Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
az e36 valóban jellegtelen már, belesimul a többi autó közé. és már egy 325-ös is van pár százezerért... e39, e46 is jobban kitűnik szerintem, ha rendben van tartva és jó a fényezése még/már
nem véletlen, hogy ezek többnyire boyracerek olcsón "tuningolt" verdái, játszós, menőzős autók (sperrdifi, hidrós kézifék, sportkormány, 20 ezres kagylóülés csövezés nélkül - én is tudok ilyenről személyesen).e46 viszont szerintem még a boyracereknek drágább, én annyira nem látom még jellemzőnek. De nekem e36 se kívülről, se belülről nem tetszik.
cikkhez: ennyiből sikerült egy rohadós, picit sérült, gyenge motorost venni? az igen.
[ Szerkesztve ]
-
Shodan
addikt
Én nem sértődtem meg. Ennyiből lehet mondjuk venni egy szép wagonR-t is ami rendkívül belesimul a forgalomba, főleg a hazaiba.
E36-ot vettem, és nem azért hogy észre vegyenek a forgalomba,hanem mert többre tartom mint az előző csoda autót például mégha ez idősebb is. Az meghogy kinek mi a szép az relatív.
Nem tudom a lámpát én innen megnemondom hogy eredeti vagy utángyártott...www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest