Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobileman
senior tag
Eléggé tévedsz, ha nem teszed a helyére a hőmérőt (tudod, az ir6000- nél van az az bizbasz a szélén, amit odaraksz a chip mellé) akkor elszáll a hőmérséklet..Ne mond, hogy nem tudod, Neked is volt ilyen géped!
IR6000 meg az omega szenzor, ne viccelj má'BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
nagyúr
Lóf@szt! Ha nem rakod fel akkor ezek a kínai hulladékok megsütnek mindent. Legyen szó az öreg IR6000-ről vagy a legpuccosabb 7850-ről.
Viszont a 32 Millás Martin lézerrel mér, ott nem kell semmit sehová se tenni,az bolondbiztos. Csak hát annyi pénzért inkább rakosgatom én azt a szenzort Meg még vagyunk így egy páran.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz mobileman #802 üzenetére
Az már olyan rég volt, hogy nem is emléxik rá
Pont minap aggódtunk, hogy lassan olyan szintem automatizált lesz BGA javítás, hogy már elég lesz hozzá, valami betanított műkörmös 3.14-csa. Erre mit látok az Ersa fejtágító anyagában, egy csajszi szépen befogat valami alaplapot, a gép lekapja a jó nagy 6-700 lábú akármit, kb 10 másodperces pucolás valami speciális fejű elszívós páka-szerűséggel, addig az automata felkapta az új chip-et és mire végzett a pitliszke, addigra már túrta is vissza a gép. Na ennyit a szakma szépségéről; a 40 perces szerencsétlenkedés a golyózással (én) vagy a "mi az anyjáértnemmegy már megint" elkeseredéseid oda lesznek...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
f27
senior tag
válasz mobileman #802 üzenetére
BVszki tudtam én hogy IR6000-re van?
De ha emléxel én tök újonan átalakítottam mert az a bizonyos bizbaz ujonan itvan egy dobozba mert kb sz@rt sem ért!
És nemkell szenzorokat pakolgatni sehova még a hontonál sem hogy neégesen halálra mindent,hiszem a program ahogy megolvad az óngolyó rá pár másodperce végez is!
egy példa nekem a ps3 man megolvadnak a golyók és ha ugyhagyom 10s mulva leveszi a chipet,nincs halálra égetés ,minden az utolsó pinnanatban történik.
Az a senzor nekem azért van hogy érzékelje a chip alatt hány fok van,meg a tieden is -
nagyúr
Szia! A KFKI, Gamma Művek-nek dolgozom mint külsős. Évente egyszer-kétszer szoktak szakmai meghívót küldeni, ott mondanak érdekes dolgokat. Megkérdezem, hogy van-e legközelebb mód arra, hogy vigyek valakit.
-
mobileman
senior tag
Igen, tudnod kell, ha az elejéről olvasod a fórumot Nem sokkal kezdődik az eleje, de látni, hogy mije van!
De ha valaki háttal ül, miközben egy monitoron figyeli maga előtt, akkor az IR - nél a piros csík a szenzor hőmérsékletét mutatja, de ha nem teszed a helyére, akkor azt látod, hogy milyen alacsony még mindig, miközben már megsütött mindent, és már terjeng a szag is..
Most IR 6000- ről beszélünk, nem más gépről!BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
f27
senior tag
válasz mobileman #809 üzenetére
Atól még nemtudtam milyen gépe van,ráadásul te tudod hogy én újonan azt átalakítottam hogy nekeljen figyelni semmit,és neégesen halálra semmit
A te géped sem tudom típusra mid van,anyi hogy tied láttam élübe és a szemem előtt van a körvonalai..Kb ennyiegy faja stori...
Tegnap hoz hozzám egy ürge egy ATI HD 5970 2Gb vidkarit.
Mesélte hogy pasztázás közbe letolt egy 5lábú kütyüt és azt kéne vissza buhrálni,persze a kütyü lábainak is annyi...
Mondom nemgáz leszedjük egy hibás kariról
úgy is történt leszedem e forpont hiányzot megkerestem alterbatív pontot és mondom start.
Szép kisípolás.. Gondoltam elszúrtam valamit(há de mit) Leszedek másik kütyüt ráteszem egyszer kártya elindul de mire vin butolna kép elment aludni...
Kb 2óra szívás után montam csávónak nemtudom miért de ennek annyi!
Csávó majdnem elsírta magát merthogy 3 napja vette 55K ba itt PH-n.
Montam neki és szívessen adok érte 5k mert a két mag tuti jó így rajta.
Mitud teni nekem adja anyiba.
Ez mind szép és jó,de engem csaknemhagyot nyugodni az egész....
Szívok megint pár órát,há mondom mostmár leszedem hűtést is rola... öhömmmmmmmmm..
Nyakig ezüst mindenhol ahogy az illik .
Mondom frankon újra lett pasztázba a régi pasztára rátolva...
Igen ám akkor látom hogy gondosan megvan takarítva az egyes mag körül minden...
Megnézem hátoldalt,mivel sokan nemtudják de ha javítva van egy kártya az alsó támsztó tüske helye látszik,és ott is volt!!
ajak átverték csávót egy javított kártyával ami alapból is addig müködött volna még megterheli komolyabban 1 órát
Most szívesen jeleznék neki hogy átb@xták de nemtudok mert telefonon hívott és azóta kb 150 nen hívtak már -
Hunter2
addikt
Hasonló sztori:
-arc behozza a gépét hogy másik szervizben 1.5 hónapig ültek rajta és némi asztal csapkodás után vissza kapta így behozná hozzánk is hátha nekünk sikerül megoldani. Nézem milyen gép, palmresten k50IN gép alján k50AB. Kérdezem tőle hogy volt ez javítva, a válasz hogy nem és hogy ő az első tulaj.
Röviden az ezt követő események:
-szétszedés: alaplapon fossá égetve az IGP, VGA, déli híd, KBC, KBC melletti csatlakozó
-alaplap csere: belső kijelzőre nincs kép, külsőre zöld csíkos
-memória csere: belső kijelzőre nincs kép, külsőre hibátlan
-na ezután felhívtam a tulajt hogy voltak-e játékok telepítve a gépre. A válasz hogy egy darab se , csak internetre volt használva. Na mondom az szuper mert ez tele van játékokkal.
-kijelző szétszed hátha csak a kábel csúszott ki vagy valami. Ehhez képest baromi nagy piros "ROSSZ" felirat a kijelzőn, illetve egy chip leforrasztva a kijelző vezérléséről. Utána vettem észre hogy egyébként a kijelző szélén be van törve.Na ekkor hívtam fel a tulajt hogy akkor itt most össze is raknám a gépét és vigye vissza ahonnan hozta és csapkodja a fejükhöz mert hogy nem a saját gépét kapta vissza. Ja és emellett még 5000-et el akartak kérni tőle bevizsgálási díjnak.
Képek: [link]
-
f27
senior tag
Húú ilyennel menyivel találkozok
Elviszik valami szakszervizbe első megbontás után nemjavítható.
idekerül hozzám ami mozditható volt azt mind kicserélték benne roszra.
Én megjavítottam jeleztem srácnak srác viszamegy szakszervizbe eladó srác kérdi mitszeretne, pulton átnyul ,,,,,srác összecsuklik
és kb mióta hivatalosan csinálom ezt 20-25 ilyen esetről tudok mikor én megjavítottam valamit és kiderült hogy kibelezték a gépeket, utánna beverték az illető orrát
Énnekem bármire szükségem lehet egy gépből,megveszem a javíthatatlan gépeket,de hogy egy csavart nemcserélek ki senki gépéből az ziher!!
És ennek ellenére volt már pár eset mikor hívtak hogy 4Gb helyett csak 2 van benne,mondom keresd ott ahonnét hoztad,és jéé tényleg otvolt bocs.
Vagy nincs benne az i7 CPU ,há mondom nemondod olvas már vissza,alig bírtam letesztelni notiját mert nekem épp nemvolt ilyen magom itthon,és várnom kellet még javítanom kell egyet,azt is kilopták másik szervizbe.
Szerintem kb már mindenki meggyanusítottak ilyennel nem? -
nagyúr
Na, elkezdték koppintani már az új ERSA-kat is:
Egy ilyet elfogadnék, de még a másolat is 7 ezer dollár. Az eredeti meg 25 ezer ojró
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
üdv!
Szeretem olvasni a topicot, mert elektrotechnikus vagyok, bár ahhoz amit ti csináltok lövésem sincs
Viszont lenne egy kérdésem!
Biztos nem emlékszel rá, de küldtem neked vagy 1 -2 hónapja ASUS GTX460-ast. Ventik pörögtek mint az őrült és se kép se hang
Reballozásra küldtem, arról van némi halovány fogalmam hogy mi.
(még talán névjegykártyát is dobtam mellé )
Azt mondtad nem javítható.
Viszont itt olvasom hogy van amibe új chipet is tesztek.
Ez nem oldotta volna meg a problémámat? Vagy ennél a kártyánál nem lehet?
Csak pusztán érdeklődömMás:
Telefonokat javítgatok. Hangszóró és kijelző csere, nem nagy dolgok.
Volt egy nokia amiben nem a szokásos csatlakozós kijelző volt hanem ilyen:[link] (ragasztott?)
Ezt miféle anyaggal vonja be ? csak simán fel forraszanyagozza és rámelegíti hőlégfúvós forrasztóval?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #81556480 #824 üzenetére
HalI! Capton szalagos forrasztható LCD fólia. Olyan mint az óvszer; egyszer használatos
Utálom, és kezd elterjedni már a notebook-os iparban is (ultrabook-okban, umpc-kben)Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
f27
senior tag
válasz #81556480 #824 üzenetére
Lehetséges hogy magcserével javítható lett volna,de nyilván horor ár jött volna ki mivel a magokat nemépp olcson akarják adni
A foliákat úgy sütik rá ha leválik akkor kb 200 fokon újra lehet sütni.
Én pár LED kijelzőt felélesztettem így már,de vannak olyan darabok amik akkor sem lesznek jók vagy csak ideig óráig. -
robick5
tag
válasz KillHates #829 üzenetére
Na mi van srácok,senki nem melózik,csak itt lebzseltek ! Na nyomás melozni
06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041
-
-
f27
senior tag
pontosan ugyan ez. Ha valakit érdekel jelezze
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest