Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Az se?
Na neeee, te is beépített ember vagy, vezeted itt félre a népet, ahogy az Uborkák szokták!Akkor viszont egyelőre nincs ötletem, mert a legvalószínűbb helyszínek ezzel ki is lettek lőve...ha lehet hinni neked. Se Japán, se Egyiptom, se Oroszország.
Annyit se árulsz el, hogy időben visszaugrunk-e a múlt felé vagy haladunk tovább a történelemben a jelen felé?
-
csaba951
veterán
válasz Xerxész #3302 üzenetére
Logikus lépés egy 1789 Franciaország lenne, mert ide tovább lehetne vinni Connor Kenway-t. Ellene szól viszont, hogy őt szeretik legkevésbé a sorozat rajongói. Eddig ő a leglaposabb, legkevésbé szerethető főszereplő.
Kevésbé logikus, érthető lenne egy 1640 Anglia. Ide viszont sajnos nem tudnák beilleszteni Edward Kenway személyét, és így megint új főszereplőt kellene csinálniuk, ami marketing szempontból nem olyan jó ötlet.
A Közel-Keletre egész biztosan nem látogatunk el politikai és vallási okokból.
Ha bármilyen más helyszínt/időpontot választanak, akkor a legnagyobb bevételt hozó amerikai és európai piacon nem lesz sikeres a játék. Márpedig egész biztosan nem célja a kiadónak egy gigantikus pénzügyi bukást hozó rész összehozni.
Vagy ha mégis így döntenek, akkor viszont kihagyják belőle a sorozat alapját alkotó Assassin<->Templar, Apple Of Eden vonalat, ami meg azért elég furcsán nézne ki! Nem is hiszem, hogy ezt tolerálnák a sorozat rajongói!
Esetleg egy merész húzással újraindíthatnák a sorozatot egy Görögországgal vagy Rómával. Na, ez tényleg nagyot szólna és meglepő fordulat is lenne!
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Megint találtam valamit...
Esetleg London, az ipari forradalom idejében egy Samuel Fey nevű vállalkozó főszereplővel?
"In the events of the ongoing Industrial Revolution, Assassin's Creed V follows the story of Samuel Fey, as he enters the Assassin Order in a time of change and Templar rule. Fey is a successful and respectful entrepreneur, who works outside the corrupt law to guarantee the security of his own and others' futures. Taking place during the closing years of the Industrial Revolution in Victorian London, players will explore all new locales as they uncover the truth behind the hidden ongoing rebellion."
-
Xerxész
őstag
Mi a fene?!
Csak nem bevállalták valamelyik világháborút az Uborkák? Esetleg India a 19. században a brit elnyomás alatt? De utóbbiról meg képregény van...A 18. és a 20. század között nemigen van olyan jelentősebb éra és/vagy helyszín, ami alapul szolgálhatna egy AC játéknak.
Vagy mégis a francia forradalom lenne? Az időben túl közel lenne az AC3-hoz.
De az is lehet, hogy már ráhibáztunk, csak te nem fogod megmondani.
-
Lenry
félisten
de ha már ennyi helyszín feljött, akkor elmondanám a magánvéleményem.
szerintem is vissza kellene menni legalább a középkorig, egyszerűen azért, mert egy távoli, ismeretlen környezetbe sokkal könnyebb bármit beletuszkolni, mint a jelenhez egyre közelebb álló világba.
a XII. sz-i arab világban tökéletesen elhittem, hogy Asszasszinok meg Templomosok és kincs meg szabadság meg mindenkit rabigába hajtó gonoszok. miért? mert nekem is (ahogy a célközönség túlnyomó többségének) nagyon halvány lövésem van arról, hogy ki, miért, ki ellen, mit csinált ott és akkor, szóval kb bármilyen sztorit írhattak volna alá, megesszük,
ugyanez a Reneszánsz idején. rég volt, talán igaz se volt. a Mediciekről és Borgiákról mindenki hallott, tényleg gyanúsan gazdagok és befolyásosak voltak, Leonardonak meg tényleg volt egy csomó fura szerkezete, össze tud ebből állni az AC világa.
az amcsi függetlenségi háborúról nem tudok nyilatkozni, bár érdekel az USA történelme, de sosem volt annyi időm, hogy nekiugorjak.
magát a helyszínt viszont imádtam, talán az tetszett eddig a legjobban.viszont az AC4 esetén, ahogy nekiálltak a mai szabadság és egyenlőség eszményeket beleerőszakolni a XVII - XVIII. századi rabszolgatartó társadalomba... az olyan szinten hiteltelenné tette az egészet, számomra ez annyira kilógott az eddig úgy-ahogy koherens történetből, hogy talán pont emiatt is, de ennek az epizódnak a sztorija tetszett és érdekelt a legkevésbé (ha el kellene mondanom, fogalmam sincs, hogy miért is harcolt Edward, vagy miről szólt ez a rész, pedig pár hete fejeztem csak be).
sőt, már eljutottam oda, hogy sokkal több értelmét láttam a Templomosok "legyen rend!" jellegű küldetésének, mint az Asszasszinok totálisan homályos "legyen valami rend, de inkább mindenki csináljon, amit akar, aztán lesz, ami lesz" célkitűzésének.ahogy közeledünk a jelenhez és egyre több, a mai civilizációból ismerős elem lesz a játékban, úgy lesz egyre kevésbé hihető az egész.
mert mi lesz majd a következő? gonosz templomosok titkos összeesküvése robbantotta ki az orosz forradalmat? és a második világháborút? aztán a templomos kommunisták harcoltak a templomos nácik ellen? utána meg a templomos elnök által vezetett USA folytatott hidegháborút a még mindig templomosok vezette Szovjetunió ellen?
nemá... még úgy is baromságnak hangzik, ha nem vesszük hozzá a ma emberének azért meglehetősen kiterjedt ismereteit a XX. századról.tl;dr.
menjünk vissza az ókori Rómába, Hellászba, Egyiptomba, Kínába (húúú, de szívesen játszanék az ókori Kínában!), mert oda még elhiszek bármit, oda még hitelesen be lehet tolni az Asszasszinokat és a Templomosokat (vagy ahogy épp hívták magukat a templomok feltalálása előtt), esetleg Róma bukása idején lévő interregnumba, Nagy Károly idejére, a viking korba... annyi, de annyi lehetőséget kínál az emberiség történelme, de az Ubisoft mégis talán a legrosszabb irányt választja a jelenkorral.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
DeathAdder
veterán
válasz Xerxész #3304 üzenetére
Találgass csak, aztán Lenry kollega ha nem mond ellent akkor tudni fogjuk, hogy hol lesz
-ha csak nem szivat minket-Amúgy az teljességgel kizárt, hogy Edwarddal megyünk tovább és végigvisszük a további életét?
A revelations is Ezio későbbi életéről szólt, hogy kerestük a Masyaf kulcsokat...Abstergoban meg gondolom maradunk tovább Rebecca és Shaun kémjei..
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Na, ezzel árultad el magad. Konkrétan persze nem, de mivel a kiszivárgások azért általában nem teljesen alaptalanok, szerintem számítsunk arra, hogy:
- vagy London és az ipari forradalom vége, főhős valami Samuel Fey nevű vállalkozó;
- vagy Oroszország a forradalom idején;
- vagy Egyiptom, bár úgy gondolom, a kiszivárgások miatt ezt már el lehet vetni még az AC4 emailes utalásának ellenére is.A véleményeddel amúgy egyetértek: inkább a múlt felé kéne menni. A középkortól régebbi időket tekintve nekem már mindegy lenne, hogy milyen helyszín (csak a kelet ne! ), mert az antik világ minden területen magával ragadó, akár a kultúráját, akár a vallását, akár a történetét nézzük.
(#3310) DeathAdder
Igen, ez is lehet. De úgy gondolom (és talán az Uborkák is), hogy a Kenway családból elég volt ennyi.
Viszont a jelen tekintetében szerintem is úgy lesz, hogy megy tovább ott a sztori, ahol a BF-ben véget ért. Talán maradunk az Entertainmentben, talán átkerülünk az Industrieshez, ki tudja...de ugyanúgy kémek maradunk.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Xerxész #3311 üzenetére
Hát nemtom
Adé a végén azt mondta, hogy Rogers felgyógyult sérüléseiből, és visszatért Angliába aki továbbra is veszélyt jelent.
Edward azt mondta, hogy "ígéri befejezi a munkáját", aztán ott vannak még az eltűnt vérfiolák.. És a híres Birch-el sem találkoztunk még, háát... meglátjuk+ ha azt nézzük Edward nem is vállt igazi assassinná. Még abban a stádiumban van, hogy megbékéltek vele, de többet ártott, mint segített rajtuk eddig
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Egyébként ha az Ubi folytatja az Ac-k évenkénti kiadását, akkor lényegében 3-4 éven belül mindenki megkapja amit akar. Gondolok itt a középkorra, Japánra, Egyiptomra, vagy esetleg a római birodalomra.
Nincs annyi opció, hogy ezeket kihagyják.
Jobban belegondolva az Inka/Azték birodalomban is baromira el tudnék képzelni egy Ac játékot[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Xerxész
őstag
Kicsit nézelődtem a neten és tavaly is hasonló volt a helyzet. Kiszivárgott egy sajtóközlemény február végén és utána március 4-én jött a hivatalos:
Szerintem a mostani sem kamu, úgyhogy én elköteleztem magam amellett, hogy megvannak az infók. A főszereplő Samuel Fey, a helyszín London, a korszak pedig az ipari forradalom vége.
De már csak jövő keddig kell várni a hivatalos bejelentésig.
-
Bjørgersson
félisten
A végén csak kiszedik belőled az igazat.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Xerxész
őstag
Meglátjuk.
Ha mégsem az ipari forradalom lesz, majd elismerem, hogy tévedtem. Egyelőre erős jelek utalnak erre. Nagyon más egyébként már úgysem lehet a 18-20. század között...
Ha tényleg se nem Egyiptom, se Japán, se Anglia, se Oroszország, akkor mi maradna? A francia forradalom és a világháborúk...amikről ma még nem esett szó.
A világháborút nagyon nem tartom valószínűnek (az egy dolog, hogy egyébként nem volna rossz), a francia forradalom marad. De ezt meg azért nem tartom valószínűnek, mert ez meg az AC3 "folytatása" lenne, csak ismét Európában. Megint találkoznánk LaFayette-el? A 18. századból már 3 AC játék lenne...én kizárnám ezt is.
Vagy legyen a slussz pojén a magyar szabadságharc?(#3323) DeathAdder
Majd ha meglesz a hivatalos cím, megnyitjuk az új topicot. Volt olyan pletyka, hogy a cím Assassin's Creed V: Great Fall lesz, de ez nincs benne a kiszivárgott sajtóközleményben. -
james001
veterán
válasz Xerxész #3324 üzenetére
Magyar szabadságharc nagyon nagy lenne
Amúgy most a neten egy csomó helyen az orosz helyszínt látom,youtube is tele van ezzel,ugye azon a bizonyos Initiates tweet-en rágódnak De ha belső emberünk azt mondja nem az,akkor nem az
Meg mondjuk ha az oroszt meglépik nem lenne gáz de akkor már a képregényes csávót rakják bele (asszem Nikolai a neve)[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Taifa Díaz
őstag
Hidegháború esetleg Abba a két nagy nemzet mellett a sok kis csatlós is belevonható, garantált lenne a helyszínek változatossága. Csak sajna egyre nagyobb mértékben képviselnék magukat a lőfegyverek.
Vagy koreai/vietnami konfliktus Az amerikai vonatkozásban szinte biztos vagyok, hiszen annak a vonalnak a fenntartása nagyon logikus lenne a templomosok és aszasszinok harca szempontjából.Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Croft-21
őstag
Hétfőn megjelent egy cikk az AC5-röl, bár az nem derül ki belőle, hogy hol fog játszódni, de elvileg még idén kiadják!
AC5 - cikk -
Lenry
félisten
válasz Taifa Díaz #3326 üzenetére
épp azt magyaráztam, hogy modern kort ne. mert hiteltelen lesz, mert az AC világból nagyon kilógó lesz.
és igen, a lőfegyverek miatt a játékmenet szempontjából is több, mint problémás.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Malibutomi
nagyúr
A maya köveket mikorra lehet összeszedni? Nekem megállt 14/16-on egy ideje, azota már minimum 3-4-et összeszedtem, és ugyanúgy 14/16-on áll
-
szami777
addikt
Ha valakit érdekel Season Pass Ubinál le van árazva: [link]
én is mostanában tervezem megvenni, bár a freedom cry-ról elég vegyes dolgokat hallottam.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
james001
veterán
Könyvet olvasta valaki? Ahogy olvastam hozzátesz egy kis előzményt is a játékhoz.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
FZsolt15
aktív tag
válasz Malibutomi #3329 üzenetére
Az utolsó követ csak a végén lehet megszerezni, mert csak akkor lesz elérhető az a helyszín.
-
HaZsolt
őstag
Újra kellett raknom a gépem, AC4 letöltése közben (uPlay) mindig elszáll a letöltés, ilyenkor a net is mintha elmenne. Van valami ötletetek?
-
ogi88
tag
Sziasztok!
Nem az AC 4 kapcsolatos de azért megkérdem.Assassin's Creed 3 lehet valahol állitani a képernyő felbontását?Mert a beállitásoknál nem találom. -
crysis88
tag
Ez egy ismert hiba. Nem mindenkinek jelenik meg ez az opció.
Itt át állíthatod manuálisan
C:\Users\XXX\Documents\Assassin's Creed III\Assassin3.ini
Az ini file-ban írd át a felbontástPl nekem sem mutatja
[ Szerkesztve ]
Asus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
ogi88
tag
-
HaZsolt
őstag
Köszi. Amugy érdekes, 2 héttel ezelőtt amikor letöltöttem, simán lejött megszakítás nélkül.
-
Urkunde17
csendes tag
Hogyan tudom a hajóimat harcoltatni???
-
őstag
Én ma egy harc közepén beleestem egy Man o War közepébe. Rettenetesen bugos a játék,már kezdem nagyon unni.
-
Urkunde17
csendes tag
Ha nem lenne eredeti, akkor be se tudnék lépni a flottába
Ha végig viszem a játékot, akkor hogyan tudok belépni a flottába?
Ha új játékot indítok, akkor megmarad vagy újat kell építenem? -
FLATRONW
őstag
válasz Urkunde17 #3349 üzenetére
Hogyha a hajó kabinban beléptél a flottába, akkor már egyértelmű, hogy hogyan kell harcoltatni a hajókat.
A játék befejezése után pedig ugyanúgy szabadon játszhatsz tovább, mint pl. a Far Cry 3-ban.
A flotta és az elért eredmények mentési profilokhoz vannak kötve, tehát új játéknál újból kell kezdeni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest