Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
AC4 PS3 verzió ma féláron van PS Storeban, és a PS4 verzióra is csak 3ezer forint a frissítés.
-
james001
veterán
válasz Xerxész #2300 üzenetére
Igen én is így értettem hogy vmi változatosabbat kellett volna beiktatni két követős küldetés közé. Mert azért volt olyan mellék dolog is ami mondjuk elég hülyeség volt,és nem kihívás volt megcsinálni inkább idegtépő... Most így hirtelen nem jut eszembe melyek voltak ezek,de emlékszem hogy sokat anyáztam rajtuk Amúgy az "izgalmas" volt amikor hajótöröttek voltunk. Viszont az is olyan hamar véget ért... Sokkal többet kilehetett volna hozni abból a részből.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
seederking
őstag
válasz Creative997 #2285 üzenetére
Passz,még nem próbáltam.De ma megnézem és megírom ha még te sem.
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
válasz seederking #2304 üzenetére
Most értem haza, hamarosan kipróbálom
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Creative997
őstag
válasz seederking #2304 üzenetére
Mindkettő, térképen is és élőben a távolságot mutatja milyen messze van tőled
-
emiki6
veterán
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
seederking
őstag
válasz Creative997 #2306 üzenetére
Zsíír...
-
emiki6
veterán
Valaki nem akar "csapatban" multizni?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
crysis88
tag
Sziasztok.
Ki akarom maxolni a hajót (ágyú hajótörzs stb) de a legutolsó fejlesztést nem engedi a játék beletenni , hiába van meg a pénz + fém + fa , mindig valami ELIT előfeltételt írogat. Ez mitől van?
Asus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
Xerxész
őstag
Végigvittem a történetet.
Hát, hogy őszinte legyek, nem egy nagy durranás a vége. Nem mondom, hogy nem tetszett, de többet vártam azért. -
crysis88
tag
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hát sajnos arra nagyon kicsi az esélye, hogy bármiféle folytatást kapjunk Edward történetéből ugyan is *SPOILER* (már akinek ) mint az a 3. részben kiderült Edward nagyon fiatalon meghalt. Az AC3 könyvből meg megtudhatjuk, hogy a lányának mi lesz a sorsa. Én amit el tudnék képzelni 4 folytatást az, Haytham Kenway élete vagy valami ilyesmi.
Bár igen nagy valószínűséggel egy teljesen másik kórban fog játszódni a következő rész.
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Marcsel
tag
válasz Ra's al Ghul #2315 üzenetére
nagyon fiatalon?? az utolsó animácioba egy erős 50es már volt a szinházba szerintem
Csak a végén lesz vége
-
Marcsel
tag
-
Marcsel
tag
freedom cry megéri a pénzt ?
[ Szerkesztve ]
Csak a végén lesz vége
-
emiki6
veterán
- Mit csinál egy rasszista a Freedom Cry-ban?
- Mit?
- Folyton megöleti magát."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Xerxész
őstag
Ahogy írták többen is, nem lesz folytatás, mert a könyvekből (meg az AC Wikia oldalából) kiderül, hogy Edwardot a Kenway család jóbarátja, a későbbi templomos nagymester, Reginald Birch (akivel találkozunk az AC3 elején a színházban) öli meg a saját házában, aki aztán magához veszi az éppen aszaszinnak tanuló kissrác Haythamet, és templomost farag belőle.
Edward lányát is asszem Birch rabolja el talán akkor, amikor megöli Edwardot. Aztán később, amikor Haytham megtalálja az elrabolt Jennifert valahol a Közel-Keleten, a lánytesó elmondja Haythamnek, hogy Brich ölte meg Edwardot, ezért Haytham megöli Birchöt.
Röviden így néz ki.A Kenway családból szerintem elég volt ennyi. Velük már nem lesz újabb játék, egy teljesen új korszak és főhős lesz a következőben.
Egyébként én a jelen befejezésére értettem, hogy sokkal többet vártam. Úgy el lett vágva, hogy abszolút hiányérzetem van.
-
Creative997
őstag
Tegnap megszereztem az 5. kulcsot és megkaptam a templomos "páncél"-t. Hááát nekem nem jön be egyáltalán és még hülyén is néz ki benne szerintem és nem vettem észre, hogy az életem is megnőtt volna (de írta a rendszer, hogy ellenállóbb)
-
emiki6
veterán
válasz Creative997 #2322 üzenetére
Konkrétan elég ronda...
A vadász és macskavadász öltözék viszont nagyon bejött (igaz én macska szerető vagyok).Én eddig 2 fehér párducot vadásztam. Azok is olyanok mint a nagyfehérbálnák (amikkel még nem is találkoztam )?
Már azért is tetszik a játék, mert láthattam ocelotot. :3
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
Egyetértek, rajtam is csak kipróbálás erejéig volt, viszont az inka páncél, ami golyóálló, az nagyon jól néz ki.
:-)
-
Xerxész
őstag
Azzal a ruhával tudod, mi a poén?
Majd amikor küldetésben leszel és Edward fel akarja húzni a csuklyát a fejére, hát igen vicces jelenet lesz, hogy az üres semmit próbálja felhúzni a fejére. Merthogy a templomos ruhának nincs csuklyája. -
-
marcusa
addikt
válasz Creative997 #2326 üzenetére
Azzal csak az a baj, hogy csak akkor tudod már megszerezni, ha ellátogattál az obszervatóriumba, mert az utolsó kő ott van...
:-)
-
james001
veterán
ÖÖÖ lehet hülye kérdés de hogy kell használni a mozsárágyút? (vagy mi a neve,az ami fellövel k.va magasra és jó nagyot sebez ) Komolyan már megvan a játék több mint 1 hónapja és még mindig nem tudom hogy kell
https://psnprofiles.com/kazama001
-
marcusa
addikt
-
tkesy
őstag
válasz Taifa Díaz #2333 üzenetére
ja, tényleg...
Amúgy a kérdés tényleg jó, mert a PS4 kiosztásnál sem látható a mortál feltüntetve... legalábbis én nem látom...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
ToBeY
nagyúr
Éppen ezt a részt próbálom megcsinálni (már egy órája de nem sikerül) Hogyan lehet ilyen finoman elkapni az embert és behúzni a bokorba.Neki még szemből is sikerül.Ja xboxon játszom
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Van valami rejtett benchmark mód a játékban?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Bjørgersson #2344 üzenetére
Nem fut jól nálad? (Már a benchmark igénye miatt kérdem.)
Egyébként sajnos nincs tudtommal.[ Szerkesztve ]
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Bjørgersson
félisten
válasz Taifa Díaz #2345 üzenetére
Még nem tudom, csak holnap rakom be az új videokártyát a gépbe, viszont pár napon belül Windows 7 - 8.1 cserét is tervezek, aztán kíváncsi lennék van-e valami teljesítménybeli különbség.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
james001
veterán
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Bjørgersson #2346 üzenetére
Az mondjuk engem is érdekelne, mert most 8.1-en tolom, de jövőre valószínűleg visszaállok a 7-es táborba.
james001: most próbáltam ki a Freedom Cry elején, mozsárral simán lezúztam valami francia hadihajót meg a három kísérőjét (most használtam én is először a távcsöves módszert, mert eddig én sem tudtam róla )
[ Szerkesztve ]
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
-
FireKeeper
nagyúr
jelentem megvan az összes naval contact, és lenyomtam a négy legandary hajót is. a legnehezebb egyértelműen a bal felső volt, annak neki kellett futnom vagy 4-5x...
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest