Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Ebben a videóban 15:24-től látható háttérvilágított asztalt (üveglapot?) hol lehet venni? Létezik egyáltalán ilyen, vagy csak a film kedvéért világították meg valahogy alulról?
[ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
sziasztok! youtubeon van olyan lehetőség, hogy megnézzem hova, melyik videóhoz írtam valamit pl 2-3 hónappal ezelőtt? csak mert nem találom...
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
F34R
nagyúr
Helo
Kellene nekem egy fotótár ami nem Picasa és Flickr , valami hasonló lenne jó , könnyű megosztással thumbtail nézettel és ha lehetséges nagy tárhellyel.
A második kérdésem pedig ehhez kapcsolódna ugye van az AOL mai ezt szeretném hasznáni vagy a Yahoo-t Imap kontra Pop3 , viszont nézegettem a wiki-jüket és gyakorlatilag az első mail szolgáltató veszteséges hozammal rendelkezik nem tudom ez mennyire van kihatással a szolgáltatással amit nyújtanak. Észrevettem még egy apró szembetűnő hibát ha nem használod 6 hónapig az accountod akkor lejár ( gomdolom felfüggesztik )
aki ezekben otthon van segíthetne
üdfv
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Ebből a flash oldalból ki lehet nyerni valahogy a szöveget sima text formátumba? Ha esetleg megcsinálná nekem valaki, akkor a 'biográfia' és 'gondolatok' menüpontok alatt olvasható szövegek kellenének!
----------------------------------
F34R:
Microsoft-féle Skydrive-ot próbáltad már? Egy példa: az enyém így néz ki.bakgab:
egyik tippem
másik tippem[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Anulu79
addikt
"B" kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem. Szeretnék levizsgázni "A" korlátlanra is. Ilyenkor van valami kedvezmény nem tudja valaki? Árban ez ugyan annyit tesz mintha nem lenne "B"-sem?
-
-
rii
nagyúr
(csak azért nyomtam a válaszra, hogy az előzmény meglegyen, hogy honnan indult ... elnézést, Qru)
1. be van feszegetve a régi huszonéves bejárati faajtó ... nem hiszem h két nap alatt akkorát vetemedett volna, hogy már erővel kell behúzni, és csak a kilincs már nem is tartja meg az ajtót ... és bár a folyóson is van egy rácsos ajtó, szóval nem is jöhetett volna be senki, de
2. volt egy besurranó is mai nap ... egy várakozó kocsival ...
3. a tűzoltóság miatt le kell venni a rácsos ajtókat a folyosórólúgyhogy vennem kell valami ajtót ...
ha valaki tud egy jó céget ahol most akciós a bitzronsági MABISZ-os bejárati ajtó, vagy ajánlott cég, (budapesti) akkor kérem írja meg ...
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Qru
MODERÁTOR
Barkács áruházakban nézegettem ilyen fém biztonsági ajtókat én is anno, de ott nyilván nem a legolcsóbb. Nézz szét, gyártótól rendelve a legolcsóbb sztem.
A rácsokat meg nálunk is leszedették a tűzoltók a folyosókról. Ugyan nem túl esztétikus, de ha közvetlen a bejártai ajtóhoz rakatsz rácsot azt nem szereltetik le. Szomszéd is ilyet csináltatott. Csak azt szedetik le ami közös közelkedő folyosót/helyiséget zár el/le.
#nincsbennetarcsi
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Tudnátok abban segíteni, hogy hol lehetne arany ékszert eladni? Szeretnénk karikagyűrűt venni és van pár beszámításra szánt egyéb aranyékszer, de nem látom értelmét törtarany árban elkótyavetyélni. Van valami tanácsotok ilyen célra?
-
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van-e ötletetek arra hogy hogyan találhatom meg egy zene címét ami egy animében van kb 1 percig hallható.
Az anime feltöltött OST-i között nincs meg (végighallgattam az összeset amit találtam)
Androidos zenefelismerő nem tud vele mit kezdeni.
Szöveg alapján nem tudok utána nézni mert ária szerű ének van benne és ha jól hallom japánul van."Nem tudom a dal / szám / zene címét / előadóját..." topic-ban le se reagálták a hozzá szólásomat u-h ott is halott az úgy .
És egy nagyobb animés oldal fórumán is megkérdeztem de halott az ottani topic.Valami egyéb ötlet?
-
rii
nagyúr
a lakóházak folyosólyán levő rácsos ajtók felől szeretnék érdeklődni
h azt mondják mst, hogy azoat csak a panelházakban kell kötelező jelleggel leszerlni, de a miennk az nem panel
lehet ebben valami?
-
MasterMark
titán
Üdv
Valaki tudna nekem Ebay-ről rendelni?
Switch Tax
-
DeFranco
nagyúr
válasz MasterMark #6019 üzenetére
You Win
-
DeFranco
nagyúr
válasz MasterMark #6021 üzenetére
Nincsmit. Megesik
-
Drbonci
aktív tag
Bakker milyen topic van itt , muszáj volt beugatnom hogy visszataláljak , itt tényleg mindenre van válasz
-
rii
nagyúr
köszönöm .... akkor utánanézek ...
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok...
Egy teát keresnék. A Dr. House első évad, ötödik részében van szó róla, azt isszák az apácák. A feliratos részben szarul van fordítva, mert füge teát ír,de az f.szság. Az angol verzióban próbáltam kihallgatni mit is mond, de én azt hallom,hogy "figör tee", de nem találom a guglival. Esetleg van ötlete valakinek, hogy milyen teáról van szó?
-
-
rii
nagyúr
nahm'bocsesz h ide írok megint ... de eléggé beláthatatlan ez az egéz biztonságiajtó téma a számomra
1.) www.zarcsere.hu
árat nem tudok
16 ponton záródik
MABISZ számmot nem ír2.) SECDOORS
ár: köbö 60-70.000 (44+19+5)
18 ponton (2 darab zár. A főzár 14, a másodzár 4 ponton reteszel.)
MABISZ ajánlás száma: 4890-41-2/201108253.) HiSec
ár: 68.000 beszereléssel
15 ponton záródó
MABISZ NYTSZ: 3559-10-2/20061214; új magasabb kategóriás MABISZ NYTSZ: 4962-10-2/20111215ezek mind olyan ajtók, hogy belül egy vasrács, és azon van dísznek a fa-burkolat? Szóval voltaképp egy vasrácsot zárunk, nem?
-
V.Stryker
nagyúr
Szvsz csak az első.
A második, az nem ajtó. Nekünk is olyan van. Ha kitekered a kukucskálót, akkor láthatod,hogy kb 1mm-es lemez az egész, középen meg kartonpapír!!!. A youtubeon találsz videót, ahogy egy kislány egy konzervnyitóval kinyitja.
A harmadik ugyanaz, mint a második, semmivel nem jobb. Mese a videó is és amit írnak, az is.De az első, az nagyon ott van. Ilyen kell legyen egy ajtó.
[ Szerkesztve ]
-
-
Predator2
addikt
Meglopott az okmányiroda ügyintézője mégis engem büntetnek mit tehetek?
Röviden a történet:
2007-ben csináltattam a jogosítványomat de az ügyintéző egy kiskaput kihasználva el lopta az emberek pénzét.
Az illető hölgy lebukott, el is ítélték de nekem még így is fizetnem kell. Hová fordulhatok segítségért? Illetve mit csinálnátok a helyembe? Sajtóhoz érdemes lenne fordulni?>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
rii
nagyúr
válasz V.Stryker #6034 üzenetére
megkérdeztem ... 150-180.000 körül van ....
októberre talán lesz rá pénzem (: de akkor is ki van zárva (: talán részletfizetést kérhetnék ... nemtom .... de azt nemhiszem .... de leglaább csinálnak egyedi méretet is ...
-
Predator2
addikt
az a rossz benne h akit 3 éven belül lopott meg az simán vissza kapja a pénzét de mivel én 4, így engem le akarnak húzni
Szerinted van értelme 4e ft-ért pereskedni? Nem kerül többe a leves mint a hús? Az ügyvéd sem dolgozik ingyen[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Predator2 #6038 üzenetére
5 év az elévülés idő ha jól emlékszem általánosan, de minősített esetben a vonatkozó jogszabály megadhat ettől eltérő időtartamot (pl emberölésnél 25 év)...
4k-ért szvsz nem érdemes. Eleve egy ilyen per sok macera, évekbe is beletelhet mire pénzt kapsz, járkálni a bíróságra, papírokat benyújtani, tanuk meghlgatása, stb.
Arról nem is beszélve, hogy az ügyvédek %-ért melóznak (de meglehet állapodni fix árban is). Na most a perérték 10%-a a részesedésük általában. Nem hinném, hogy találsz olyan ügyvédet aki 400huf-ért elvállalja az ügyet...
Fix áron meg jóval "többe kerülne a hús mint a leves".[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
ultratrol
újonc
http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/169699
egyet értetek e gyermekpszihológussal??
én megírtam véleményem az rtl nek
-
Fecogame
veterán
Nálatok is le van vágva a TV adásnál a Discovery és a Viasat Explorer embléma fele? Nálunk így sugározzák az adást... Kábeles TV-nél.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
MasterMark
titán
válasz ultratrol #6042 üzenetére
Jajj neeee.... Már megint ez van... Nem hiszem el, hogy állandóan a videojátékokat találják meg bűnbaknak....
Tom és Jerry-ben is bowling golyót ejtettek egymás fejére, mégse dobálóznak bowling golyóval az emberek....
(szerk.: Remélem jól megmondtad nekik. )
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
V.Stryker
nagyúr
Én olyan 50-70k-ért gondolkodom most egy jól elkészített biztonsági rácson. Így olcsóbb, mint nagyon drága ajtót venni és legalább kettővel kell küzdjön.
A másik előnye,hogy a párom majd itthon lesz a babával és ha jön valaki, akkor nyugodtan kinyithatja az ajtót, mert még mindig ott a rács. Ha esetleg érdekes számodra és BP-i vagy , akkor van ismerősöm, aki normális áron, jól dolgozik és korrekt.
-
-
rii
nagyúr
válasz V.Stryker #6048 üzenetére
én is rácsot akartam annó. most még nem tudom mi legyen
Qru rávilágított a rácsok gyenge pontjára is ... hogy a 1.) rajta levő zár a fontos, 2.) lehet h a rács feltűnőbb mint egy biztonsági ajtó, és akkor már vonzóbbá válhat a lakás a látvány által, hogy mit akar vajon az ember ennyire védeni ...
de írok pü-t az elérhetőségéért (-: , mert még lehet h csak erre lesz nekem is pénzem[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
bazd ... voltam boltba .. esik eső .. jövök .. erre félrébb egy hajléktalan fekszik az esőben ... a járda közepén .. mint aki összeesett .... egy csaj is megtorpant .. láttam ő is hezitál .... mondom hívjunk valakit? ... mondja ja ... közelebb mentem ...nem láttam h mozogna a melkasa, hogy venne levegőt, sötét is volt teljesen .. 112 kihivtam ... kérték a nevem ... bemondtam ... rendőrség jött .... oszt lebasztak h valótlan bejelentést tettem ... meghogy állampolgári öteleségem elsősegélyt nyújtani ... úgyhogy én többet nem hívok mentőt senkihez az kva élet ...
elkérték a személyimet .. felírták ... nem mintha nem lennék már benne a rendcerben ....
most ugye nem kapok csekket erről?
és amúgy még mik az "állampolgári kötelességeim"? ... amikről tudom kéne .... a 0. gondolom az az, hogy tudjam meg mit kell tudnom ... google lof*szt volt haver ....
jameghogy hanem segít az ember, akkor az meg a helyzet súllyosgától függően (meghal) börtön is lehet ...
legközelebb telefonfülkéről fogom felhívni őket maximum ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest