Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
Szakmai tudakozoban keresetek mar ra,magyarorszagon hany szervizet ajanlanak orszagosan ha rakarestek bizonyos szolgaltatasokra?
Lehet notebook javitas vagy xbox 360. Vagy playstation 3. Reballozas akar mi.
Kivancsi vagyok ra. -
mobileman
senior tag
Papír alapú, vagy online alapú szakmai tudakozóra gondolsz?
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
nagyúr
Jaj, Feri (aki keresett!! <- mobileman-nek ) mivel van szakmai tapasztalatod, és van rálátásod is a piacra ezért nem értem a gondolat menetedet, folyamatosan kuncogás tárgyává teszed magad ezzel a melldöngetéssel; Te is tudod az amit mi (mi alatt itt mindnyájunkra gondolok a topiclakókat is beleértve) csinálunk teljesen nevetséges dolog, van valamiféle jónak mondható szerszámunk, van valamennyi szakmai felkészültségünk, van jó sok elszántságunk és jól bejáratott rutinunk. De messze vagyunk attól, amit igazán a professzionális REWORK szakmának nevezhetnénk. Ha összedobná a topic a mindenét (beleértve a bal veséinket is) akkor sem igazán rúghatnánk labdába pl. egy electromount-al szemben, pedig ők csak az egyik legkisebb beültetős cég. (csak 3 Heller-ük van )
Maradjunk abban, hogy te vagy a félszemű a vakok között, de messze van a történet még az éleslátástól
A fentieket nem sértő szándékkal írtam és kioktatni sem akarlak, csak te is a szakmai közösségbe tartozol, sőt jó szakember is vagy ezért nem akarom, hogy rajtad fenje a nyelvét mindenki...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
f27
senior tag
válasz mobileman #1354 üzenetére
Online vagy telefonos,mindegy.
De most komolyan kerdeztem!
Azert vagyok kivancsi mert sokat fizettem hogy nyomosan ajaljanak engem az egesz orszagban.Tobbieknek..
Egyeltalan nem verem a mellem,plane azert mert en is 5forintal a zsebembe keztem,sott tudjatok jol hogy en az elso gepem ugy csinaltam,nem vettem meg.
Nincs is mire verjem!
Orulok hogy van annyi melom hogy tudok fizetni mindent,ezzel en mar beerem mint ahogy ti is aszem.
Avval hazudnek ha nem esik jol az ha valamiben kitunobb vagyok masoknal,de mindenbe nemlehetek sem jobb sem okosabb,de mindenkiben van valami ami jobb lehet mint benem vagy bennetek egyarant.
Nagyabol mindenkinek a munkameneteit kovetem jo vagy rosz hirkent,es tudom hogy rolam sem csak jo hir terjeng,eleg ha 100 gepenkent 5 roszul sul el es a neten csak az az 5 lesz a mervado
Nezetek el nekem hogy neha erosebb mondok valamit,de epp olyan nem nagyzolos vagyok mintnakarmelyotok,es ezt mobileman tudja is tanusitani,szemelyes tapasztalatal.
Neki is segitettem amiben tudtam es soha nemkertem semmit,es nem is hantorgattam. Vagyis nemvagyok sem nagykepunsem bekepzelt onzo -
f27
senior tag
Www.197.eu
Szakmai tudakozo
Hany szervizet hoz fel nektek akarmilyen altalunk javitott szervizes kereso szora?
-
-
mobileman
senior tag
-
nagyúr
Megéritek Ti is a pénzeteket, ha a froclizásról van szó!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
mobileman
senior tag
-
nagyúr
-
mobileman
senior tag
Szerintem egy újabb feketéző... [link]
-
f27
senior tag
BD82HM65 chipeket fogok rendelni
22$ /db olmos golyokkal fogom kérni valakinek kellene belőle? -
f27
senior tag
Ezekszerint senkinek nemkell semmi
-
robick5
tag
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
robick5
tag
válasz mobileman #1381 üzenetére
Ha találsz,akkor majd dobj egy árat,és utalom.
HP dv6-ba kellene ,felgolyózom felrakom,első bekapcsolás után van kép kb 10 sec-ig,utána semmi,levesz,visszarak ue,ezt eljátszotta velem kb 4-szer.Más : Acer Travelmate 800-hoz felső rész kijelző,inverter nélkül,csak a burkolat,esetleg zsanérokkal valakinek nem lenne ? Nem mai gyerek,csak megkértek hátha tudnék szerezni. google-ban esélytelen
[ Szerkesztve ]
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
nagyúr
válasz robick5 #1383 üzenetére
Küldd meg a csak magot max. 400C fokos levegővel finoman lassan felfűtve, olyan 30-45 sec-ig kitartva a 350-400 fokot:
Csak a core látszódjon ki a maszkolás alól, különben odalesznek a kondik.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Az emberi találékonyságnak nincsen határa; ömlesztő kemence ALDI-s szendvics sütőből.
-
-
Hunter2
addikt
ilyen jack aljzata nincs valakinek eladó? végig néztem már mindent de nem találok.
-
mobileman
senior tag
Jut eszembe, tegnap megnéztem, sajnos nincs olyan chipem, amit keresel..
-
-
f27
senior tag
válasz mobileman #1397 üzenetére
Joo csak azert egeszitettem ki a jo oda visszat,hogy nehogy valaki megprobalja minden hova.
Bar gondolom ezekkel a melyik miert 620 vagy 630. 750 vagy 770 stb... Vel nemsokan vannak itt sem tisztaba,es azzal sem melyik chip kompatibilis melyikkel, es miert.Pl a 7400 helyere miert jo a nvs-110. Es forditva miert nem jo ...
Profik legyetek skacok
-
mobileman
senior tag
Facebook BGA- zós csoport itt, lehet tolongani, jelentkezni!
-
ielektros
senior tag
Boaaaaa. Sony Vajo VGN-FZ-18M (PCG-381M) rohadalommal szenvedek 2 oraja. G86-750-A2 elhalt mert a hutes olyan dzsuvas volt mint egy lovaskocsi. Paszta meg mar regen elszaradt. Kicsereltem, indul szepen minden jonak tunt. De amikor lehuzom a tapot a laptoprol win leallas utan (akku nincs), akkor utana kesz szivas ujra elinditani. Amig megy addig stabil mint az atom (nem az intel fele ). Nezegettem a bekapcs gombnal a feszt. Hol megvan hol nem kikapcsolt allapotban. Van otletetek merre nezelodjek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest