Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz subaruwrc #6100 üzenetére
Nalam F.23 - R.25, nem valtoztattam.
Menj hotlappal, akkor nem kell korbeevickelni. Normal esetben en a sima felvezeto kor, aztan gyorskor eseten a felvezetoben csak setakocsikazok. Csak az ezen a palyan 13 perc, es ha utana hibazok a gyorskoron, akkor kezdhetem elorol. Szoval egyedul itt nem jatszok ilyen felvezetokorosdit.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz subaruwrc #6102 üzenetére
Na vegre osszejott. 1 eleg nagy hiba volt benne, 2s ott elment sajnos. De behoztam mashol, most kicsit kemenyebben nyomtam a hiba utan, lesz ami lesz alapon. 8:31.592
Nalam van kb. 3 notorius hely, ahol gyakran eldobom. Sajnos ezert amikor oda kozeledek, akkor gomboc lesz a torkomban, nem kapok levegot, es elkezdek izzadni. Alt. ha nagyon rakoncentralok, akkor bele is hibazok.
Menj ra hotlapsra, telepitsd, inditsd az RSR appot, es adjal neki.
Jah, meg lejjebb vettem a minosegbol. Egybol lett 58-60 FPS helyett 102-108, es erezhetoen jobb igy korozni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Szeretnék megismerkedni a játékkal, ezért megkérdezném Tőletek, hogy melyek az ajánlott kormány + pedál kombók, a belépő / közép / felső kategóriában?
Előre is köszönöm az ajánlásokat, üdv:
A -
Enton
addikt
válasz anytime #6107 üzenetére
Tessék: [link]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Jack@l
veterán
válasz MPowerPH #6099 üzenetére
Nemtom, nekem load cell van de elég érzékeny a jószág, nagyon sokszor megcsúszok vele fékezésnél. Lehet álligatnom kéne kicsit.
@RECSKA: nekem fix 90 meg fix 100 -ra állított fps között is eléggé máshogy mozog az autó...
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
veterán
Sziasztok!
Beleutkoztem egy problemaba.
Nordon, mikor 10-nel tobben vagyunk bent, a VGA-m valamiert csak 800mhzen potyog...Ha singlet inditok, vagy olyan szerverre megyek, ahol kevesen vagyunk, ott tudja az 1300-at, es tartja is szepen. Tomott szerveren egybol 800-850mhzen megy.
I5
8gb ram
Gtx680Talalkozott mar valaki ilyen problemaval?
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
anytime
őstag
Átnézve az i betűs webáruház kínálatát, érdemes valamelyikkel nekikezdeni, avagy hanyagoljam és nézzek más beszállító után.
Max. amit rá tudok költeni a kombora, az 60k. Sokat gondolkodtam azon is, hogy megnézzek egy belépő szintű kormányt, aztán meglátjuk, de ha azt "kinövöm", akkor feleslegesen kidobott pénz lenne, azaz érdemesebb lenne most egy komolyabb beruházást eszközölni.
-
Shodan
addikt
válasz MPowerPH #6099 üzenetére
Az jó én már egy 9 alatti időnek is örülnék , de nem tudok egy rendes kört összerakni. Elég rossz tényleg hogy 2 kört kell menni, a 2. ra meg már elfogy a gumi. Ha hibázok akkor meg kezdhetem előröl.
Én is próbáltam azt a setupot, de nekem se jött be. Sima gyári defaultal próbálkozom, de ez márt csak azért sem jó mert egy két helyen főleg a a hátsó hosszú egyenesbe már leforog...Dfgt-vel megyek, de ennél az időnél lehet hogy még billel is jobbat mennékwww.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
vlevi
nagyúr
válasz subaruwrc #6121 üzenetére
Ma próbálkoztam először, de nekem még egyszer sem sikerült úgy körbenennem, hogy ne rontsam el állandóan. Hotlapot szoktam választani, ott nem kell körbemenni, de így se sikerül egy normális (értsd nem forgok meg, nem szállok a korlátba) kört összehozni. Emiatt nálam a 9:16 a "csúcs". Lenne jobb is, de ez az egy mért köröm van, amit nem nullázott le az AC pályaelhagyás miatt. Mostmár felidegesített, abbhagytam
-
Enton
addikt
válasz anytime #6118 üzenetére
Újonnan nem igen fogsz kapni semmi értelmeset ami megérné az árát, de én a helyedben bepróbálnék egy g25 g27 kombót. Ha nagyon nem jönne be még fél egy év után is árában tudsz tőle megszabadulni, így vesztenivalód nincs.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
subaruwrc
félisten
egyik kombóval se voltam még ilyen gyenge. amúgy érdekes gép ez a lotus a rövid tengelytáv miatt ideges folyton. most találtam egy olyan setupot ahol bátrabban tudom nyomni neki de így is lassú vagyok. érzetre pedig nem de az idők nem jönnek. előfordulhat hogy most már túlkompenzáltam a leszorító erővel és az visszafog.azért ez mégis csak egy igen lendületes pálya nem egy monaco ..
-
JoinR
őstag
Hacsak nem soft keveréken mész, nem fogy el a gumi. A medium slick a felvezető körben tiporva is 98-99%-os a 2. kör kezdetekor.
Amúgy ajánlom a hard keveréket is, nyilván kicsit lassabb, de a hátsó kerekek hőingása sokkal kisebb, így nincs az, hogy néha instabillá válik az autó, miközben 2 kanyarral előtte még minden oké volt. -
--Lorant--
aktív tag
Elmúlt futam
[ Szerkesztve ]
....
-
vlevi
nagyúr
válasz --Lorant-- #6127 üzenetére
Honnan sikerült Bathurstot és V8 autókat szerezni AC-hoz?
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
Köszönöm, de hajt a kíváncsiság, nagyon tetszenek róla a beszámolók és a videók.
Már nagyon régen játszottam autós játékkal, szimulátorral viszont még soha. A jövő héten megpróbálok első körben kölcsönkérni egy kormányt, aztán meglátjuk, hogy mire jutok a beszerzést illetően.
A konfigom elég lehet egy közepes beállításon a három monitoros futtatásra?
Köszi addig is,
A -
.LnB
titán
A Lotus gtc és gtc league között van valami különbség? Még nem mentem csak az egyikkel.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
anytime
őstag
Megvettem a DP-vel együtt
ELKÉPESZTŐ!!!
Kell egy kormány, de most azonnal , nyilván, a kontroller szart sem ér ...., de messze van még a jövő hét közepe - vége, mikorra leghamarabb lehet egy kormányom. -
Enton
addikt
válasz anytime #6137 üzenetére
Kérdez körbe ismerősöknél nincs-e valami elfekvőben, akármilyen megteszi jövőhétig.
-
-
Shodan
addikt
válasz barcalaci84 #6143 üzenetére
ezeket hol látod?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Chereiose
addikt
Èn magára a játèkra gondoltam, vicc a 45€ steamen
-
anytime
őstag
Tehát ha jól rágtam át magam az olvasnivalókon, akkor ő már az ajánlott kategóriába tartozik?
Értem én, hogy G27, de azért az majd' egy "százas" (újonnan).
-
barcalaci84
őstag
-
Viper26
nagyúr
válasz barcalaci84 #6148 üzenetére
Gyári garival lett anno, de szerencsére csak egyszer kellett megvenni.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest