Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Samanbacsii #23699 üzenetére
Hát, én az utóbbi hónapokban nem azt vettem észre, hogy különösebben törődnének a vásárlók elégedettségével, főleg a CF támogatással, de ezt asszem már mindenki tudja a topicban . Lehet, azon dolgoznak, hogy a 8.4-es Catalyst-tel alulmúlják még a 8.3-asat is, ahhoz meg keményen kell dolgozni. Nálam mindenesetre érik már a 8800GTS. Volt korszerű kártyám egy darabig, most megint egy gyorsat akarok. ATI-nál 1950XT volt a királyság, se több (persze a saját idejében), én mindig nagy-nagy szeretettel fogok visszagondolni rá.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
1280x1024-ben húzhatod azt 3,3-3,5 GHz-re is, a 2,66 még nagy felbontásban is erősen határeset. Mondjuk 3,2 körül már legföljebb csak pár FPS-t vesztesz újabb játékokban (régieknek totál mindegy, hogy 90 v. 110 FPS-szel mennek), de 2,66, az kevés lesz. A fentebb leírt módokon majd megnézheted, mennyire közelíted meg a kihajtási határt.
-
Tibord
senior tag
hol van már a 9.4-es
nem mindha a COD 4 nem menne rendesen
De ha már itt mindenki szidja a 9.3-ast akkor had énisEmlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
FeRRaR1
őstag
ASUS EAH3870/G/HTD/512M/A PCIe
ASUS EAH3870/G/HTDI/512M/A PCIe
valahol I vel írják valahol nélküle de a kép ugyan az, én azt hidtem 1ik a galiciatoros, másik a ref. hűtős.. mosta akkor ez el írás v különböznek esetleg valamibe?
THX a válaszokat!
-
lsc
nagyúr
válasz FeRRaR1 #23711 üzenetére
Asus szerint csak a HTDI létezik . Ugyanezt Te is megtehetted volna .
Az élet kegyetlen .
-
TTomax
félisten
Hóközepe,és a 8.4 még nincs sehol...
Még egy nyamvadt béta sem...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz katt777 #23715 üzenetére
Nem is tudom, lehet-e még überelni a 8.3-at.
Mármint nem matematikailag....
Hát ez az Assassins creed,ez nagyon jól van optimalizálva.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
FRAPS és ATT-on kivül tud-e valaki real time fps kijelzö programot mert ezek nálam kiakadnak Assassins Creed alatt....
-
proci985
MODERÁTOR
következő a helyzet: MSI 3870 ockártya, MSI 8.45ös driver (előtte lepucolva minden a gépről, cleanerrel ellenőrizve), ennek ellenére a supreme commander: forged alliance víznél szemetel. és másfél óra után instabilitási problémát csinál, magyarul visszadob a windowsba, ami eléggé idegesítő probléma. reinstallon kívül van valami jobb megoldás? sima catalysttal ment, de ott meg egyéb mókás anomáliák voltak...
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #23719 üzenetére
Ott nem catalyst hanem hömérsékleti gondok vannak,és nem a GPU nem birja henem a VRAM-ok,vagy a FET-ek.
Köszönöm TomBoy1986[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz TomBoy1986 #23718 üzenetére
Ugyanúgy bedilizik...
-
-
TTomax
félisten
válasz TomBoy1986 #23722 üzenetére
Hát mindegy,néhany helyen érdekelt volna...azért köszi.
-
katt777
félisten
válasz TomBoy1986 #23727 üzenetére
Már eladtam a 2. karit, úgyhogy jöhet! Buktam rajta 1 ezrest, és nyertem egy rakás tapasztalatot. Kell is Quake 2-be a 800 FPS. Vagy mennyi lenne...
-
Beowulf_78
addikt
válasz TTomax #23717 üzenetére
D3D Gear.v3.00
Nem tudom hogy müxik e, még nem próbáltam, a többi nekem se jelzi Assassin's Creed alatt.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
TTomax
félisten
válasz Beowulf_78 #23731 üzenetére
Mindjart tesztelem ...ezek a templarok kikészitenek
-
TTomax
félisten
válasz FeRRaR1 #23733 üzenetére
Aham,azt ök szokták velem,és amikor mar csak egy életcsikom van akkor jön a "fényesség",hogy r@hadna meg persze az is vakitoan mert hát miért ne. Na ilyenkor be is fordulok...de nem baj visszamegyek.
-
katt777
félisten
válasz Kelvin #23730 üzenetére
Pedig DE. Olcsón vettem (BP-en), drágán adtam (itt) az aktuális bp-i árakhoz képest. Még jó, hogy ebben a poshadt kis provinciában ált. jóval magasabbak az árak (már ha az ember talál valamire vevőt). Majd jön Bundi újra, hogy mekkora bukta volt nekem a CF. Na, ekkora. CF tanfolyam olcsón, talán hirdetnem kéne, kár, hogy már elmúlt a lehetőség.
-
HarryPotter
őstag
válasz TomBoy1986 #23669 üzenetére
az amd overdrive-ját szóra bírtam: a turbo button kikapcsolásával a tlb patchet sikerült kikapcsolni, és a 3d mark eredményem javult is. eredmény mellékelve.
eszerint a cpu score-om lényegében megegyezik a Tomboy1986 kollega által limkelt táblázatban szereplővel.my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
HarryPotter
őstag
bocs, a kép nem igazán sikerült. talán most:
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
TomBoy1986
veterán
válasz HarryPotter #23737 üzenetére
És azt megosztanád, hogy miként sikerült a Turbo-t előcsalni?
A képet meg inkább linkbe tedd be, mert így nem látni[ Szerkesztve ]
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
fagy53
nagyúr
válasz HarryPotter #23738 üzenetére
Próbáld meg egy képfeltöltő oldalra feltenni, és onnan linkeld be.
-
TTomax
félisten
válasz FeRRaR1 #23735 üzenetére
Megvan,megtáltam A D3D ugyanúgy nem müködik,de F9-re van egy felugró OSD amivel ki tudtam szűrni,hogy ha a Level detailst leveszem 1-re akkor stabilan 50-100fps között marad,ha felrakom akkor 30-50.A látványban pedig nem nagyon látok difit.
-
katt777
félisten
válasz HarryPotter #23738 üzenetére
Kimodolhattad volna. Lehet kis képet is beszúrni, és arra rálinkelni a nagyot, én úgy szoktam.
-
HarryPotter
őstag
válasz TomBoy1986 #23739 üzenetére
a képpel gondom van...dolgozom az ügyön.
turbo: nem láttam a fától az erdőt: az overdrive bal felső sarkában van egy zöld pötty. azt hittem dekoráció, de nem: klikk és sárga, majd még egy klikk és piros lesz a kerete - na ez a turbo mód. that's all...
ja előtte expert módba, hogy el lehessen menteni a változtatást.
a kép:[ Szerkesztve ]
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
katt777
félisten
válasz HarryPotter #23743 üzenetére
Ha csak linkre: megjeleníted a feltöltőoldalon, jobb gomb: kép címének másolása, ide meg beszúrod linkbe. Kis képpel ugyanez, csak először beszúrsz egy kis képet, és arra teszed a linket.
-
TomBoy1986
veterán
válasz HarryPotter #23743 üzenetére
[ Szerkesztve ]
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
HarryPotter
őstag
szóval akkor ismét:
-
HarryPotter
őstag
na: http://images.netbag.hu/20080414/22205464538.jpeg
[ Szerkesztve ]
-
HarryPotter
őstag
válasz TomBoy1986 #23745 üzenetére
igyekszik az ember....
-
TomBoy1986
veterán
válasz HarryPotter #23748 üzenetére
[link] - így kellett volna.
Amúgy nagyon jó, mert én ennyit kb. 2.8GHz-el tudok elérni. 3GHz még 10K alatt van.
fagy53:
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz HarryPotter #23748 üzenetére
Inkább modolj, mert betámadnak a sok fölös hsz miatt. Még 400 pont, és eléred az X2-esem alap-órajeles eredményét. Persze összpontszámban, nem 3D-ben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest