Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz stevewonder #23498 üzenetére
-
katt777
félisten
válasz stevewonder #23498 üzenetére
Nekem helyben ajánlottak, de BP-n pl. itt 38k-tól van. iPonra rosszakat mondanak.
Tesztoldalamon van egy rakat eredmény, default és kihajtott is, CF is. Csak mert a mai kariknál a 3D06 default teszt szart sem ér.
Ami király, az hasonlít az iponoshoz: Galaxy 8800GT OC Extreme Tuner HDMI, 2 db 6 pines tápcsatival, aztán szevasz 8800GTS! Guru3D-n találsz róla tesztet, nekem erre fáj a fogam. Mármint nem a tesztre, a karira.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz stevewonder #23503 üzenetére
Azért Elrondnál 49k-ért van ASUS EN8800GTS, külön rákérdeztem, jó-e az ár. Azért az a tudásához képest még mindig relatíve több, mint egy 8800GT.
-
törölt tag
válasz katt777 #23502 üzenetére
Áááááá. A GTS-t nem veri le. Egy jó GTS alapból megy 800MHz felett, ehhez egy GT-nek vmod kell. Hogy gyári jumperes, ic-s vagy házi, az tökmindegy, de kell. A GTS-nek nem. Vmoddal a GTS megfutja a 860-900MHz GPU frekit is, azzal egyszerűen versenyképtelen a GT. Volt GT-m is, és most GTS van, ezért is merem állítani ezeket.A végeredmények Rover listáján találhatóak. A GTS szerintem mostanában kezdi megérni a pénzét, főképp annak tudatában, hogy a 98000GTX szinte ugyanaz. De, ha teljesítmény a lényeg, akkor CF. 3870, vagy SLI. GT. Az X2, vagy a GX2 nem éri meg a pénzüket.
-
katt777
félisten
válasz #96302336 #23506 üzenetére
Áááááá.
CF
SLI
Hány éves vagy, királyfi? Még hiszel a hivatalos teszteknek?
Viszont GT 36-40-k, GTS inkább még mindig 55-60k, szóval 8800GT ár/teljesítményben sokkal jobb. Azért majd nézd meg a Galaxk OCXT Guru3D tesztjét.
Van azon a listán ilyen Galaxy kari? Nem hiszem, mert még csak most kezd beszivárogni hozzánk.[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
Az előbb a 3870 került fenyegetett helyzetbe, most a 3850-nek szorít a cipő:
"INNO3D PCIE GF9600 GT 512MB GDDR3 30 469 Ft 2 ÉV" -
törölt tag
válasz katt777 #23507 üzenetére
112sp. vs. 128 sp. Nekem bejött, mint írtam, volt mindkettő. És még sokáig marad is a GTS, mert nincs igazán ellenfele. (van, de milyen...) De igaz, valóban nincs nagy különbség, a teljesítményben, de egyenletesebb a GTS átlagos sebessége. Ár/teljesítményben, ha újan kell venni, akkor a GT. Bár vannak fenntartásaim az új nyákos GT-k minőségével, főként a ventivezérlés gyalázatos kivitelezéseivel, miért nem lehetett követni a a referencia PCM ventivezérlést? Viszonylag jó borda szar ventifordulat-vezérlés megoldás kombináció.
Ez tetszik:
Még hiszel a hivatalos teszteknek? ...Azért majd nézd meg a Galaxk OCXT Guru3D tesztjét.
A koromról annyit, hogy még ZX-en, és TVC-n kezdtem a számítógépezést. Újonc vagyok ám.
-
Zsoo21
aktív tag
Most ez lehet nem ide tartozik de milyen kártyát érdemes venni mostanság olyan 50K-ig mehet vagy max 60K.Jöv hónap elején tervezek egy kártyát venni.Nem tudom eldönteni mit is vegyek.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,
-
-
-
-
Solten
őstag
Tehát, 50-nél többet eszetekbe' ne jusson kártyára költeni...
Saor Alba
-
katt777
félisten
válasz Solten #23516 üzenetére
A CF ellen semmi nem szólna saját magát kivéve.
No de lásd be, hogy egy 1680x1050 Veri High Natural mod-dal, 8XAA és 16XAF társaságában nem a mai VGA-knak való. És bizony a CF-fel legalább gyorsul a Crysis, még ha csak 35-40%-ot is. Ez nálam 8,2 vs. 11 FPS-t jelent, de nálad esetleg meglenne tőle a HIGH beállítás. Mindemellett ez egy 8800GTS teljesítménye, 35%-kal magasabb áron, és a játékok többségében nem áll rendelkezésedre a kraft, ami 1 magos GPU-val igen. Max +60% jön ki amúgy játékban, átlagban +55% körül (ezért nevetek most már a +100% os teszteken), ha csak azokat a játékokat vesszük, amelyekben működik, tehát megint egy (mondjuk tuningolt) 8800GTS-re jön ki.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz TomBoy1986 #23518 üzenetére
Nekem sem, bár lehet, hogy ezért, mert még semmit nem rendeltem onnan.
-
TTomax
félisten
válasz katt777 #23519 üzenetére
Nem birom megallni,de a CF-et nem csak arra talatak ki amire te hasznalodTudjuk hogy a GTS milyen szuper meg milyen jo csak hirtelen egybe kell kiadni az arat.Az ATI szerintem azert is epit shader 4.1,meg DX10.1-es tamogatast a kartyaiba hogy azok kesobb alkalmasak legyenek a hibrid CF-re.Te ugy epitesz CF-et hogy rogton 2-t veszel jo aron,van aki meg csak mindig egy kozepkategoriast vesz es mire kijon a valtas addigra az elozo nem er semmit,nem kell fillerekert a PH bazarban elszorni hanem jol rasegit akar egy P35-os lapban az ujabb kartyara (Most az IDLE fogyasztassal ne szorakozzunk). Igy is lehet CF-et epiteni....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Gokusan
csendes tag
Miéret van az hogyha bekapcsolom a HD3870-eseimnél a Crossfiret kevesebb lesz az fps és nem több.
-
Gokusan
csendes tag
Hogyan tegyem fel a drivert vagy einkább milyen drivert tegyek fel?
-
katt777
félisten
válasz TTomax #23521 üzenetére
Na, ez a marketing.
"Később alkalmas legyen..." Vazze. 2 éve nem alkalmas még mindig, nem is lesz.
Hibrid CF-meg...
P35-be 16+4-gyel, amikor 16+16-on is tré...
Középkategóriással cseszheted a grafikai élményt. Én is elvoltam így évekig, csak piszkosul untam már, hogy ha veszek egy játékot, nem tudom igénybe venni a teljes szolgáltatását, le kell venni a felbontást és a grafikát, hogy játszható legyen, magyarán mintha vennél egy kocsit, de kénytelen lennél mindig 50-nel menni, mert különben szétesik.
Nem drágán vettem (nem is 1szerre, mert ha van egyben annyi pénzem, akkor gyors VGA-t veszek), csak még lejjebb vitték az árakat.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Gokusan #23522 üzenetére
Sehogy. Nincs a driverben/játékban CF támogatás, ezért a 2 kari nem hogy nem dolgozik össze, hanem a párhuzamosításhoz szükséges műveletek miatt még be is lassulnak.
Persze, egyesek szerint ezt idővel majd orvosolják.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz #96302336 #23526 üzenetére
Mit kezdjek vele?
Default értékeken kell futtatni a teszteket, tehát egy AMD-s konfig sosem fogja kihozni a 3870-ből (meg a 8800GT-ből sem), amit tud, de még egy 3,5GHz-es C2D is csak nagyjából. Jobb lenne a mai VGA-k tudásához igazítva HQ beállításokon tesztelni, mert így legföljebb egy quad proci képességeit láthatjuk egy magas 3DMark pontszámban.
3DMark meg nekem is királyul működik (+96%) CF-ben.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
IreN!CuS
őstag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni h 1 8800gts 320-nál mennyivel menne jobban 1 SAPPHIRE ATOMIC HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E?És h megérné lecserélni?
Köszönöm!
üdvSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz #96302336 #23530 üzenetére
Hát nem vok otthon a mostani árakban föleg nem a használt cuccokra de szvsz 30körül el lehetne adni és akkor kb 12k plusz!De ha semmivel sem jobb akkor fölösnek tartom
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
rocket
nagyúr
válasz #96302336 #23530 üzenetére
Semmivel? mar megjeleneskor a 3870 szurokkel atlagban legalabb 20-30%-kal gyorsabb volt mint a 8800gts 320mb, ahogy no a felbontas ugy no a kulonbseg a 3870 javara, azota megnagyobb lehet mar az elony a 3870 javara, raadasul az Sapphire Atomic verzioja magasabb orajeleken fut mint a referencia kartyak.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
s1ru2
aktív tag
HEló!
1 röpke kérdés. 3870x2 milyen hosszú pontosan ? És ugye befér egy Aerocool Masstige-25 házba ?Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
IreN!CuS
őstag
-
IreN!CuS
őstag
-
rocket
nagyúr
válasz IreN!CuS #23540 üzenetére
Ha csak nem a hutes miatt szeretned a Sapphire 3870 Atomic verziojat, akkor 42-44k korul inkabb 8800GT 512mb-os verziot nezzel, ez a kartya 1280x1024-ben jelenleg 40-50%-kal jobb mint a 8800GTS 320mb, nagyobb elorepes lenne a jelenlegi alkalmazasokban mint a 3870, 3870-ben van potencial de valoszinuleg 2009 vege elott semmi nem derul ki beloluk, addigra meg mar gondolom lecsereled a jelenlegi kartyad.
-
IreN!CuS
őstag
válasz rocket #23543 üzenetére
Hát a hütés téren sztem jobb a 3780... és az a bajom a 8800gtvel h kifutó seria(de lehet rosszul tom)Amugy cod4,ut3,pro street-ben elérte teljesitmény alapján fogom eldönteni melyik lesz!Amugy mikorra várhatók az uj kártyák?
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
rocket
nagyúr
válasz IreN!CuS #23544 üzenetére
1.5-3 honapon belul atformalodnak a dolgok ugytunik, talan erdemes lenne varnod, ha kibirod jatek nelkul ezt az idot akkor most add el a kartyad amig meg magasabb aron elmegy es addig gyujtsel meg a vasarlashoz penzt, mert valoszinuleg magasabb ar regioban fognak indulni az ujabb kartyak.
-
TTomax
félisten
válasz katt777 #23524 üzenetére
Ugy latom nem nagyon erted amit irok,illetve NEM akarod megerteni.Olvasd el megegyszer,tenyleg mast nem irhatok.Amugy a marketing az hogy rogton 2DB grafikus megjelenitot veszel peace...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
A mostani kartyad kb a HD3850 szintet hozza Atieknal,ha CoD4 fontos akkor en inkabb Nvidiat javaslok,az UT3-ban talan leheletnyivel jobb a 3870 de nem jelentosen.
-
fagy53
nagyúr
2 hónap múlva jönnek a 48xx-ek, bírd ki addig! A jelentősen megnövelt textúrázási teljesítményüknek köszönhetően feladják a leckét a jelenleg futó nV kariknak, abban most ők a jobbak. Az ATi 48xx sorozat a mostani és régebbi játékokban jobban helyt fog állni, mint a mostani 38xx sorozat és feltehetően az igazi DX10-es játékokban is megőrzi vezető szerepét, csak ilyen játék is legyen hozzá!
-
Beowulf_78
addikt
válasz fagy53 #23548 üzenetére
2 hónap? Ez az infó honnan van? Mert ez full hülyeség úgy ahogy van.Talán összel, de lehet elhúzzák télre, azt se tartom kizártnak ha jövő ilyenkor jönne csak.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
katt777
félisten
válasz TTomax #23546 üzenetére
Nem értem? Nem vettem 1szerre 2 karit, mint írtam, ekívül pedig tapasztaltam, hogy a CF reklám, nem több, hiszen drágábban lehet eladni egy jóval gyengébb VGA teljesítményét (1 GPU +0-60%). De mit tegyek, ilyen hülye vagyok. Azért igyexem tanulni a tapasztaltakból.
Másrészt legalább használok írásjeleket a könnyebb érthetőség végett.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs