-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
milapsy
aktív tag
válasz kisza25 #11854 üzenetére
2 ide vonatkozó hszt találtam 1 kérdést és 1 választ amiből semmi biztosat nem szűrtem le szóval nem tudom hol van az a 15 hsz pont előttem, lehet szemüveget kéne már íratnom és gondoltam mivel ez egy fórum ahol kérdezni és válaszolni szoktak"nem-nem a tied az nem válasz volt csak kukacoskodás" még a "korán van" válasz is értelmesebb volt! és igen mielőtt bemegyek valahová át szoktam nyálazni a topicot, szóval hogy én mit szokok meg és mit nem azt hagyjuk, mert te már rég megszoktad az őőőő olvass vissza 3 hszt most jól megmondom a tuti választ ezeken én remekül szoktam szórakozni szóval ha gondolod folytathatjuk
más: az Early Enlister Deluxe Edition-t érdemes prémiumra váltani? meg éri e azt a plusz 40-50 eurot? vagy egyelőre még semmi értelme, és majd esetleg később 2017-ben? mikor megvettem előrendelésben akkor még ilyen nem volt pémium most meg látom hogy plussz maniért lecserélhetem
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Yettel topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Háztartási gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest