Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Kipróbáltam a Nissan GT3-at és megtaláltam a szerelmemet. qrvajó, nem az az unalmas, tövig fék, tövig gáz GT3-as mint a többi, ez emlékeztet engem a GT1-es autókra komoly nyomatékkal, játszani kell a gázzal és a fékkel is. Mondjuk sebességben is olyan, mint egy GT1-es autó és ez engedélyezett versenyeken? Fura.
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy leszedtem hozzá egy jó kis soundmodot, a gyári hang nem jött be."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
guftabi96
addikt
Aki még nem próbálta:
Audi Quattro Step 1 Krajiska Zmija hillclimb Dirt változatán. Nagyon jó
Egyébként nekem az egész frissítés nagyon bejött. A Toyota először csalódás volt, de aztán kipróbáltam utcai gumival és úgy egész jól el lehet vele szórakozni (legalábbis Magioneben biztosan).
A Nissan brutál, nekem jobban tetszik, mint a GT változat, kár, hogy kanyarodni nem szeret.
A Lambo is tetszik, de arra volt korábban is egy jó mod, és szerintem ott sokkal jobb hangja volt.Egyébként én szívesen látnék az Audiból egy Group B-s változatot
#KeepFightingMichael
-
veterán
válasz guftabi96 #6961 üzenetére
Probald ki :
- leulteted teljesen. De tenyleg teljesen. A rugozast kemenyt allitod.
- elso kerekek dolesszoge 3 korul legyen.
- a hatso kerek 5-5.5
( camber ertekek, nem a beallitas, hanem a valos, amit a kis kocsinal mutat. -3 elol, -5 hatul)
- hatso difi zar 1.Olyan drift szeker lesz meg betonon is, besirsz
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
guftabi96
addikt
-
fLeSs
nagyúr
Megvan itt vkinek az URD EGT mod?
Az érdekelne, hogy a Kunos Ferrari 458 GT2 és az URD 458 GTE hogyan viszonyul egymáshoz?[ Szerkesztve ]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Adebayor
aktív tag
kiderült hogy nincs köze a replay minőségének a grafikához.. Tehát a fene se tudja hogy ez mit jelent a beállitásoknál.
tudjátok, ahol a 500megát lehet beállitani.mert ugyanugy lehet grafikát állítani, mint alapból.
aki már rájött hogy ez mire jó, majd irjon Az a lényeg hogy 40-50 perces futam meglegyen elejétől a végéig.
Replay minőségét leveszem mondjuk talán jó lesz.Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
djrobaa
aktív tag
.:: iPhone 13 Pro 128GB ::. Fanatec CSR Elite Wheel - CSR Elite Pedals
-
neilszab
őstag
válasz Adebayor #6971 üzenetére
Persze, hogy nincs semmi köze a grafikához, mivel a replay nem egy videó
A replay a kocsik mozgás adatait tárolja, a képernyőn látottakat pedig az engine pedig minden egyes lejátszáskor újrarendereli az aktuális grafikai beállítások alapján.A repaly minősége tehát a kocsik mozgásáról tárolt adatokhoz részletességét állítja, de nem hiszem hogy bárki is meg tudja mondani a különbséget a maximum és a medium között. A fájl mérete a futam hosszától, az autók számától és a fenti beállítástól is függ.
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
neilszab
őstag
Vasárnap este: GT3 SummerCup - Zandvoort!
Vasárnap este az új gyári pályán, Zandvoort-ban eresztjük egymásnak a GT3-as gépeket. Eddig több mint 100 db prekvalifikációs köridő született, nevezni a futamra este 8-ig lehet. A kihíváshoz bárki csatlakozhat, aki egy kiadós kergetőzésre vágyik komoly versenykörülmények között, nagy mezőnyben, felkészült és korrekt ellenfelekkel!
GT3 futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5384
AC Summer Cup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327Friss hírek:GTR-Masters Facebook
[ Szerkesztve ]
-
bab1987
tag
Xbox 360-as joyon nem lehet a gáz féket analogra állítani? Sehol nem találom hol lehet átállítani. Így tök kényelmetlen vezetni.
psn:balazsb1987
-
HyP3b0y
senior tag
-
Adebayor
aktív tag
válasz neilszab #6974 üzenetére
ok. kösz. hát nem lehet tudni hogy az assetto hogy müködik.. néhol fura.
régóta rfactoroztam, és onnan tudom hogy ez nem videó. csak hát fura volt hogy lehet állitani a minőséget
Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
Adebayor
aktív tag
válasz Adebayor #6980 üzenetére
az időjárás beállitásokba volt aki már bővebben belemélyedt? a server manager programnál.
Kicsit nemértem a dolgot. És hol tudom beállitani hogy mikor kezdődjön a quali meg a futam?
Az oké hogy egy időpont ottvan, de az mire vonatkozik?Azt talán logikusan kigondoltam, hogy azért lehet több időjárást beállitani mert gondolom változik az alapján.
amugy ebbe a gtr-masters-es futamoknál a 100 tesztidősből kb mennyien vannak futamokon? amennyi boxhely van? mindig teltház?
nem kéne egy kicsit szétszéledni? akik nem jutnak be nem akarnak hozzánk jönni? irjatok privátba ha igen. bár párszor tettem be képet mostanába.
Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
-
neilszab
őstag
válasz Adebayor #6981 üzenetére
Annyi szervert indítunk mindig, amennyit csak szükséges!
Vasárnap este a GT3 futamon 2 szerverünk telt meg teljesen...[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
Kedd esti FunRace: Toyota GT86 - Zandvoort!
Most kedden a nemrég megjelent Zandvoort-ban hajtjuk meg a Bonus Pack egyik leginkább várt újdonságát, korunk egyik legjobb élményautójának tartott verdáját, a Toyota GT86-ot! Örömmel látunk mindenkit a rajtrácson, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5391
AC SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327Friss hírek: GTR-Masters Facebook
[ Szerkesztve ]
-
Adebayor
aktív tag
válasz neilszab #6983 üzenetére
irigyellek titeket....
már az elején elkedtétek az assetto-t? vagy hogy csináltátok?
amugy én rohadztul nem igazodok ki az oldalatokon... xD hotlapsot sose találom meg például
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
válasz Adebayor #6985 üzenetére
Pedig ott vannak a címlapunk közepén az aktuális köridők: www.gtr-masters.hu
(Az új honlapunk meg már készül a háttérben teljesen a next-gen címeket helyezve az előtérbe..)
A másik kérdésedre válaszolva meg 2001 óta rendezzük folyamatosan az online futamokat mindig az aktuális legjobb szimulátorokkal, így már elég komoly know-how gyűlt össze a bajnokságok szervezését illetően és emellett már igen sokan is ismernek minket és tudják, hogy általában jó dolgokat csinálunk és mindig ügyelünk a létszámra is.
Ha bővebben is érdekel, itt mindent megtudhatsz: a GTR-Masters története
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
válasz neilszab #6984 üzenetére
Csütörtök este: Alfa Romeo GTA - Zandvoort
Akinek bejön a Toyota GT86, annak ez is tetszeni fog!Csütörtökön Zandvoort-ban folytatódik nyílt nyári kupánk a hőskori méregzsákkal, a kőkemény hátsókerekes életérzést nyújtó Alfa Romeo GTA-val! A kupasorozathoz bármikor lehet csatlakozni, aki egy jó kiadós kergetőzésre vágyik komoly versenykörülmények között, nagy mezőnyben, felkészült és korrekt ellenfelekkel!
Alfa futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5383
AC Summer Cup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327[ Szerkesztve ]
-
Adebayor
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Attila2003
tag
Hali! Windows 10-re frisitettem, minden ok, de másnak is volt már olyan hogy játék közben megakad, lekapcsol a monitor és csak újraindítás után jön helyre? Az az érdekes csak az Assetto Corsa meg a Raceroom online játéknál jön elő. GTX 760 om van.
-
Viper26
nagyúr
válasz Attila2003 #6990 üzenetére
Azzal a rendszerrel várni kell még úgy 6-8 hónapot, mire napi használatra alkalmas lesz...én is csak laptopon tesztelem, a PC-re eszemben sincs ráengedni.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
kinghaxor
senior tag
Nekem az első R9 290-em csinált ilyet. Hibás volt, gariban cserélték. Nem bírta a gyárilag emelt memória órajelet. Ha húztad a kártyát akkor próbáld meg tuning nélkül is. Ha pedig gyári tuningos akkor vedd vissza az órajeleket. Ezt akkor is ki tudod próbálni ha nem tuningolt a kártya. Így kiderül ha valami miatt nem stabil.
Viper26: Ennyire rossz a 10-es? Ha ilyen hibák lehetnek miatta akkor biztos nem teszem fel. Bár nekem ez a hiba inkább tűnik hardveres gondnak. Nekem például csak Battlefield 4-ben jött elő ez a hiba. Más játék nem terhelte le annyira a kártyát, hogy elő jöjjön. Ennél viszont rögtön kiderült, hogy a tuning miatt instabil.
[ Szerkesztve ]
-
Sutee89
aktív tag
-
subaruwrc
félisten
vga hiba. gtx 660-asom is ezt csinálta mert nem bírja a tuningolt órajeleit. idegesítő ..
-
HAX
tag
Üdv.
Kezdő vagyok még egy G27-el, egyelőre az AC jobban bejön mint a RaceRoom, valahogy itt jobban átlátom a pályákat a grafika miatt.
A beállításokról kérdeznék:
Ezeken változtassak még valamit? Inkább realisztikus irányba mennék, ilyen online versenyeken ti, hogy állítjátok be ezeket, mert gondolom ott is a realizmusra törekedtek inkább.
-
neilszab
őstag
Kedd esti FunRace: Lamborghini Miura - Hockenheim!
Most kedden a nemrég megjelent Bonus Pack hőskori fenevadja, az Lamborghini Miura kerül a terítékre, melyet Hockenheim-ben fogunk meghajtani!! Örömmel látunk mindenkit, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5396
AC SummerCup: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5327[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest