Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz MPowerPH #19201 üzenetére
Teljesen tiszta a lelkiismeretem nem azt mondtam hogy eltitkolom előle hanem hogy én biztosan nem költök rá.
Ha megkérdezi biztosan elmondom mi a szitu. Ha meg rá se kérdez... Akkor selber schuld..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
whitezo88
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
válasz whitezo88 #19203 üzenetére
Féktárcsára egyből meglehet mondani, ha csere közeli. Termosztát az más tészta, nem szokás cserélgetni. Olajat így is-úgy is cserélni kell vétel után. Ha friss, ha nem. Szíjak állapotát szintén fel lehet mérni elég könnyen. Ha hidegen nyikorog, akkor már kérdezni kell, hogy miért. Valszeg feszítők+görgők kukások. Vízpumpa szintén...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
ricsy888
senior tag
318i
Szerintetek megér 460k-t? Lenne még rá kb. 300k-m, hogy rendbe hozzam. -
MPowerPH
félisten
Ez gyönyörű. Sajna nincs benne HUD, és nem látszik, hogy azok a sportülések full elektromos-memóriásak e, vagy csak semi-k.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Snooker #19215 üzenetére
Hogy őszinte legyek, semennyire. Hozzá kell szokni, csak ennyi. Városban nem zavaró, autópályán szintúgy. Egyszer mentünk el kirándulni, akkor közúton mentünk. Ott ha bekapsz egy kamiont, akkor szívás. Ha van valaki az anyósülésen, akkor rá tudsz hagyatkozni, mikor előzhetsz.
De mindenhova ellehet jutni pályán, így tulajdonképpen nem hátrány a bal kormány.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Magnum_
nagyúr
áll zuglóban egy patent, gyönyörű 528i E39. a Zsolnay Vilmos utcában.. napi 2x körbejárom, annyira szép.. nem innen valakié? :-)
I humbly and respectfully decline™
-
whitezo88
nagyúr
na megjött a bontós klíma panel, ahogy nézem 2000es 325-ben volt jöv héten be is rakatom, egy termosztát és olajcserével egybekötve. A keringető gomb ezen kétállású mert szagérzékelős, de azt mondták belemegy, sőt a gombot is ki lehet cserélni.
-
C.Brigante
veterán
srácok, ilyen lámpát újat nem tud valaki véletlenül pesten? E46 facelift. Bolt vagy valami hely ahol van készleten? vaterán van 1000 de nekem annál gyorsabban kellene mint az ottani reakcióidő.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
whitezo88
nagyúr
válasz C.Brigante #19223 üzenetére
talán itt találsz: [link]
-
dragonfx
veterán
válasz C.Brigante #19223 üzenetére
autoalkatresz eu?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Shodan
addikt
[http://totalcar.hu/tesztek/2013/02/15/bmw_316i_e36_felmilliobol_bmw-t/]
elég nagy b@lfasz ha 30-40 megnézett kocsi után ezt sikerült venni.
a fehér index meg nem menőbb hanem M packetes tartozék...[ Szerkesztve ]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
Ott vannak észrevétlenül, beszivárognak a forgalomba, nem különösebben szépek már.
mert a százéves rohadt astrák sokkal szebbekwww.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
negro
őstag
Azok se szebbek de egy par szaz ezret ero E36 tenyleg nem szep a kutya nem veszi eszre oket, ahogy presztizse sincs plane egy 16i-nek. A lampa bura meg lathatoan vmi tuning utangyartott rajra amitol egy gyari sarga indexes tobbet er, igen. E36 -bol csak a coupe mutat mai napig az is csak akkor ha egyben van. Nem kell ezen megsertodni teljesen jol mondja a cikk iro. Az E30 sokkal markansabb na meg az mar cool auto es oldtimer ahogy egy E28 is. E34 -nek meg (bar ugyanennyibe kerulnek mar azok is szinte) mindig van kiallasa meg. Az E46 meg E39 meg meg mindig erteket kepvisel igy nem kell meglepodni azon amit irt mert igaz.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
whitezo88
nagyúr
az e36 valóban jellegtelen már, belesimul a többi autó közé. és már egy 325-ös is van pár százezerért... e39, e46 is jobban kitűnik szerintem, ha rendben van tartva és jó a fényezése még/már
nem véletlen, hogy ezek többnyire boyracerek olcsón "tuningolt" verdái, játszós, menőzős autók (sperrdifi, hidrós kézifék, sportkormány, 20 ezres kagylóülés csövezés nélkül - én is tudok ilyenről személyesen).e46 viszont szerintem még a boyracereknek drágább, én annyira nem látom még jellemzőnek. De nekem e36 se kívülről, se belülről nem tetszik.
cikkhez: ennyiből sikerült egy rohadós, picit sérült, gyenge motorost venni? az igen.
[ Szerkesztve ]
-
Shodan
addikt
Én nem sértődtem meg. Ennyiből lehet mondjuk venni egy szép wagonR-t is ami rendkívül belesimul a forgalomba, főleg a hazaiba.
E36-ot vettem, és nem azért hogy észre vegyenek a forgalomba,hanem mert többre tartom mint az előző csoda autót például mégha ez idősebb is. Az meghogy kinek mi a szép az relatív.
Nem tudom a lámpát én innen megnemondom hogy eredeti vagy utángyártott...www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
MPowerPH
félisten
Szerintetek ezek megbízhatóak? 480 fontért hazahozzák az autót, így megspórolom az ideiglenes biztosítási hercehurcát, no meg a szabival is könnyebb lesz összeegyeztetni az egészet.
Tulajdonképpen e nélkül nem is tudom, hogy tudnék hazajönni az autóval. Ahogy néztem, 1 hetes biztosítást nem kapnék. Van erre valami bevált módszer?[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Z0mbi
senior tag
Kicsit nagy a csend itt... Felborzoljuk a kedelyeket: ezzel
Nem vagyok a narancs szin hive de konyorgom tolem rozsaszin is lehetne.. (persze elotte elmennek megtanulni vezetni) -
whitezo88
nagyúr
nem semmi
én most jöttem inspekcióból+termo csere megvolt mert kellett azis. 5l liquimoly 5w40 toptec 16k, 3 szűrő 9700, termosztát 17k, meg ülés alatti csatit visszadugni és emiatt diag 5k (múltkor is kigyulladt a lámpa de most más húzódott ki) ill a betört klímapanelt kicserélte.
munkadíjjal 60 pénz.mióta megvettem (aug) nem volt csere, az egyik tartályra felraktak egy cetlit ahol azt írták, 211.800nál volt cserélve 2011 végén még 5w30-cal. most 220.800.
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Ennyiért jelenlegi felfogásom szerint soha nem vennék autót. Egyszerűen ennyit nem ér.
Sokat ülök jelenleg különboző Bmw-k ben mostanság és én már aztmondom hogy a 7- es sorozat sem ér meg, igaz nagyon pengék de nem ér meg 100.000 eurót.
Egyszerűen nem annyival jobb mint egy átlag autó."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Z0mbi
senior tag
válasz Ferdzsoo #19236 üzenetére
Szerintem itt a forumon sokan vannak ezzel igy. (bar nem tudok semmit az emberek anyagi helyzeterol) de gyanitom hogy nem sok GTS lapul itt a garazsokban
Egyebkent ez nem is arrol szol hogy mennyibe kerul.. tehat az a resze szinte tok8. Kivancsi lennek mennyire tudnek ilyet uton tartani azzal a vircsaftal ami nekem van (valszeg semennyire ) -
Z0mbi
senior tag
Hmmm rohad elet: ez szigoruan hangzik/nez ki
-
negro
őstag
válasz whitezo88 #19239 üzenetére
Ezt a D10-et apam kb. 2 eve ha nem tobb hirdetik mar. Kurva szepen nez ki csak az egyik gond az, hogy diesel a masik a sok km a korahoz kepest. (En anno 10 evesen az E39-et ~210e km-el vettem) Illetve tul sokat kernek erte mert ennyiert akar kevesebbert nagyon szep, megkimelt M5-otoket kapni nemetben 100e km -el kevesebb futassal persze abbol tobb van mint ebbol az alpinabol de B10-et is lehet kapni ugyancsak fele ennyi km-el boven ennyibol.
-
Tálydi
senior tag
Ez egy kicsit üt, köztudott a motor brutalitása, de ez nagyon sok belőle
S54B32 (fb link)
"Frissen épített S54B32 motor, garantált 800hp 900Nm. Wiseco CR8.8:1 kovácsolt dugattyúk, maxspeeding kovácsolt hajtókarok, ARP L19 hajtókarcsavarok, cometic MLS hengerfejtömítés, ARP hengerfej tőcsavarszett, Sachs MFX 2 tárcsás kuplung, ( Martinék mérése alapján 1400Nm-ig ) új acél lendítőkerékkel, Precision PT76GTS turbo névleges teljesítménye 1150Hp, siemens 1000cc injektorok, egyedi airbox."
Eeeeh, what’s up, doc?
-
MPowerPH
félisten
Azért ide már egy elég igényes E60 belsőt raktál be. Azok a komfortülések rettenetesen kényelmesek.
Tegnap előtt, mielőtt visszajöttem Angliába, kipróbáltam egy E60 535D-t. Egy dolog biztossá vált bennem, a szívó benzin korszaka lejárt. Amit az tud, uh, atya ég....
Don't Tread On Me
-
negro
őstag
válasz MPowerPH #19247 üzenetére
Igen mert nem akartam, hogy az legyen a belekotes targya, hogy rosszab felszereltesgu belso van a kepen. De kb mintha az E39 lenne az ujabb szerintem evjaratban annyival jobb.
Nyilvan jobban megy mint egy E39 530i de semmi penzert nem kene. 2. tulajok nagy barajta a treleres na meg az, h 50-60 ezer kilometer alatt az auto aranak felet ra lehet kolteni az E60-ra az nem vonz Havrom angliaban dolgozk es mikor hazajott porobalta az enyem (M csomagos 28i manual) illetve neki egy ismerosenek az E90-es 30d-jet (szinten M csomagos) es eleg nagy adu volt mikor azt mondta nekem: nem akarom a segged nyalni de a tied sokkal jobb es elvezetesebb hiaba megy jobban a masik. Egy uj F10-es 535i az viszont barmikor johetne
-
whitezo88
nagyúr
imádom a hétköznapi hétvégi vezetőket. kb húsz éves buzukit előztem meg befelé a Ferihegy1 előtti 2x2 sávoson, mert ötvennel tötymörgött a belsőben. Fel 1x1-es gyorsforgalmira, haladunk. felénél hatvanról harmincra visszafékeződik a sor, mögöttem a buzukis mamika persze későn kapcsol és csikorgó kerekekkel tapos bele a fékbe, félig át is sodródva a szembe sávba... jelzem nem vészfékeztem, simán visszafékeztem 2-3 mp alatt felére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest