-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
atenza
senior tag
Lehet tudni mi volt a mai updateben?
-
atenza
senior tag
válasz boogie84 #10427 üzenetére
24gb ramom van csak 16-ot lát a progi ami kiírja, de már rájöttem h a progi nem jó, mert gpu-z szerint maxon megy a gpu is!
de egyébként 8gb kicsit kevés neki, lehetnek laggok az miatt, főleg ha megy chrome is meg még más a háttérben.97fps ha minden lowon van XD
mediumon 50-60fps-t még hozza de azért egy erősebb vga elférne
[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
Srácok ez mitől lehet?
Proci 100% közeli, GPU meg 34%? Hiába állítom low-ra vagy highra nem változik ez a százalék, csak az fps megy le 50 körülire lowon...
i5 2500k@4GHz és gtx760 -
atenza
senior tag
grafika teszt pc vs ps4 vs xbox one video
[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
Istenem... képzeld rákerestem már, de az összes gameplay videóban vagy tankkal mennek, vagy lovagolnak, vagy sniperkednek, vagy egyedül huszárkodnak akkor meg hogy nézzem meg az emberek mozgását??
Annyi időm meg nincs hogy végignézzem az összeset, ezért kérdeztem mivel itt sokan írták, gondoltam van konkrét videó is ami ezt mutatja, ha már ennyien panaszkodnak rá.(#5602) Godlike79:
köszi de a mohaa-s videót már láttam itt korábban, csak konkrétan a bf1-re lettem volna kíváncsi[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
válasz Balika23hun #4985 üzenetére
Nem lehet hogy a 8GB ram miatt van? Nekem ssd-n van a game és több mint 8GB-om van, repülőbe tudok lépni egyből, elég gyorsan indul... Maga a játék nálam használ 7GB-ot és a winnek is kell azért pár giga.
De szerencsére manapság olcsón lehet venni +8GB-ot, és várható is volt h előbb-utóbb kelleni fog 8-nál több, ma már a VGA-kon is van ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
válasz Patrick #4805 üzenetére
Majd lehet kipróbálom hogy kiveszek ramot hogy nekem is csak 8gb maradjon és összehasonlítom, de gyanítom nem véletlenül használ 7gb-ot ha lehet.
Akár azt is el tudom képzelni hogy amikor lerak a mapra vagy valamit betölt (pályát, vagy másik fegyvert a menüben) akkor több idő ha kevesebb ram van.
[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
Na én is kipróbáltam, i5 2500k@4ghz, 24gb ram, gtx 760, medium beállításokkal (mesh meg terrain quality high-on) 1080p-n 75-80 fps. Páran írtátok h kidob 760-al, nekem 1 óra alatt egyszer nem fagyott le, nem dobott ki, teljesen jól fut. 368.69-es driver.
Ami viszont komoly hogy 7GB memóriát bekajál így is csak egyedül a bf1.exe, úgyhogy 8GB-nál több kell a hogy legyen a gépben hogy legyen a rendszernek is maradjon tartalék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VoLTE/VoWiFi
- MárkaLánc
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest