Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Patice #11742 üzenetére
Értem én, csak próbálok valami elfogadható magyarázatot találni a Dunék hülyeségeire.
Hallgattam a NAD390-est Polk TSiM hangdobozokkal, nagyon jó erősítő.
Nem azt állítottam, hogy nem létezik HDMI bemenetes sztereó gép.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
KTomi77
tag
Megint kijött egy firmware frissítés a Dune 101-re.
-
norral
aktív tag
válasz KTomi77 #11753 üzenetére
Jaja, leszedtem, azóta a transormers3 (micheal bayt be kéne tiltani, csak plazma TV demo célzattal van meg) bd50 fel-le "ugrál". Olyan, mintha nem tudná, hogy normal zoomkor hová is tegye a kezdőpontot, viszont legalább ugyanolyan "jó" most smb meg nfs alól. Egyik alól sem tökéletes a synology NAS-ról játszva, de már nem akad szét az SMB, hanem most mindkettőben vannak eldobott framek.
[ Szerkesztve ]
-
T0rnad0
addikt
Nem biztos, hogy jó topicba írok, de hátha.... Philips HMP-3000-hez keresnék távirányítót, valaki tudja esetleg hol lehet rendelni vagy melyik univerzális távirányító jó hozzá? Előre is köszi a választ
-
T0rnad0
addikt
válasz Mezga Aladár #11756 üzenetére
Köszi Ha szerepel az adatbázisban, akkor a legolcsóbb, Logitech Harmony 200 is tudja? Mert a honlapon csak a 300-astól mutatja.
-
Jampi30
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Egy popcorn hour a100-ast szeretnék lecserélni. Az alábbi dolgok lennének fontosak.
Túlnyomó részben zenehallgatásra használnám, ezért nem ártana ha jó minőségű digit audió jel jönne ki belőle. A popcornnal ezzel nem volt probléma.
Coax audió kimenet legyen rajta,
Ismerje a dts ac3... stb lekonvertálást stereo-ra.
Ismerje : Flac, Cue, Ape, Wav,
Hálózatra lehessen kötni, mert nas-ról használnám.Előre is köszönöm a segítséget.
Ui: a popi már elkelt.
-
v.attis
őstag
A wd tv live streaming-hez feltettem a wd link-et. Nincs is vele baj, de a hálózat minden alkalommal amikor újraindúl, új IP címet ad neki és ezáltal a wd link új meghajtó betűjelet ad. Vagy a win7 adja a betűjelet? Mindegy. A gondok ott kezdődnek, hogy a régi betűjel is megmarad, csak épp nincs rajta semmi, használhatatlan.
És mivel mostanában sokszor vannak viharok, viszonylag sűrűn áramtalanítom a routert. Amikor újra áram alá helyezek mindent, akkor kezdődik az előbb leírt dolog.
Van rá megoldás? -
hunaqua
addikt
A W2COMP-nál is kapható már az R6S Pro (115usd).
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
Budapesten van,holnap vagy kedden megkapom.Teljesen korrekt továbra is a Linkdelight.
gonger
Az szerdai rendelés volt Neki,és pénteken ( +hét) kapta meg.
Az enyém csütörtöki volt, és az is már Budapesten van. Tehát mind a két cég "profi"[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz gonger #11768 üzenetére
Ablakcserék,festés,tapétázás,tehát kupi van itthon.
...de mindenképp beszámolok .SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Zoty4
őstag
én most ezen agyalok
Himedia
ennek már gigabites lanja van, itt hátha átviszi már a 3Dt akadás nélkül -
Zoty4
őstag
válasz tarkatehen #11772 üzenetére
de akkor mi a manonak irják rá hogy 3D amikor nem viszi?
-
Zoty4
őstag
válasz tarkatehen #11774 üzenetére
usb és esata nem játszik mert microserverről (NAS) menne a lejátszás. És ha jól tudom csak akkor működne az általad említett dolog, ha külső vinyóról vagy beépített vinyóról menne. Vagy tévedek?
-
hunaqua
addikt
"kisgyerek85" haszál HD900B-t, Ő ismeri szerintem a legjobban ezt a gépet.
-
gonger
senior tag
válasz tarkatehen #11772 üzenetére
(Többek között) ezért is kérdeztem 11761-ben(is), hogy kell-e nekem új router vásárlásnál gigabites port-ra figyelnem!
ugyan még nem 3d-s filmeket néznék, de kérdés, hogy 10/100-as hálózaton lenne-e akadás BD25-ös filmek esetén? -
tarkatehen
tag
Jaja, kulso vinyo. De nem biztos, hogy nem megy halozatrol, csak azert gondolom, hogy proci, mert a regi m34a egreaten nem ment meg a bd25 sem halozatrol es ugyanugy 100 as volt mint most az r6s. Az r6s pedig nem akad bd25 el, csak majdnem dupla sebessegu a proci. Szivesen vennek egy gigabites tapasztalatot 3d isoval, csak a kivancsisag miatt
-
gonger
senior tag
válasz tarkatehen #11781 üzenetére
??? telo?
-
Zoty4
őstag
amúgy az idei tv-k samsung+lg még mindig nem elég jók a lejátszáshoz?
-
-
kmarci25
veterán
válasz hunaqua #11769 üzenetére
Ablakcserék,festés,tapétázás,tehát kupi van itthon.
Én is várom már nagyon a beszámolót! Azért remélem a fenitek mellett lesz egy kis időd a tesztelgetésre... A ma esti foci EB kínálat úgysem annyira izgalmas: svéd-ukrán.
Mennyi is volt a teljes szállítási idő? Kb. 1,5-2 hét, ha jól emlékszem."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Patice
Topikgazda
Én sem azt állítottam, hogy nincs HDMI-s sztereó erősítő, csak jelenleg még nagyon drágák, pedig elég jó megoldás szerintem a HDMi szabvány a digitális jelátvitelre hang esetében is.
Én is azon háborodtam fel, hogy miért csak HDMI-n támogatja a 301-es a nagy felbontású anyagok digitális átvitelét. Mintha mindenki HDMI-s házimozi erősítővel akarná csak használni a lejátszójukat. Azokra alig gondolnak, akik sztereóban hallgatnak zenét és így néznek filmet is.
Mindegy. Nem pörgök rá a kérdésre, meglátom mi lesz. Írtam a supportnak, talán válaszolnak is majd egyszer. A zenéim nagy része úgyis CD felbontás, az zökkenőmentesen megy.
Várom a végleges firmware-t a lejátszóra.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Patice
Topikgazda
válasz tarkatehen #11789 üzenetére
Lehet félreérthető volt. Az előbbi hozzászólásomban nagy felbontású zenéről beszéltem csak. Nem akartam ide keverni a mozihang szabványokat.
Optikai kábel át tudja vinni a 24/192-őt is. HD hang ez is, így a Dune letiltotta az átvitelét a 301-esben optikain.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
TCr
veterán
válasz tarkatehen #11789 üzenetére
Hogy micsoda?
Sztem Te most kevered ezt a nagyfelbontású audio témát.
A "192 Khz / 24-bit"-ről van szó, nem a DTS-HD és Dolby TrueHD-ről...https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
sapex
tag
Sziasztok.
Hogy lehet azt elérni DUNE 301es lejátszónál,hogy multimédiás tarlalmakat akarok átküldeni telefonról (HTC SENSATION) akkor lássa a telefon a lejászót.Valamit be kell kapcsolni?Lehet hogy nem is tud ilyet(a tv rögtön látja P50GT30)? -
Champipi
aktív tag
Offopic, de itt is felmerült már párszor, hogy vajon érdemes-e méregdrága kábelt hazsnálni az egyszerű helyett. Én mindig is azt mondtam, hogy felesleges, de pára, pl.: BBéci kitartanak az audiofil álláspont mellett.
Itt egy érdekes cikk, mely engem igazol
http://consumerist.com/2008/03/do-coat-hangers-sound-as-good-monster-cables.html
Az a lényeg, hogy csávókám összecsődítette a haverokat és vakteszten kipróbálták, hogy a méregdrága Monster Cable vagy a sima ruhaakasztó kábel szól-e jobban. Végeredmény: egyforma jól szóltak.
-
norral
aktív tag
válasz tarkatehen #11797 üzenetére
Vak teszt volt?
(Engem nem kell győzködni az elmúlt hetekben jó pár IC kábelt próbáltam a sztereó láncomban, és hatalmas különbségek voltak karakterben.)
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest