Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi70
senior tag
válasz Palesztin994 #8900 üzenetére
Öblítés van ?
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
mazsi70
senior tag
válasz Palesztin994 #8902 üzenetére
Az én Philipsemnél a szenzor ment tönkre ,amit a tartályból való vízadagolásért felelős . Legalább is ez volt a munkalapon .
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
Smiky
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Saeco Lirika SUP041 típusú automata kávéfőzőm.
Finom kávét főz, szeretjük.
Olyan hibát produkált, hogy a szervizek is csak hümmögtek eddig a hibajelenségre.
Vízkőmentesítés során, mikor kifogy a tartályból a víz, nem vesz róla tudomást, hanem csinálja a végtelenségig. Szárazon is futna, ha hagynám. Nem ugrik tovább a következő fázisba.
Korábban is volt ilyen jelenség, de a sokadik tartály víz után tovább jutott. Most nem.
A vízszint érzékelő működik, a vízkőmentesítés elindítása előtt jelzi, ha nincs víz, vagy a tartály a helyén.
Szoftveres hibának gondolom, esetleg a CPU panelen gyengül egy alkatrész...
Van ilyen tapasztalata valakinek? -
SunMount3r
nagyúr
Ennél a De' Longhi-nál jobb lehet a Philips HD7459/20?
-
Nagya21
addikt
válasz SunMount3r #8906 üzenetére
Szerintem eben guba, de olyat vegyél ilyenbe aminek termoszos a kiöntője.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
jjeahh
nagyúr
Srácok! Magnifica S-hez vettem utángyártott más márkájú, de kompatibilis vízszűrőt, beletettem és a gép nem öblít, nem főz kávét, kerregő hangot ad ki, szal feltelik levegővel. Ez miért van és mit csináltam rosszul?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
Tesztelgetés:
A Melitta és a rózsaszín Lavazza nem az enyém, a többi igen. A lila Segafredo tetszik, ahogy a piros Intermezzo is, de egyik sem lesz a kedvencem. Egynek elmennek, szerintem okés kávék, de valami még finomabb mellé tartaléknak. A Lavazza BIO-t nem próbáltam még, a Kimbo Intenso annyira nem jön be, a Kimbo Aroma Gold tényleg finom. Amikor kibontottam nem igazán tetszett az illata, aztán lefőzve már érdekesnek tűnt, második, harmadik kóstolásra egyre jobban tetszett.
Nálam eddig az abszolút top kávék, amik a legjobban ízlettek eddig ezek: lila K Favourites, Kimbo Aroma Gold. A lila K Favourites eszméletlen jó és nem is drága, az a kedvenc.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz kchris78 #8913 üzenetére
Igen, 250g, szemes, olcsó, pár kávéból van ilyen is, így nem 1 kilóval kockáztatunk, ha esetleg nem válna be, kóstolónak tökéletes... de ezek után fogok az Aroma Gold-ból kilóst is venni, mert ízlik.
-
addikt
Köszi a review-kat Fogok majd Kimbo-t rendelni hamarosan.
Én meg jelentem piros-kék Lavazza esetén második legkisebb pötty mellett is Isteni a kávé, de annyira hogy ha durvábbra veszem az őrlést, már nem ízlik annyira mint korábban.
Ha ez elfogyott jöhet a szándékosan eddig meg nem bontott Segafredo Casa (az a barna).Eddigi rövid pályafutásom legjobb kávéja attól még a Jacobs Krönung, ha csak a barna Segefredo rá nem cáfol, akkor a Jacobs lesz az állandó kávém. Ráadásul eddig csak a 2. legdurvább örléssel ittam, köv rendeles után jöhet a 2. legfinomabb őrlés.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
jjeahh
nagyúr
válasz VágniValó #8915 üzenetére
Ez a lavazza? Mert ez nálam is kívánságlistán van, esélyes, hogy nagyon ízlene . Ez a másik kiszemelt. A Jacobsot megkóstolnám, de úgy vagyok vele, hogy anno kotyogósban szerettem és eddig amik a kotyogósban "jók" voltak, azok az automatában a legrosszabb kávék, amiket kóstoltam . Pl. Omnia, Eduscho, sárga Tchibo, Meo... ezek után nem merek Jacobsot sem venni. Nekem tetszik amúgy a Lidl-ös BIO is, de a lila Kauflandost amióta megkóstoltam, azóta nem látom értelmét a Lidl-ösnek, kb. egy árban vannak és a lila K-Favourites sokkal aromásabb. a Piros és a lila Segafredoban amúgy az tetszik, hogy teltek, a lilának a cremája is brutális, először azt hittem, hogy elállítódott a gép és több kávé jön le a szokásosnál, de aztán 5 másodperc múlva beesett a vaskos crema teteje . Ha a barna Sega is hasonló, akkor valszeg az sem rossz.
-
jjeahh
nagyúr
válasz VágniValó #8918 üzenetére
Nem esküszök egyik Segára sem, inkább belépőnek tartom a tűrhető kávék világába. Kíváncsi vagyok a Lavazza Organic-ra is, valaki itt ajánlta volt azt hiszem.
#8917 konzumpro: neki mindíg a doboz a lényeg, amiben a kávék érkeznek
-
Nagya21
addikt
Pesta'bá ivott má rossz KV-t?
Ittam há'
És mien vót?
Há'JÓ.......Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Voice24
őstag
Próbálgatásra tudom ajánlani az alábbi kávékat:
Costa Coffee Ez régi , bevált kedvenc
Pera Dolce Aroma Ezt mostanában "fedeztem fel", és az oldalon lévő kiírással ellentétben a szavatossága 2025. 03. hóig szól, tehát egészen frissnek mondható. -
jjeahh
nagyúr
válasz Voice24 #8923 üzenetére
Igen, itt ezt írja, román áruházakban meg azt, hogy sötét pörkölés, kíváncsi lennék a csomagon mint ír.
szerk: basszus ennek a Kimbo Gold-nak órákon át tartó karamell utóíze van.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
-
Winnie The P
őstag
Delonghi akció a MM-ban, igaz csak két típus de hátha
[link] .Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Voice24
őstag
válasz Winnie The P #8927 üzenetére
Ezek nagyon jó árak, de a 23.460 már sehol sem elérhető, sem a webáruházban, sem az üzletekben. Gondolom, ahol még volt, gyorsan elkapkodták ennyiért.
-
mazsi70
senior tag
válasz Winnie The P #8929 üzenetére
Gondolom a 104.999 forinton van a hangsúly
-
Winnie The P
őstag
válasz mazsi70 #8930 üzenetére
Ja igen, így lehet. Én értelmeztem félre, pedig már megittam a kávét! Lehet inni kell mégegyet?!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
mbaker
tag
Sziasztok!Lehet rossz helyre írok,de lenne egy Philips 2200 kávégépünk.Feleségem kivette a víztartályt es belőle az aquaclean szürőt hogy kimossa a tartályt.Azóta a figyelmeztető lámpa világít és a start/stop gomb villog...Azt olvastam hogy levegő került a rendszerbe....de nekünk csak hidegvizet enged a tejhabosító....kb. 10x ranyomtunk de semmi..kevés hideg víz.Kihúztam a dugalyt,volt nagytakarítás,de semmi....Tudtok segítséget ill. ötletet adni?Köszönöm
-
-
jjeahh
nagyúr
Van még egy 500g Lavazza Bio-m és 250g Kimbo Intensom, de ezek után ki mit ajánl kipróbálásra? Piros-kék Lavazza? Abból melyiket, Classic, vagy Forte? Esetleg vegyek Kimbo-t? Az Aroma Gold nagyon tetszett, de az Intenso nem annyira, van még olyan Kimbo, amelyik finom? Kimbo Espresso Classico, Espresso Napoli, Espresso Barista vajon jók? Próbálta valaki? Igazából arra hajlok, hogy vegyek egy kilós Aroma Goldot, vagy Lavazza Crema e Gusto Forte-t, de le rá lehet beszélni másra is, a lényeg, hogy legyen nagyon finom és ne sötét pörkölésű
-
jjeahh
nagyúr
válasz Kiskutya #8939 üzenetére
Nálunk ez a Kimbo ritka és drága. Lavazzából pont ez az egyik amit kinéztem. Végül egy fura Lidl-öst vettem, valami új cucc lehet, de lehet még selection of the year-ért is visszamegyek:
Próbálta valaki? Szép a csomagolása és közepes pörkölésű 100% Arabica
[ Szerkesztve ]
-
robag93
aktív tag
Segítsetek kérlek.. Egy vatta új Philips 2230/10 honnan, hogyan és miért áraszthatja el a maga alatti területet? Ez most garis gond, vagy csak valami trivális tisztitási baj?
-
beci
őstag
Sziasztok.
Kipróbálnék más kávékat is.
Inkább a csokis,karamellás,édesebb íz érdekelne.
100% arabica, esetleg max 20% robusta is lehet benne.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
DeLonghi Dinamica Plusról váltottam Eletta Explorere .
Később megírom a tapasztalataimat .Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
jjeahh
nagyúr
Ha van a közelben Kaufland, a lila K-Favourites-t nagyon ajánlom, a Kimbo Aroma Gold is karamelles szerintem és nekem az is tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest