Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobileman
senior tag
Aki most tervez normális pákát venni, akkor ajánlom figyelmébe egy feleslegessé vált WELLER WD1 DIGITÁLIS FORRASZTÓÁLLOMÁS- t 80W pákával, tartóval, némi páka heggyel, kompletten 75 pénzért!
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
robick5
tag
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
nagyúr
Ez azért mindent űberel:
A szöveg hozzá:
"ÉÉÉS hát igen fejlődöm a lustaság sok mindenre képes... lusta vagyok bekapcsolnia gépet ezért inkább hőléghez gyártotta, öhö reszeltem inkább egy Nvidia kártya merevítőből egy MXM kártya tartót "
A padlón lévő kosz és káosz mindent megmagyaráz...
De viszont meg kell hagyni; tehetséges az emberünk! Vagy piszok mázlista...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
FuckeR19
senior tag
válasz KillHates #406 üzenetére
Azért az utána lévő se rossz :
"Igen itt munka folyik és nem kényes kislányok gyülekezete vagy főiskolázott rendmániás időpazarló tétlenség. Remélem sokatokat megbántottam, de nekem nincs időm, se kedvem rendet rakni."
Gondolom ezek után lesz kiírva hirdetések közé hogy vga javítást vállal
[ Szerkesztve ]
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
nagyúr
válasz FuckeR19 #407 üzenetére
Simán! Hiszen a "rend a korlátolt emberek paradicsoma, a zseni a káoszban is kiismeri magát!" és ezzel egyet is értek, de a piszok és a kosz egyértelműen az igénytelenség jele! Márpedig ennek a fajta munkának az igényesség és a tisztaság az alapja...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Ghoost1
csendes tag
Üdv mesterek!
Lenne egy Sony Vario VGN-AR670 tipusú lapi, aminek a kijelzőén 3 nagy csík jelent meg.
Képek
Ez milyen hiba és mennyibe kerülne a javítása?
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
robick5
tag
válasz KillHates #421 üzenetére
De azt úgy hogy visszarakták(vagy próbálták) oszt így maradt ?
Gondolom az erö elfogyott,még egyszer már nem volt kedve felgolyózni..........06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
nahunn
tag
Szakik!
Azt szeretném kérdezni, hogy a chip leszedése után a fennmaradt forassztóón eltávolítása során, ha lejön néhány pad, akkor az minden esetben már eleve el volt válva vagy nem elég óvatósan tisztogatom?
Azt próbáltam többször is ha lejött néhány pad akkor már minden mindegy alapon kifejezetten erősen rányomtam a pákát a harisnyára és több jellemzően nem jött le...Köszönöm,
Attila -
nahunn
tag
Ok, de akkor inkább úgy kérdezem, hogy mennyire jó az h óvatosan lepucolom és később chippel együtt enged el (újra). Csak azért kérdezem, mert ha ugyanazon a lapon amin lejött 4-5 pad, a többi pad még durva dörzsölés hatására sem jön le akkor nem "jobb" ha lejön aminek le kell?
-
fjozsi
csendes tag
sziasztok
azt szeretném megtudni,hogy egy asztali pc alaplapban (1155), processzor foglalat cseréjével foglalkozik valaki Debrecen környékén?
-
Benji77
aktív tag
Én általában azt vettem észre, hogy inkább azok a pad-ok jönnek le könnyen, amelyek nincsenek használva,bekötve.
Az biztos, ha pucolásnál nem jön le, akkor később se szabadna neki. Az óngolyónak kell annyira rugalmasságot adnia, hogy ne szakítson fel pad-et. Természetesen ha szükséges a hűtés módosítás, akkor azt is meg kell csinálni.
Én takarításnál adok neki még alsó fűtést + ólmos ónnal áthúzom mielőtt végleges takarításra kerülne sor.De ez csak az én véleményem.
Nem biztos, hogy mindenki így gondolja. -
nagyúr
Tényleg, basszus. Azt is csinálták ilyen ram kosárral!
-
ZeN973
tag
Tudnátok segíteni!
Laptopoknál általába milyen arányban fogynak a golyók , méret ügyileg?
üdv.
"to punish and enslave"
-
fjozsi
csendes tag
sziasztok
azt szeretném megtudni,hogy egy asztali pc alaplapban (1155), processzor foglalat cseréjével foglalkozik valaki Debrecen környékén?
-
-
ZeN973
tag
Ha már ez a téma!
Kibírja a proci foglalat műanyag része a levételt az alaplapról?"to punish and enslave"
-
nagyúr
válasz mobileman #442 üzenetére
Én nemrég cseréltem egy 2011-est, de nem jött le rendesen, 240 körül már megsínylették a műanyag elemek... Úgyhogy rendeltem egy újat felgolyózva a FoxConn-tól, majdnem 25$ volt
-
fjozsi
csendes tag
honnan rendelhetö? adtok egy linket?
elöre is köszönöm -
ielektros
senior tag
válasz Gesztenyefa #448 üzenetére
Tervezek egyet vásárolni belőle de még nem sikerült teljesen eldöntenem. Nagy a felhozatal....
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest