Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz Gebriel #11751 üzenetére
igen.
ezért 7es.mert gazdag tulaj veszi meg aki milliomos és nem számít neki ha havi 100k.ért törlika hibakodokat netán 1 forrasztást cisnálnak.
a 7es az ilyen.eza világ.ez a szubkultura.az e36ot cisnáld meg mondom!
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
!Overdose!
őstag
Minden gyártó a felső kategóriás autóiba teszi be először a legújabb drága fejlesztéseit, mert csak így lehet tartani a versenyt a konkurenciával. Ez gyakran azt eredményezi, hogy sok kiforratlan technika kerül az autóba érdemi tesztelés nélkül. Ez persze nem csak a BMW-nél van így, hanem a többieknél is. Ezért is kerül ilyen sokba fenntartani ezeket a kategóriás autókat. Sokan azt hiszik, hogy megbízhatóbbak, mint a kisebb kategóriás gépek, de ez óriási tévedés. Volt fateromnak 7-ese és S-Klasse is anno, tudom miről beszélek.
Mellesleg Premium Selection nem játszik? Vagy azok nagyon drágák?
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
MPowerPH
félisten
Sajnos normális. Sok-sok új fejlesztés, nem egyszerű. És itt ha valami elromlik, jó esetben csak BMW szakszervizben tudják megcsinálni, és ez a nagyobb probléma. Ugye azt nem kell mondjam, ami egy maszeknál 30.000, szervizben 100.000.
Értem én, hogy mire kell Neked. E36 és egy E65 között óriási különbségek vannak, minden téren. Nem is érdemes összehasonlítani, ha Te az E65 nyújtotta extrákra és kényelemre vágysz, akkor érthetetlen hogy bírod ki egy E36-ban. Meg az is, hogy hogy vetted meg az E36-ot, miért nem egyből 7-essel kezdtél. Vagy most jött ki Nálad ez a 'mánia'?
Találni fullos 730D-ket is, vagy mi az ami Neked hiányzik az extralistából?Tessék, full-full extra.
Egyébként ha ilyet veszel, akkor a maszírzós hűthető ortopéd üléseket ki ne hagyd, eszméletlen úgy vezetni, nem fülledsz be és új emberként szállsz ki az autóból.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
k.
őstag
Ezek azért nagyon durva áresések, igy reaálisan végiggondolva. 6,5 éves auto és 1/6-odát éri az újkori árának, ami azért elég "kevés". Jó persze akik ezt veszik ott nem nagy cucc, cserébe földi halandó is hamarabb juthat hozzá, de azért durva végiggondolni hogy ez került mondjuk 25 millióba-vagy 30- és most 5 milla körül elvihető.
Na mind1 csak elmélkedem...... -
MPowerPH
félisten
Mármint ez a típus? Mert ez itt makulátlan, nagyon meg volt becsülve, az látszik.
Gebriel: Nekem a suli nagyon beleszól még, de ha vége erősen meggondolom, hogy ezt folytatom, vagy 'viszem' tovább a családi céget, ami had ne mondjam, hogy Mo.-n már nagyon nem is tud projektet indítani.
Don't Tread On Me
-
XTREEEM
csendes tag
válasz Gebriel #11728 üzenetére
Na úgy látom választ erre nagyon nem kapok.
Igazából azért kérdeztem, mert hirdetések szerint pl 745i jobban fel van szerelve mint pl 730d.
Fogyasztásilag viszont kb 4L különbséget olvastam városi fogyasztásban. Na ez a mostani viszonylatban 1300-1400ft különbséget jelent 100km-t.
Tehát adott esetben egy meki menü ára.
Vélemény?ezt most nem mondod komolyan!!!?? bassza meg a meki.. amúgy nem hiszem h csak 4l-rel többet fogyasztana!!! 39.xx simán felugrik a számláló ha tolod.. (és fogod az tuti jó a hang a négyfélnek! )
jaah.. és ha az az 1300 forint már tré inkább a kispolskira hajts .. 1 e65 hő kell pénz .. ilyenek ne is forduléjanak meg a fejedbe h 1000 2000 forint
ami előző héten volt : olaj hűtő :70k ralliztunk oszt jött 1 domb és kijukadt, aztán a generátor 70k a váltóval most lesz valami és a szélvédőt nem is említemTEL: 06306318578
-
Gebriel
veterán
válasz XTREEEM #11774 üzenetére
Látom értelmezés nem nagyon megy
Ha az 1300ft számítana akkor a D választanám inkább. Tehát ha ennyi csak...na mind1
Tolni meg nem nagyon fogom, vágtam már TK-ra autót megtanultam, hogy ne versenyezek.
Hát én a 7-t nem rallyzni venném. Hogy ha hülyeségből lesz baja az autónak akkor azt nem nagyon nevezném többlet költségnek.
Amiket felsoroltál szerviz költségként az nem nagyon gáz, már ha ez nem heti rendszerességgel jön elő. -
dragonfx
veterán
válasz Gebriel #11775 üzenetére
szerintem ha 1300ft számít.akkor ne 30d és 45i közt dönt hanem 318i vagy 320i között.
hütő enyémbe is 40 az uj.söt a bosch generátor szintáén megvan 70k mint a 7esbe.
szélvédő az más tészta.nekem 28k.s van benne csíkkal és semmi gondom nincs vele."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Gebriel
veterán
válasz dragonfx #11776 üzenetére
Ááááá mindegy lehet én írtam, hülyén.
Megpróbálom még 1x. Én nem gondolta volna, hogy a B és D között csak 4l tudom nem 4l hanem 14l különbség van. Mert én D-t nézegetem először. ÉS, hogy pont nem tétel az 1300 azért, hogy nagyobb felszereltséget kapjak.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Gebriel #11779 üzenetére
Ha kitöltöd, akkor a végén kiírja az adott autó széria felszereltségét.
730D alapfelszereltsége:
* Aktívszén-szűrő
* Biztonsági övfeszítő rendszer: pirotechnikai
* CD váltó
* Defektkijelzés
* Elektromos ablakemelők elöl-hátul
* Fabetétek
* Fejtámlák elöl-hátul [5 db]
* Fékrendszer: blokkolásgátló fékrendszer [ABS]
* Fényszórómosó berendezés
* Fordulatszámmérő
* Indításblokkolás
* Információs rendszer: fedélzeti számítógép
* Járműstabilitás ellenőrzése: DSC
* Kárpit: vászon
* Kartámla elöl-hátul
* Kipörgésgátló ASC+T, elektronikus
* Kormánykerék: bőr, multifunkciós
* Kormánykerék: magasság-és távolságállítású
* Könnyűfém keréktárcsák: 17''
* Központizár távirányítással
* Külső hőmérsékletmérő
* Külső visszapillantó tükrök elektromosan állíthatók és fűthetők
* Külső-belső visszapillantó tükrök automatikusan sötétedők
* Lábszőnyeg: velúr
* Légkondícionáló berendezés [ECC] elektronikus, elöl-hátul
* Légzsák a vezető-és utasoldalon, oldallégzsákok elöl-hátul,fejlégzsákok elöl-hátul
* Napvédő roló hátul, elektromos
* Olvasólámpák elöl-hátul
* Pohártartó elöl-hátul
* Pótféklámpa [harmadik féklámpa]
* Pótkerék: normál méretű
* Rádió-CD: BMW Professional RDS
* Rádió-magnó: BMW Business RDS
* Riasztóberendezés, beltéri érzékelős
* Sebességszabályozó [tempomat]
* Sebességváltómű: 6 fokozatú automata kézi kapcsolási lehetőséggel
* Szélvédőmosó fúvókák fűthetők
* Szélvédőüveg: speciális fényvisszaverő
* Szépítkezőtükör megvilágítással elöl-hátul
* Szervo csomagtérzárás
* Szervokormánymű: sebességfüggő
* Színezett üvegek
* Ultrahangos parkolásirányító rendszer
* Ülések: elektromosan állítható első ülések gerinctámasszal
* Ülésfűtés: fűthető ülések elöl
* Vészhárítók és külső tükrök a karosszéria színében
* Világítás: Bi-Xenon fényszórók
* Világítás: kilépővilágítás
* Világítás: ködfényszórók elöl
* Világítás: ködzárófény [ködlámpa] hátul[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
dragonfx
veterán
válasz Gebriel #11777 üzenetére
mér jó az ha az auto vezet téged és nem te az autot?
ma láttam egy uj 5öst.előről vadul néz ki.hátúlról...háááttttt.....hagyjuk.
jégfehér AE nem az aranyszínű mint eddig.ja és 2-2 led fényszórónként gondolom ilyen "daylight" címszó alatt.
dupla egyoldlai kipuffal szal nem 35i volt.23i vagy 28i."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Vangelis #11782 üzenetére
csakis főleg neked.Beleolvasgattam egy április végi autobildbe.
A bmw 3 modellje, 1er, x1, 3er a top20ba benne van az eladásilistákon.szóval nem igaz az a hiedelem miszerint a német nem vesz hazai autokat hanem inkább japánt.A bmw.t csaka vw tudta megelőzni 4 modellel, de hát ugye a németek angy kirándulok és ott akonkurens többet ad.emellett az opel és a merci is a top20ba va szóval a hazai autok több mint felét adják ki az ujautovásárlásoknak.Ha lehet hinni a kémfotoknak, lesz 1 GT és 3GT is.teljesen már formavilág vékony huzott lámpák.kissé compactos beütéssel.első persze hogy az 1es néz ki legjobban.
Ja és nem is tudtam e39be volt 35i motor.hazsnáltauto tesztjükbe erősen ajánlják az autot. 97esről írtak.5500 euroért.
ja és ami durva 20e euro alatt már van 1es bmw.tszta röhej az ottani keresetekhez mérve.olcsóbb mint nálunk, jó ez a hazai előnye.de akkor is durva.ott egy átlagosan kereső család ezek szerint fél év alatti fizetéséből tud venni egy uj 3ast kb..hát nem csodálóm ha ezek után, ők 3-5 év után mindig uj autot vesznek.hisz megtehetik.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
XTREEEM
csendes tag
válasz Gebriel #11775 üzenetére
az elmúlt 3 hét történései .. mondjuk használjuk a kocsikat rendesen pl még a szélvédők be vannak törve (ugye van rosszakaró is ) 2kiló / darab : a váltóról ne is beszéljek .... 2,4ért kapsz makulátlan 745i-t... lassan meg se érimeg javítattni!
jahh. am én a lényeget mondom ismét.. ha 23 k nagyon számít akkor ne 7er -t vegyél !!! nem értem h hogy jön ilyen autóhoz ez a számítás.. tankolod azt csókolom!!!
am ja.. értelmezés nem nagyon m1!!!TEL: 06306318578
-
dízelracer
őstag
-
tomcsi23
veterán
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
MPowerPH
félisten
válasz dízelracer #11790 üzenetére
Azt hittem a csávó előkapja a csomiból a shotgunt, azt megkínálja az anyót. Kíváncsi vagyok, utána mit csinált vele.
Egyébként azon ment a vita, hogy leparkolt az utca közepére? Ez nekem túl ciril.Don't Tread On Me
-
aero.
veterán
-
aero.
veterán
válasz dízelracer #11798 üzenetére
fogalmam nincs róla
nem az m5/m6 v10-es motorja véletlen? mert annyira nem lép el. A kommentekben azt írják, hogy kb. 1100kg és 500+ lóerő.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Besen Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával
- Loveramics Urban Glass 70ml Twisted Espresso - átlátszó pohár, 4 darab
- Santa Cruz Hightower 2021 AL (XL)
- Uj IKEA Strandmon Nordvalla szürke füles fotel
- ÚJ Gledopto 5in1 LED mini controller - Philips Hue és Apple Home kompatibilis - GARIS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest