Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benji77
aktív tag
Az Isopropyl magában kevésnek bizonyul. + Aceton bele és teljesen ok. 2:1 arányban.
-
Benji77
aktív tag
Az enyémen ez van:
Alcohol Isopropylicus
víztartalom:0,024%
Tartalom >99.9%
Nem illó anyagok:3 ppm
sűrűség: 0,788
törésmutató:1,378 -
G4bor24
újonc
sárga ledes ps3
Sziasztok!
Nem vagyok szakmabeli és bocsánat is ezért, viszont van egy ps3-mam, ami már egy éve porosodik a polcon. Elhatároztam, hogy szegényt feltámasztom és a segítségeteket szeretném kérni ebben. Valószínűleg azért lett sárga ledes, mert a sok túlmelegedés miatt elváltak a golyócskák az alaplaptól vagy a cpu-nál vagy a gpu-nál (vagy mindkettőnél), mivel ezek nem tartalmaznak ólmot, amitől rugalmasabbak lennének. (Ez az ólmos dolog nem tudom mennyire igaz, neten olvasgattam ilyeneket.) Olyan embert keresek, aki újra tudná "golyóztatni" a cpu-t és a gpu-t lehetőleg valamilyen tartósabb megoldással, mert a gyári csak 2 évet bírt. Nagyon hálás lennék, ha valaki megjavítaná.
Előre is köszönöm.
-
nagyúr
Sziasztok!
Eladó sorba került a szkópom:
50 MHz-es!!, új akkumulátorokkal, gyári tápegységével, ütésvédő gumikerettel, gyári FLUKE mérőkábel-hegyekkel, golyóálló fém bőröndjében. 55 ezer pénz lenne, de csak az ittenieknek.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
-
Piedon
tag
válasz KillHates #79 üzenetére
Üdv!
Mennyiért vesztegetnek most egy ilyet? (Ha nem publikus jöhet privátba is).
Kicsit hasonlít a Rigolomra, bár az eredetileg 50MHz-es (és nagyon egyszerűen lehet belőle 100MHz-es verziót készíteni )FFT= Fast Fourier Trasnformation, lényegében a szkópból egy spektrumanalizátort csinál.
[ Szerkesztve ]
-
Piedon
tag
válasz mobileman #84 üzenetére
Dehogynem, jó a Rigol, csak kíváncsi vagyok mennyibe kerül most egy ilyen. Amúgy első körben google-ban kerestem, de ma béna vagyok, mert egyszerűen nem találtam róla semmit.
Amióta megvettem a szkópomat, nem nézegettem árakat, mert mindig a vásárlás után derül ki, hogy van jobb, olcsóbban
-
nagyúr
válasz mobileman #82 üzenetére
Néha hibakeresésnél nagyon jól jön. A referencia rajzokon a mérési pontok adatai meg vannak adva, így nagyon könnyű kiszúrni, pl. ha egy GPU mellett az egyik RAM elszáll.
De az igazi hasznát akkor veszem mikor fejlesztek valamit, CNC kommunikációs hidat, vagy egy új vezérlési sémát egy perifériához.Az FFT modul a gyors Fourier tranzformáció: ez a funkció a digitalizált idősávot a megadott forráson átalakítja az értelmezhető frekvenciatartományba.
Érthetőbben: a hullámforma eltérést mutatja meg az FFT grafikon függőleges amplitúdójában.
Ez általában a fél Millánál kezdődő szkópok jellemzői.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Hali!
60 ezerért vettem, újjonnan én bontottam ki.
Azért a Rigol egy másik (komolyabb) világ. Olyat szerettem volna én is, de az elég húzós. (pont a "tuningolhatósat" néztem ki, de 200 alatt nem találtam normálisat, csak céges leselejtezetteket, bagótól sárgultakat.
Ez a Jingce inkább a régi TEK TDS210-esem koppintása.Ott a pont: ez a leginkább találó és érthető meghatározás
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Piedon
tag
válasz KillHates #87 üzenetére
Ne már! Lazán van 200 alatt, sőt 100 alatt is új Rigol.
Lehet, hogy naív kérdés, de nem próbáltad a gombokat hosszan nyomni? Mert a Rigolnál akkor jön elő a help menü, amiben kiírja a különböző gombok üzemmódjait.
Mondjuk én egy asztali multival leptem meg magam, de psszt, mert még nincs Karácsony
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Néztem, de sehol sem találtam. Csak egy 25 Mhz-eset láttam 112-ért, de az kevés már az IT-hez (is) Ja és az új sorozat már nem update-elhető 2x akkorára
"Mondjuk én egy asztali multival leptem meg magam, de psszt, mert még nincs Karácsony "
Csak nem egy UT803-ast vettél?Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Piedon
tag
válasz KillHates #90 üzenetére
Szemezgettem vele, de aztán végül egy Mastech M9803R lett (többek között azért mert fórumokon leszólták ezt az UT-t). Ez sem a legtökéletesebb, de nincs szívem kiadni pénzt egy Agilent vagy egy Fluke asztalira, mert azok nagyon húzósak. Használtan meg amit találtam, azt mindig vagy elvitték, vagy nem szállított kis hazánkba. És, hogy miért pont asztali? Van kézi multi, de a hócipőm már tele volt, mert a nagyobbik multi ette az elemeket (most már sajnálom, hogy anno megvettem).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Basszus! Úgy beizgultam a MASTEC-re, hogy kénytelen vagyok eladni az UNI-T 803-ast!!
Ha esetleg valakinek kellene 53 ezer + ÁFA helyett viheti 25-ért!!!! Új, illatos, dobozos!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Én szívesen cserélek Veled. Még rá is dobok $
Valóban többet tud az UNI-T, de én pont azokat a specifikációkat nem használom. Nem mérek mikroáramot, nem ezzel csinálom a mérésgyűjtést (USB), nincsen szükségem a hordozhatóságra (elemes üzemmód).
Viszont hiányzik a bargraph és az UNI-T rohadt nagy!! Nem néztem meg, hogy mekkora mikor megrendeltem és most meg alig férek el az asztalomon !Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Halottatok már az új technológiáról?
Azt hiszem dobhatjuk ki a gépeinket
-
mobileman
senior tag
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest