Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #12997 üzenetére
Hány órát "alszol"? Nem az a baj, hogy túl későn fekszel?
Up the Irons!
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #13002 üzenetére
Nem tudom, nem hiszem. Mindennap éjfél előtt alszok el, az ébresztő pedig 8-kor szól. Lassan már több, mint egy éve működök már így, nem tudom az utóbbi ~egy hónapban mi lett a gond.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Rivaul
addikt
válasz Bjørgersson #13003 üzenetére
Lehet ki kéne hagynod a szundi előtti privát perceket
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #13003 üzenetére
Ha 8 óra alvás nem elég, akkor szerintem valami gond van...
Aludni bírsz, csak nem eleget (mert fel kell kelni), vagy nem bírsz aludni sem rendesen?
Túlzottan elfáradva nem lehetsz, szóval ott valami más gond lehet, esetleg kényelmetlen fekhely, stb...
Nekem 6-7 óra alvás bőven elég, fizikai munka mellett is.Up the Irons!
-
Rivaul
addikt
Láttam valami oldalt ahova ha feltöltöm a képet akkor lehet bele szöveget írni és azt menteni. Olyanokat mint amivel tele van a net. Tud valaki ilyen oldalt?
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Rivaul #13006 üzenetére
https://imgflip.com/memegenerator, ilyenre gondolsz?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Rivaul
addikt
válasz Bjørgersson #13007 üzenetére
Igen, ez az. Köszi
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #13005 üzenetére
Ja, igen. Szóval az alvással szerencsére nincs gond, ahogy leteszem a fejem, pár percre rá alszok, a felkelés, ami nem megy. S mondom, csak az óraállítás óta van ez, előtte simán elég volt a 8 óra alvás.
-
EmberXY
veterán
-
skitzoo
senior tag
válasz Bjørgersson #12997 üzenetére
Már megelőztek.
On: Szerintetek van esély rá, hogy eltudok adni pár könyvet? Konkrétan Szemtanú sorozazatból van 24 db és, Új képes történelemből van 18db.
[ Szerkesztve ]
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
skitzoo
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #13010 üzenetére
Te meg nyald meg a bal fülem jobb felét.
-
skitzoo
senior tag
válasz Bjørgersson #13014 üzenetére
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
EmberXY
veterán
-
skitzoo
senior tag
válasz Bjørgersson #13014 üzenetére
Amúgy meg vegyél be altatót.
-
Bjørgersson
félisten
válasz skitzoo #13017 üzenetére
'szt minek?
-
skitzoo
senior tag
válasz Bjørgersson #13018 üzenetére
Mert nyugatató hatása is van. (Én úgytudom.)
(#13019) Rivaul : Van vagy 180L pálinkám. Kértek?
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #13018 üzenetére
Mert azzal kialudnád magad, az ébresztőre sem kéne felkelned, bosszankodnod, stb...
Up the Irons!
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #13021 üzenetére
De az altatótól nem fogok gyorsabban aludni. Tőletek se kérdezek többet semmit.
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #13024 üzenetére
Eddig az volt a bajod, hogy alig tudsz felkelni... Nos, egy pár szem altatóval ez megoldódna, nem kéne felkelned, amikor felébrednél, akkor meg ki lennél pihenve.
A napirend persze mehetne a kukába, de ez igazán nem nagy áldozat, úgyis csak fórumoznál...Up the Irons!
-
Vakegérke
félisten
válasz Bjørgersson #13024 üzenetére
Ne duzzogj. Úgy tűnik, lassan állsz át az eredeti időbeosztásra. Adj időt magadnak, és hallgass a már elhangzott tanácsra, feküdj le korábban. Először egy órával a megszokottnál, aztán szép lassan csökkentheted az eltolódást.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
fraba
aktív tag
válasz Vakegérke #13033 üzenetére
jaja, én is. az a sok pólusú barna csati a jobb oldalán, amit csak felülről látsz (az érintkező sort nem), az mi lehet?
továbbá... teljesen más témában kérdés. ha külföldre akarok utazni fapados repülővel, akkor melyik oldal(ak)on érdemes szállás után nézni? a cél az olcsóság! csak hogy legyen hol aludni. és fussa ottani sörre
-
Bjørgersson
félisten
Miért nem lehet az ilyen bazinagy képeket egyszerűen linkelni beszúrás helyett?
-
DrojDtroll
veterán
válasz Bjørgersson #13036 üzenetére
Bizony, bizony. 3840x2160-as a kép.
Linkelni kellet volna.
-
Rivaul
addikt
válasz DrojDtroll #13040 üzenetére
12 éves korom óta szervizeltem gépeket. Még edo ramokkal és teljes testes kerámia procik halmazával kezdtem. A tuning jumperek ide-oda helyezgetésével működött, nem úgy mint ma Volt "magnókazettás" gépem is eg jó kis ajtótámaszos c64 Térdig jártam a kisszobámban az alkatrészekben
-
fraba
aktív tag
válasz Bjørgersson #13036 üzenetére
a linkelés-nemlinkelés dologgal kapcsolatban igazatok van. cseszneki vár, de már nem tudok rajta változtatni. szorri!
"ha külföldre akarok utazni fapados repülővel, akkor melyik oldal(ak)on érdemes szállás után nézni? a cél az olcsóság! csak hogy legyen hol aludni. és fussa ottani sörre "
a hostelről, mint lehetőségről olvastam már, esetleg van még más olcsó szállás is? a GIYF jegyében íródott hozzászólásokat, ha lehet kerüljétek. személyes tapasztalatot szeretnék.. -
EmberXY
veterán
-
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
T-Mobile-nál jártam ma, 59999-ért eltudtam volna vinni a 4s-t, de kiderült, hogy nincs már belőle, szinte sehol az egész országban. Weboldalon viszont az van, Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható.
Jó, gondoltam felhívom az ügyfélszolgálatot, hátha tudnak valami okosat mondani. A hölgy akivel beszéltem azt mondja, hogy a Telekom Partnerek készleteit nem látja, viszont a rendes Telekom Üzletekben sehol nem kapható a készülék. Megkérdeztem, hogy mennyi az esélye, hogy kapni fognak még pár készüléket, hogy mennyire átverés az oldalon a felirat, azt mondta szinte biztos, hogy jönni fog még a hónapban, csak lehet, hogy kevés. Mert ha nem jönne több, akkor az a felirat lenne kint, hogy már nem rendelhető, de ugye az van, hogy újabb készlet várható (akárcsak az egyik 6-nál, 5S-nél és 5C-nél, bár utóbbi kettő szintén kifutó). Kicsit megnyugodtam, de nem múltak el a kétségeim, hogy erről csúnyán lemaradtam.
Viszont elkezdtem felhívogatni a budapesti Telekom Partner üzleteket, mondjanak már valamit. Kb 5 pesti bolt vette fel a telefont. Van amelyiknél bunkó, lekezelően mondták hogy BIZTOS, hogy nem jön már belőle, valahol állítólag rendeltek már de nem jött belőle, ezért tuti nem lesz, valahol csak megnézték, de sajnos nincs, viszont hétközben hívjam őket, akkor kapnak árut. Na itt már totál elbizonytalanodtam, mondom ebből már nem lesz semmi, de egy pici remény még van szerintem, ha elég gyors leszek. Elvileg most bekapcsoltam, hogy ha érkezik készlet belőle, azonnal kapok emailt.
Viszont máshol nagyon drága még mindig, van ahol 100 ezer, legtöbb helyen viszont 80-90, sajnálom rá a pénzt, amikor 60-ért eltudnám vinni, HA lesz még belőle.
Szerintetek mennyi az esély, hogy jönni fog még belőle valamennyi?
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #13047 üzenetére
www.herezacsko.hu/emberikszipszilon.gif
-
AtHoS
nagyúr
Valószínű ez egy márkás géphez cél szerint gyártott alaplap (álá Compaq, Dell, stb...)
Az ilyen gépeknél igyekeznek nagyon kompakt kialakítást alkalmazni, így nagyon sok esetben L alakú alaplap kialakítást használnak helytakarékosság miatt, ahol egy speciális bővítő slot szolgál konkrétan az alaplap ilyen jellegű kialakításához.
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest