Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz szazbolha #51674 üzenetére
Bocs.. lehet rossz topikba írtam, mert itt főleg profik-mesterek beszélgetnek.
Beáraznátok a következő asztalos munkát? (Bp és környéke)22-es MDF lap már levágva 90x22cm - mesterhez elszállítva.
5 db körkivágás kell bele 1x7 cm 2x12cm és 3x18 cm átmérővel.
Minden körkivágáshoz kell készíteni egy süllyesztéket +2 cm átmérővel, 1 cm mélyenKöszi!
-
nagyúr
válasz szazbolha #51703 üzenetére
A két-három hét nem is sok.
3D-s bútortervezésre én is a régen mókuskának hívott, most ms bútortervező néven futó progit ajánlanám. Ennél egyszerűbbről nem tudok. Vannak hiányosságai, de elég könnyen megtanulható, nekem megfelel. Ha elég a 2D, akkor meg LibreOfficeDraw. -
T J
tag
válasz szazbolha #57455 üzenetére
A fehér, tejföl-szerű (PVAc) ragasztó elég szokott lenni. Ha nagyon kicsi felületre kéne, akkor pillanatragasztó a legerősebb amit én ismerek.
Hogyan szorítottad össze a két felületet? Biztos hogy megfelelően illeszkedtek? Több oka is lehet annak, hogy elengedte:
- romlott, megfagyott ragasztó,
- túl híg ragasztó,
- túl kevés ragasztó,
- túl gyors-kötésű ragasztó, ami már az összeszorítás előtt/közben megkötött,
- túl sűrű ragasztó, vagy túl hosszú várakozási idő az összeszorítás előtt,
- nem megfelelően illeszkedő felületek/ gyenge szorítóerőEnnek a ragasztónak magas a víztartalma, ezért száradáskor veszít a térfogatából. Emiatt, ha a ragasztandó felületek között rés van, ott hiányos lesz a ragasztás. Nem szabad résnek lennie, és lehetőleg a teljes felületen legyen valamekkora nyomás. A nyomás segít bejutni a ragasztónak a rostokba. A ragasztónak ki kell buggyannia végig a ragasztás vonalán, különben nem tudhatod, hogy a teljes felületen elterült-e. Ahol nem buggyan ki, ott esélyes, hogy a rést se töltötte ki, és gyenge/hiányos lesz a ragasztás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest