dvd-n(vagyis a füzet hátulján) is 3x5 karakter van-lefotózzam
?!
-
v-paci
aktív tag
válasz
UK retail, amit nálunk a boltban megvehetsz szintén ilyen formátumú...
-
tupacamaru
veterán
válasz
Varga Csaba #4312 üzenetére
Mert a DVD-seknek is 3x5 karakter.
Paci arra akart kilyukadni ami T@lpi cimborámmal megtörtént. Elment a boltba és vett egy gyári csomagolású MW2-őt, számlával mindennel. Hazament és megpróbálta beregisztrálni, de azt írta a Steam hogy ilyen kulcs már regisztrálva van a rendszerbe. Megreklamáltuk, a kódról scan meg minden. Egy-két nap mulva rátették az acc-jára a gémet. Te vagy én hogy igazolnád az orosz kulcsodat ha ilyenre sor kerülne?? Mert gondolom attól elvették a játékot aki ugyanazzal a számmal regizte.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Orosz kulcsom van 3x5 karakter.
-
albert8
veterán
válasz
Dedikált szerveren nincs XP, mert ott nem fejlődsz magyarul unranked
-
v-paci
aktív tag
válasz
Varga Csaba #4276 üzenetére
Igen, ennek alapján félreértettük egymást. Én a fórumon árult kulcsokról írtam... amit bizony ruszki/ukrán boltokból szereznek be, ezt maga az árus írta...
A paypal-os, csilli-villi angol nyelvű webshopoknál nem vennék mérget rá, hogy nem hasonló helyről szerzik a kulcsokat nagy tételben... ugyanis naívitás azt hinni, hogy a csomagolás, logisztika + sallangok (talán 10% az árnak és akkor még sokat mondtam) teszik 50-60 euróssá a játékokat és ezek hiánya miatt tudják ők jóval olcsóbban adni.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Varga Csaba #4276 üzenetére
Te most az ukrán/orosz kulcsokról beszélsz?
Ha nem, nem olvasd tovább...
Online letölthető játékot csak hivatalos reseller árulhat. A fenti két országban steam szerint van ilyen bejegyzett cég?
A legtöbb oldalon dobozos játékokat árulnak (oda is írják), de a dobozt és egyebet nem küldik el. Na most steam-t dobozos játéknál számla meg fénykép a dobozról érdekelheti.
Ha ez tényleg ilyen egyszerű lenne, Mo-n miért nincs ilyen bolt? (hogy lehet, h aki itthon árul ilyeneket, az is keletibb régiós játékokat árul?)
LamaCubeMert bugos.
-
v-paci
aktív tag
válasz
Varga Csaba #4268 üzenetére
Valaki írt egy nagyon jó kis sztorit ezzel kapcsolatban, csak sajnos nem találtam meg...
Tehát, tételezzük fel, hogy te veszel egy kódot jóesetben a második embertől (ukrán/orosz boltos -> phapró kód guru -> user), szépen beregisztrálod, megkapod a kinyomtatható proof of akármit hozzá, és boldogan nekiállsz játszani...
Viszont a doboz és a dobozban lévő kódkártya az orosz/ukrán boltosnál marad. Ha a fószer igazán mohó kereskedő, akkor eladja egy helybelinek a Te kódodat tartalmazó terméket.
Orosz/ukrán vásárló hazamegy, megpróbálja beregisztrálni, de Steam kiírja, hogy már használatban van (általad), ezért fószerkám ír a steam supportnak, hogy akkor most mi is van...
Steam support megkéri, hogy csináljon képet a lemezről és a kódkártyáról, ami ugye nem nálad van...
És innen kezd smafu lenni a proof-of-purchase nyomtatványod.
Persze nem szükségszerű, hogy ez előforduljon, de benne van a pakliban.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest