Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz nyisziati #28203 üzenetére
Torrente méret kb. elsőre is értettem....
-
nyisziati
veterán
válasz philoxenia #28204 üzenetére
Hmmm... Nem keresett valaki mostanában moderátort a Samsung A50 topikba, Mr. Silkó miatt?
Mintha rémlene valami... -
Borisz76
veterán
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
pikszel
addikt
válasz bododani #28218 üzenetére
Ez több dologtól is függ. Errefelé érdeklődtél már?
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Ugye a Jófogáson már nem lehet ingyen hírdetni?
Mobilról lehet fizetni, ha az illetőnek nincs bankkártyája? Vagy az OTP-ben befizetni a díját? A honlapon csak bankkártyás lehetőséget látok, még az árakat sem találom.A hírdetnivágyó rokonomnak nincs sem bankkártyája sem okostelefonja. Hogyan tudna ott boldogulni?
bododani:
Szia!
Én biztosan nem kínoznám szegényeket. Fogalmam sincs, hogy túlélik-e, de ha igen, az még nem jelenti azt, hogy élvezik is. Te sem halsz bele egy rövid ideig tartó oxigénhiányba, de tutira szenvednél tőle, főleg, ha rendszeres, egész életeden át naponta visszatér. Minimum az életük 1/3-a vagy talán több is így telne. Az hosszú idő.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Szia!
Tudtommal lehet hirdetni, csak a kiemelések/egyéb Extra dolgokért kell, lehet fizetni. Vagy mire gondoltál konkrétan? (sima hirdetés feladás ingyenes)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
C. s.
addikt
válasz MaxxDamage #28223 üzenetére
Köszi szépen!
Valahol azt hallotta, hogy fizetős lett az egész, de akkor majd teszünk egy próbát, hátha csak vaklárma volt. -
bododani
senior tag
Köszi mindenkinek
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
MaxxDamage
félisten
Ha az egész fizetős lenne, lehet nem sokan hirdetnének ott... (magán emberekre gondolok)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Már a második emailt kapom amit nem tudok mire vélni. E.ON a feladó, és egy olyan email címemre jött a két levél, amit szinte már alig használok, jóformán csak steamhez van kötve, minden mással áttértem már a másik email címre. Levél címe hogy elektronikus számlám van, és általában le is írja mint egy számlán, hogy mikor állítják ki meddig kell fizetni, és ami még érdekesebb, hogy ténylegesen semmi köze az EON-hoz szerintem, mert sehol sem adtam meg a címet de még a másikat sem, így gondolom kamu lesz. Találkozott már valaki ilyennel előttem?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Marci112233 #28231 üzenetére
Mi a feladó címe? (Ha fölé viszed az egeret, kiírja az igazi címet)
Az eon a "noreply@eon.com" címről küldi a számlabefizetésre figyelmeztető leveleit (is). Ha nem ez a cím, akkor spam.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
Borisz76
veterán
Mérőóra állás diktálása után : eonugyfelszolgalat@eon-is(pont)hu címről jön levél.
Elektronikus számla pedig : noreply@eon(pont)com címről kell jöjjön.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Marci112233
addikt
válasz AndrewBlase #28232 üzenetére
És (#28233) Borisz76
Köszönöm a választ. Feladó: e-szamla@eon.com.
Ezek után megnyugodtam és ha tovább is jönne ilyen címről, nem is foglalkozok vele.
Amúgy E.ON felé ha jól tudom a családból egyikünknek email címe sincs leadva. Ezért is kérdeztem, főleg, hogy az én email címemre jött, nem is olyanéra aki ebben illetékes.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Cs1csó
félisten
válasz Marci112233 #28234 üzenetére
Tedd SPAM-be és onnantól mind oda megy.
-
fess
őstag
válasz Marci112233 #28234 üzenetére
Nekem is jött múlthéten 2 is. Émászhoz tartozok...
-
donmackó
addikt
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
bododani
senior tag
Hali! Szokott valaki ebay-ről ruhát venni, vagy hasonló oldalról? Milyen az elvárás vs valóság? Méret, minőség stb?
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
putyipapa
csendes tag
Napok óta nem elérhető a bdwteam.net oldala. Mi történhetett? Van-e köze a Trump-Orbán találkozónak hozzá?
-
Ispy
veterán
válasz nyisziati #28240 üzenetére
Mondjuk ebayről pont nem, de angol sportdirectstől már többször rendeltem, mondjuk 10-ből kb. 3 olyan, amit nem vettem volna meg, ha élőben is meg tudom tapogatni/nézni/próbálni. De ez persze ezer dologtól függhet, az első mindjárt a méret, ha az ember mondjuk stabilan szabvány méret, akkor nehezebb mellényúlni, egy poló vagy pulcsi még ok, de például egy farmert vagy cipőt nem mernék online venni próba nélkül.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
pikszel
addikt
válasz bododani #28239 üzenetére
Elég szellős kérdés ez így. Én szoktam ruhát, cipőt is, de jellemzően bevált márkából. Ha az USA-ból rendelsz ruhát, arra mindenképp figyelj, hogy egy mérettel kisebb kell, ha például pólóról van szó. De az esetemben volt már, hogy két számmal kisebb volt a jó.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Hosssszu
őstag
Csak egy elméleti kérdés, mert most ez jutott eszembe.
Ha valaki (pl. munkáltató, háziorvos, bank stb.) tudja a személyi igazolványom összes adatát, azzal vissza tud(na) élni?
Illetve ha igen, akkor vajon mit tud(na) azokkal az adatokkal kezdeni?
(Nincs semmi ilyesmi gondom szerencsére, csak eszembe jutott, mint lehetőség.)[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz Hosssszu #28244 üzenetére
Eleve fényképesigazolvány, arra való. Ha a fejed nincs meg nekik a kártya mellé akkor csupáncsak az adatokkal nem sokra mennek, és azt kicsalni is baromi egyszerű, pont ezért. Bankkártya adatok már más helyzet, azt megszerezni is nehezebb pont ezért.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #28247 üzenetére
Sajnos elég sok visszaélés történik ilyen adatokkal is. Ez a legutóbbi, ami eszembe jutott, múlt havi. A 'Követel a Telekom is' résztől releváns. Oké, hogy itt az értékesítő volt, aki nem megfelelő körültekintéssel járt el, de attól még az adatok tulajdonosának ez sok kellemetlenséget okozhat.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Hosssszu
őstag
Válasz Neked és mindenki másnak is.
Médiában dolgozom jelenleg (már ha ez jó megfogalmazás) és tényleg csak eszembe jutott a rengeteg adatvédelmi botrányos hírek alapján.
Igen a totalcar-os cikket olvastam, meg talán homáron is volt hasonló.
Azt tudom hogy bankkártya adatokkal könnyebb visszaélni, csak ara lettem volna kíváncsi hogy a szig. adatokkal amit ugye néha ki kell adnom történhet-e hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest