-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
válasz laposonly11 #76510 üzenetére
Milyen irányítás ??? Ez nem autóverseny. 130 óra alatt azért csak meg lehetne szokni de ez ami itt van az nem irányítás kérdése. Tegnap is srác megmondta hogy gyakorolni kell. LOL Jött le valahonnan én láttam meg előbb elkezdtem sorozni és leszedtük egymást. Csak annyi volt a bökkenő, hogy assaultal voltam ő meg m60 nal. És mire ő megláthatott volna már benne volt vagy 5-6 golyó. HIP firebe biztos pontos az m60 mert annyi ideje nem lehetett, hogy rámcélozhasson Annyit késik ez a játék mint a máv. BC2 volt a legjobb ott nem voltak ilyen fasságok. Bugos szar az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Samsung NX300 milc fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest