Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz philoxenia #28800 üzenetére
Persze, vannak csúnyácska nénik meg ezeréves nyannyerek is, de az a kb. 30 %-nyi jócsaj már megéri. És abból van kb. 5% modell szépségű is.
Plusz kétszemélyes, légkondis iroda kb. 22 fokkal, enyhe, de érezhető légmozgással belül. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
r.levente75
addikt
válasz philoxenia #28802 üzenetére
Én csak az érzékeny bőröm miatt aggódnék.
-
Inhouse
őstag
Most már tetszenek a negyvenes nők, de most már tízzel öregebb vagyok náluk....
Akkor nyerő helyzetben vagy, ott már nem kell sokat udvarolni sem...[ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
-
Én még csak közelítek a 40 felé, de pont nemrég egy sörözésen felmerült a cimborákkal, nekünk már nincs olyan, hogy MILF, mert csak úgy hívjuk őket hogy "korunkbeliek"
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Cs1csó
félisten
-
válasz philoxenia #28807 üzenetére
GMILF?
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Spet
addikt
-
makoss
veterán
Üdv!
Külső elektromos szúnyogriasztót tudna valaki ajánlani ami vegyszermentes és jó nagy a hatósugara?
Esetleg topikot a fórumon ami ezzel foglalkozikKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Cs1csó
félisten
válasz makoss #28813 üzenetére
Nagy hatótávról nem tudok inkább érdemes oda tenni ahol fixen tartózkodol pl. ha kiültök a teraszra egy asztal köré akkor közvetlenül az asztal mellé kell egy hosszabbítóval vezetni és oda bedugni.
A hozzászólásokban ezt dícsérik: [link] de a hatótávolsága gondolom a forrástól számítva gyengül tehát akár érdemes venni belőle többet. és egymástól x távolságra elhelyezni.
-
Cs1csó
félisten
válasz makoss #28817 üzenetére
A kettő nem ugyanaz. Az egyik vonzza és megöli őket a másik pedig távol tartja. Érdemes lehet a kettőt kombinálni.
Szerintem amit linkeltem az a 900 Ft-os abból kell venni párat:
- egyet odatenni ahol a házból kijössz az udvarra, teraszra stb.
- egyet-egyet pedig a terasz szélére akár többet is attól függ mekkora teret akarsz védeni.Nem tudom róla, hogy ne lehetne több is egymás mellett.
-
Alg
veterán
Sziasztok,
Megoldando feladat:
Gep leszall ejfel korul Ferihegyen, Becsbe kellene minel hamarabb gazdasagosan eljutni.
Elso Flixbus 5:25 Ferihegyrol, elso vonat 5:40 Keletibol.
Airbnb eleg nehezkes, nem tudom ki adna nekem ejjel egykor kulcsot.Valami egyeb otlet (kocsmazason kivul)? El lehet csovelni valahol ferihegyen 5 orat normalisan?
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok!
Elkezdett leválni a fejhallgatóm fülrészének borítása, ily módon. [kép]
Tud valaki ajánlani olyan borítást rá, amivel nem kell szétszedni, de mégis normális állapotúra tudnám kihozni, hogy még tudjam normálisan használni? Kínai rendelés is tökéletes, de nem találtam meg az ideális kulcsszót hozzá. Köszi!
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Cs1csó
félisten
válasz LilProphet90 #28822 üzenetére
Üdv, itt kérdezd meg: Fejhallgató topik
Alg
Szerintem SEMMIT, úgy van ez az egész repülőteresdi kitalálva, hogy csak menjen a pénzed és öld az ideged. Erről szól az egész: LEHÚZÁS.
Vigyél egy pokrócot vagy valamit terítsd le és aludj egy jót.
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
lenne itt olyan emberfia hirtelen aki ügyfélkapus és megskubizna nekem 1 Honda civicet ???
-
Timyyy
őstag
Van egy videófájlom (pár MB, tehát tényleg pici), de el kellene forgatnom a képet 90 fokkal. Hogy tudom ezt a legegyszerűbben megcsinálni?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
alcsa
senior tag
-
alcsa
senior tag
-
Timyyy
őstag
válasz Inhouse #28831 üzenetére
Jó irányba forgatva el is akarom menteni.
Megnézem ezt a 2-t amiket írtatok.szerk.: imádom hogy az emberek 2019-re sem voltak képesek felfogni hogy el kell fordítani a telefont, nem pedig majom módján videózni.... utána persze megy a sírás...
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
nyisziati
veterán
válasz Timyyy #28832 üzenetére
Ja... YouTube-on is külön van már (sajnos) portré módú teljes képernyős nézet, olyan mennyiségű videó van már ebben a formátumban.
(mármint nem a fícsör sajnos, mert az jó dolog, hogy legalább nézni lehet az ilyen tájolású videókat is teljes módban, hanem kvázi ez is egy bátorítás az igénytelen/figyelmetlen embereknek)
-
makoss
veterán
válasz Cs1csó #28818 üzenetére
Az egyik ismerősöm hozott egy olyat ami hasonló mint ez: [link] kizárólag beltérre való leírás szerint, de ez kültérre, pld teraszra miért nem jó?
50 m² a hatósugara.[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Cs1csó
félisten
válasz makoss #28834 üzenetére
Ha az van a leírásban, hogy csak beltérre való annak 1 oka biztos lehet: nincs rendesen szigetelve az elektronikája az időjárástól pl. eső, pára, vagy a burkolata nem nap - UV - álló, gyengébb kivitelű. Jellemzően minden ami "kültéri" az masszívabb.
Ettől függetlenül nem rossz hiszen azzal, hogy ez beltéri valószínűleg jóval olcsóbb kivitel, és ha valaki a házon belül akarja használni fölösleges a drágább időjárás védelemmel megerősített verziót választania.
(kültéri pingpongasztalt sem vennék beltérbe, fölösleges pénzkidobás)
-
rii
nagyúr
sziasztok!
hívnom kell a szomszéd hölgynek egy taxit.
bp-re 45 km.
kédeztem melyiket, azt mondta amelyik olcsóbb.
melyiket hívjam?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
coco2
őstag
Van egy .png képem, amin fehér háttérrel van egy kép. Kellene belőle csinálni olyat, hogy ami teljesen fehér, azt átlátszóvá tenni. Win10 paintbrush vagy valami ingyenes tool tud olyasmit?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Vakegérke
félisten
Panelházban a szomszéddal közös falon (is) vannak süllyesztett konnektorok. Van a két lakás közt valami védelem, hogy ne tudjunk egymás áramforrásához férni?
Azért kérdem, mert meglepően sok volt a múlthavi fogyasztáson, pedig nem tértem el a szokásos használattól. A konnektorokhoz nem férek hozzá a szekrényektől, hogy beléjük nézzek, potyára nem szenvednék velük.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Hosssszu
őstag
válasz Vakegérke #28843 üzenetére
Nincs ilyen jellegű védelem.
De ahhoz hogy rákössön két dolog minimum kell:-tudnia kell hogy hol van a konnektorod
-akkor kell(ett) csinálnia, amikor nem hallja senki. Mert ez azért elég hangos fúrással jár.Ellenőrizni úgy tudod hogy amikor otthon van a szomszéd(ok) és úgy tippeled hogy éppen használja a feltételezett rákötött áramodat, akkor lekapcsolsz minden fogyasztót és megnézed hogy forog-e a villanyóra. Ez az analóg óráknál könnyen ment, a digitálisnál már nehezebb észrevenni, mert nyomkodni kell sokat.
De persze a legbiztosabb megoldás a szekrénysor elmozdítása és a konnektor megnézése.
Vagy ha nincs használatban az a konnektor és mázlid van, akkor valahol felül kell lennie egy kötődoboznak amiben egyszerűen kikötöd az adott konnektort, persze ha hozzáférhető. -
Golden9
addikt
válasz Vakegérke #28843 üzenetére
Ha csinálna ilyet, akkor nem a konnektornál csinálná ahol konnektorcserénél észrevennéd, inkább az ahhoz menő vezetékre kötne rá miután bemérte őket. Powerpoint + Metal Detector
[ Szeretkezve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Hosssszu #28844 üzenetére
Köszönöm szépen.
Ezek "tükörlakások". Minden ugyanott van, még a konnektorok is, egymásnak "háttal". Ebből gondolom, hogy nem gond rákötni egy konnektort a szomszéd vezetékére.
Az ellenőrzési tipped jó. Kitekerem a három biztosítékot, az én fogyasztásom 0 lesz, aztán irány a villanyóra.
Landis E110 villanyórám van, ilyen. Időnként felvillan a jobboldali lencse piros fénnyel. Ha minden igaz, nem villog, ha nincs fogyasztás.Golden9: Köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
EmberXY
veterán
válasz Vakegérke #28846 üzenetére
De ha kitekered a biztosítékokat, akkor a Te mérőórádon keresztül nem is lehet fogyasztás, kvázi a szomszédnál sem lenne áram a csapolt vezetéken, vagyis nem tudnád lebuktatni. Vagy én gondolom rosszul?
Én úgy képzelném ezt el, hogy csak a fogyasztókat kapcsolom ki, de a biztosítékok meg minden maradna, és miután úgy is pörög az óra, hogy nem fogyasztok, akkor kezdenék gyanakodni.Továbbá, ahhoz, hogy a vezetékedre kössön, ahhoz áramtalanítania kéne a rendszered, ha jól gondolom, elvégre áram alatt nem célszerű mókolni az ilyesmivel, vagyis az is kérdés, hogy tudsz-e olyanról, amikor Nálad áramtalanítva volt a rendszer, illetve ezt Rajtad kívül más is meg tudja-e tenni, ha mondjuk nem vagy otthon? (Nálam pl a társasházban a villanyórákhoz bárki hozzáférhet, egy nagy szekrényben van az összes lakásé, de valami nonszensz módon csak egy kallantyúval van lezárva mint egy WC ajtó... ).
Up the Irons!
-
Vakegérke
félisten
válasz EmberXY #28847 üzenetére
No, ahogy öregszem, úgy leszek egyre hülyébb.
"Én úgy képzelném ezt el, hogy csak a fogyasztókat kapcsolom ki, de a biztosítékok meg minden maradna, és miután úgy is pörög az óra, hogy nem fogyasztok, akkor kezdenék gyanakodni."
Stimmel.
Ami meg a rákötést illeti, Golden9 megfogalmazta a lényeget.Köszönöm szépen, hogy nem hagytál hülyét csinálni magamból.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
EmberXY
veterán
válasz Vakegérke #28849 üzenetére
Igazán nincs mit, nem vagyok villanyszerelő, ahogy az látszik is, csak ötleteltem.
De arra szerintem mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogy mire jutottál a teszttel, légy szíves oszd majd meg velünk.
Elég morbidul hangzik a dolog, de mivel tudtommal a digitális mérőórák körül már nem könnyű buherálni, nagy a lebukás veszélye, ezért kézenfekvőnek tűnne a megoldás ha valaki áramlopásra vetemedne.Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest