Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Hello!
Egy olyan kérdésem volna, hogy miért van korlátozva a videó felvételek hossza? Havernak egy Panasonic DMC LZ20-asa van, csak 8 perc videót vesz fel, nekem a korábbi Casia Exilim EX-Z19-esem 10 percet tudott, a mostani Panasonic ZX1-esem 15 percet tud.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Bekapcsol, lát is, az objektív kábele már elszakadt, de a CCD rendben van. Akkut is tölti. De ahogy látom a szenzor nem csak csavarozva van, hanem ragasztva is.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Hello!
Kodak M583-hoz hol találhatnék optikát?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz PhilBrick #20991 üzenetére
80kb-ig sikerült lemennem még. A felbontást is levittem már 10dpi-re. Gondoltam pdf-re is, de mindenképpen képként kell az ismerősnek valami hivatalos helyre.
Milyen pdf készítőt használsz, ha nem titok? Néha jól jönne valami használhatóbb.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Hello!
Képekkel lenne kapcsolatos a kérdésem. Egy scannelt kép, fekete fehér bizonyítvány. A méretét kellene valahogyan minimálisra venni úgy, hogy még olvasható maradjon. 856x768 most a mérete, ez alá nem lehet már menni, mert olvashatatlan lesz. De a 150kb-os méret még sok. JPG a formátum, próbáltam már sok mindent XnView-el, de 150 alá nem tudok menni. Meg lehet ezt valahogyan oldani?
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
válasz Damage #17711 üzenetére
Egy 1000 éves HP-t váltott le vele, és nem kért tőlem tanácsot, hogy mit vegyen, és ma mondta, hogy nem talál hozzá leírást. 50 fölött van az illető, egy normál magyar leírással már elboldogulna. De ami van hozzá, az 1-2 oldal csak, és csak könnyíteni szerettem volna a dolgán.
-
draco31
veterán
válasz Damage #17709 üzenetére
Pontosan ezt az oldalt néztem. Mivel 350Km-re van tőlem a barátomnál, így nem tudom, hogy mi a különbség a modellek között, sosem volt Polaroid gép a kezemben. Nekem Casio van, amihez van minden rendesen. Elnézést, ha hülyeséget kérdeztem!
-
draco31
veterán
Hol találok Polaroid iS829-eshez magyar leírást?
-
draco31
veterán
válasz Zozzant #9835 üzenetére
Hát igazán engedhetne legalább akkor 20 percet. Vagy akkor elkezdene automatikusan magától egy új felvételt. Sokszor bosszankodtam már amiatt, hogy leállt 10 perc után.
-
draco31
veterán
válasz Zozzant #9828 üzenetére
Pedig csak egy dolgot ha módosítottak volna benne, már elég lenne. Méghozzá azt, hogy akármilyen módban veszek fel videót, az csak fix 10 perces lehet, aztán újat kell indítani, magától nem kezd újat. 4Gb-os a kártya benne, szóval nem ez a gond. 640x480-as módban jelenleg 1ó:19percet tudna rögzíteni, de amint elindítom azonnal 10 perctől számol visszafelé, és ha nullához ér, akkor leállítja, és elmenti.
Ez minden Casio-nál így van egyébként?[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Van nekem egy Casio EX-Z19-esem már lassan 2 éve. Nézem, hogy van-e hozzá frissítés itt, de ahogy látom, csak pont ehhez nincs. Ez azt jelentené, hogy már elsőre tökéletes volt? Amit azért nehéz elhinni.
-
draco31
veterán
Samsung Digimax S800-hoz keresek szervizkönyvet, vagy ötletet a hiba javítására. A memóriakártya nem akad be, és ha be is akad, akkor lezártnak látja a kártyát. Nem lehet rá fotózni, formázni, csak nézegetni a kártyán lévő képeket. A kártya természetesen nincs zárva.
Lehet ezt valahogyan orvosolni?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Yettel topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Háztartási gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.