Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeN973
tag
Mechanikai problémája volt a top header emelő szerkezetének , illetve a világítás gége csöve volt eltörve.
Micro controller vezérléses , 2 belső 3 külső szenzorral!"to punish and enslave"
-
ZeN973
tag
Hát a pontos típusát most ne tudom , amúgy számít hogy milyen van benne?
"to punish and enslave"
-
ZeN973
tag
Nem 3 fő funkció!
Full mauális , fél automata , automat belső , külső szenzor választással!
9 profilt tud tárolni!"to punish and enslave"
-
ZeN973
tag
Miért is kell nekem egy jó lapos?
"to punish and enslave"
-
ZeN973
tag
Hőprofil ügyben tudnátok segíteni?
Találtam a neten de ha van valami jól bevált akkor nagyon megköszönném!"to punish and enslave"
-
Benji77
aktív tag
Hőprofilnál nincs konkrétum.
Általában géptípusonként függő, hogy mit is használjunk.
Az a lényeg, hogy a chip közvetlen közelében mit mérsz, nem pedig az, hogy mennyi hő jön ki a felső csőből
Ez pedig tapasztalat kérdése.
Hogy fokozzuk az élvezeteket alaplaponként más és más a hőleadó képesség.
Szóval mérni...mérni...mérni. -
nagyúr
Ahogy Benji mondja gép, alkatrész és pcb függő. Én is tarháltam profilt, sikerült olyan hólyagos ATI GPU-t csinálnom, hogy az már csak kulcstartónak volt jó
Szóval; mérni... mérni... mérni... és próbálkozni eleve döglött alaplapokon.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
FuckeR19
senior tag
válasz KillHates #343 üzenetére
Azert ha ujra kezdenem az egeszet es 120ert lehetne venni tuti vennek 1et
Szerintem kezdetektol fogva tuti belevertem vagy 100-120ezret, igaz szepen fokozatosan
IR 6000ben Altec fele pc 410es vezerles van nem? Ezek kozott is vannak kulonbsegek?hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
nagyúr
válasz FuckeR19 #364 üzenetére
Igen a 6000-esben 410-es van. Elég okos jószág, de csak egy irányba kommunikál az alsó fűtéssel és nem tudja az odalhiszterézist. Én most kaptam alulra mobileman-től és REX C10-est és egy REX C100-ast. Ezzel már meg tudtam csinálni, hogy legyen alul is profil a C10-essel és a C100-as meg nézi a horgonysodrást
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
FuckeR19
senior tag
-
FuckeR19
senior tag
Itt vannak vezérlőim.
Még elég ütött-kopott de ha befejezem a betervezett átalakításokat kap egy normális kinézetet ishirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Gesztenyefa
csendes tag
Üdv.
Nem vagyok BGA -zó, se ReWork-ös, így kicsit egyszerűben&szájbarágósan, de le tudná nekem valaki írni hogy tudom felderíteni hogy az adott eszköznek (per pill. konkretice VGA) BGA -val összefüggő (elengedett/levált/megrepedt/...) problémája van e ?
Nincs semmilyen drámai elváltozás, nem csíkoz, nem fagy, csak néha (10 hidegindításból 1-2 -szer) konzolról 1440x900 -ra való váltáskor elkezd futni a kép, mintha frekiproblémája lenne. Ezt egy bármilyen más felbontásraváltás, majd visszaváltás megoldja.
Mivel már majd' mindent kipróbáltam, így nem maradt más mint a durvább HW -es beavatkozás (reball/fill/work/akármi ), viszont csak úgy poénból nem szeretnék elverni semennyit erre.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
nagyúr
válasz Gesztenyefa #384 üzenetére
Szia!
Külső monitort köss rá és úgy nézd meg, hogy ott is produkálja a hibát? Ha igen, akkor GPU hiba, ha nem akkor panelhiba, vagy belső LVDS áramkör.
Ha igen:
Terheld meg a GPU-t (3DM06 vagy FurMark, de ezt ésszel!!) és nézd meg, hogy minden rendben van a grafikával?Ha hibázik, akkor keress meg valakit a topicból, aki a legközelebb esik Hozzád.
Üdv: Attis
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Gesztenyefa
csendes tag
válasz KillHates #385 üzenetére
Másik képernyőn (TV) is előfordulnak hasonló anomáliák.
Terhelésteszt, pucolás, ... az alapok megvoltak már. Akármivel terhelhetem, betonstabil marad. 3Dmark, Metro2033 bench, de játék közben L4D2 kimaxolva is max akad (vagy jó szokásához híven kilép és viszi a szteamet is, de ez más gépeken is gyakori ).
LVDS ? Ez nem csak laposokban szokott lenni ?
-
nagyúr
válasz Gesztenyefa #386 üzenetére
Ja, hogy ez asztali gép!!
Milyen GPU van a kártyán?
-
FuckeR19
senior tag
Reflow esetén is használtok flux-ot?
Okozhat gondot ha túl sok fluxot használok?hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
nagyúr
válasz FuckeR19 #390 üzenetére
Mert reflow-nál már késő ha a zselés elfolyósodására várunk. És ott kritikus is, hogy a golyók, golyók maradjanak. Ha leveszed az IC-t akkor mindegy, mert úgyis újragolyózod.
-
robick5
tag
Valakinek nem lenne noti hdd sata 80 vagy 120,160 G-s ? Legalább 90%-s kellene . Minél gyorsabban !
Kp-ra,vagy esetleg cserébe valamely termékemért !Bocs az offért de sürgős lenne !
[ Szerkesztve ]
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
-
-
robick5
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest