Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
Most kezdtem el játszani a game-mel, kb 12 %-nál járok. Szeretnék pár tippet kérni, hogy hogyan lehetne a leggyorsabban fejleszteni a hajót, mert meglehetősen ügyetlennek és gyengének tűnök még a brigg-ekkel szemben is.
Ehhez nyílván pénz és egyéb nyersanyag kellene. Tudnátok segítséget adni, hogy pénzt hogy lehet a leggyorsabban szerezni, illetve mit érdemes először fejlesztgetni a hajón? Illetve milyen egyéb nyersanyag kellene ehhez? (A karakterem fejlesztését egyelőre nem erőltetem, mert meglehetősen egyszerűnek tűnik még a jelenlegi fegyverekkel a játékmenet, a tengeri részek viszont sokkal nehezebbnek tűnnek).
Előre is köszönöm.
-
törölt tag
hát én nem erőltettem a dolgot, majdnemhogy csak annyit fejlesztettem amennyit minimálisan muszáj volt. most hogy vége 300e+ pénzem van. és minden fullon. ha csákjázol hajót és hozzáadod a flottához, azokat küldözgetheted (ha eredeti a játékod, mert netkapcsolat kell hozzá) és egy idő után azok is sok pénzt hoznak. volt hogy ráálltam a kincsesládákra, meg az elásott ládákra. mire mind meglett az is jó sok pénzt hozott.
-
szami777
addikt
A játék elején a páncél és a 2 oldalsó ágyúsor fejlesztése a legfontosabb szerintem.
Az első pár brigg ellen én is megszenvedtem, páncél fejlesztése után könnyebb volt.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Creative997
őstag
Elkezdtem olvasgatni a könyveket, az elmúlt pár hétben kiolvastam az Ezio trilógiát (a Titkos keresztes háborút - Altair életét - már korábban olvastam). Egész jó volt olvasni őket, bár sok plusz információt nem jelentett a játékokhoz képest, amiket hűen követ. Annyi, hogy a Christina töredékek, amik a Brotherhoodban voltak, a 2. rész könyvében szerepeltek, illetve a Revelations végén pedig hozzárakták Ezio utolsó éveit (Embers kisfilm). Az Altair könyv sokkal másabb volt. Ott rengeteg olyan dolog volt, amit a játékból nem tudhatsz meg (teszem azt a Cipruson történteket, vagy Maria-val való megismerkedése) és ilyen a mostani könyv is amit olvasok, az Árulás. Haytham életét írja le és csak a 200. oldaltól indul el az a jelenet, amivel az AC3 kezdődik. Még csak most találkozott Charles Lee-vel de lassan már a könyv felénél járok.
Miután végeztem Ezio-val, rá kellett újra jönnöm, hogy az uborkások nem fognak tudni még egy olyan történetet összehozni, olyan átfogó, részletes és szuper történetet, mint az Auditore-ké volt. És ekkor jöttem rá, miért is halványult el kicsit bennem az az AC tűz, ami korábban erősen égett bennem.
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
törölt tag
válasz Creative997 #3855 üzenetére
én enm tudok semmit a sorozatról, csak végig játszottam az AC4-et ( nem is nagyon értem, ezt már megtárgyaltuk régebben) de megy valami fekete zászlók nevű sorozat reklámja a TV-ben ami nekem nagyon AC4 beütésű. Szóval ebből az Assassins Creed témából van könyv meg sorozat meg játék ?
-
-
törölt tag
válasz Taifa Díaz #3858 üzenetére
Elhiszem! csak amikor megláttam a tv-reklámot, egyből ezt gondoltam. Annyira egyezik az egész logó meg minden. nameg Black Flag = fekete vitorlák
Ha már a játéknál tartunk:
96 %-nál járok.
Sok küldetést újra kell csinálni, mert nem lett100-as.
Viszont nemtudom a 100%-hoz kell e minden abstergo kihivás. mert nekem még 4 hiányzik. A tedd közé ... helyzetét. ÉS fogalmam sincs ezekkel mi lesz, mert már mindent összeszedtem. Viszont ezekből 3db-ot kell közzétenni és 1 megvan mindegyikből.kenway flottája, kincsek stb 100% !!
-
Creative997
őstag
válasz #81556480 #3856 üzenetére
Akkor lehet a korábbi részekkel is kéne játszani és akkor lesz fogalmad, hogy valójában miről is szól ez a játék, mert pont az AC4 az a rész, aminek a legkevesebb köze van az AC-hez, inkább egy különálló játékként kellett volna kiadni.
-
törölt tag
válasz Creative997 #3861 üzenetére
jesz oké miszter! nem kontárkodok többet bele a dolgokba
-
Creative997
őstag
válasz #81556480 #3862 üzenetére
Nem belekontárkodás, illetve pont arra buzdítanálak, hogy "belekontárkodj" De ha tetszett az AC4 és kicsit is érdekel az assassin-templomos affér, akkor érdemes kijátszani a korábbi részeket is. Én odavoltam a történetért és "mellékesen" még a játék is qrva jó önmagában. Bár egy AC4 után ha az első résszel tolod, egy harakirit követelsz majd, de az AC2-től már elég jó. Az első részt csak az fogja végig tolni, aki tud angolul és mániákusan beleszeretett a sztoriba (de a könyv elolvasása jobb, mint végigtolni az AC első részét)
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Creative997 #3863 üzenetére
Ennyire jó az a könyv? Nekem máig a széria első része a kedvencem, a Szentföld meg a keresztesek miatt. A Mennyei királyság c. film is nagyon magával ragadott.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
FireKeeper
nagyúr
hangulatban sztem a mai napig, mai szemmel nézve is nagyon jó az AC1. persze játékoskén nyilván borzasztó, repetitív mellékküldetések, kissé fájdalmas harcrendszer (már az újakhoz képest persze), nincs air-assassination. de Jeruzsálemben vagy Damascusban bóklászni... az ember simán elfelejti hogy ez egy több éves játék. És sztem a sztori is jó.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Creative997
őstag
válasz Taifa Díaz #3864 üzenetére
Ahogy írtam feljebb, sok érdekesség van a könyvben, plusz történetek, amiket a játékból nem tudsz meg. Ráadásul a játékban még angol felirat sem volt, így akik nehezen értik meg magát a hallott szöveget, a könyv elolvasása után már minden letisztázódik. Szerintem érdemes elolvasni. Az AC3, amit most olvasok, meg még jobb, mert az egész Haytham Kenway szemszögéből történik és másképp hat az emberre a karakter, mint a játékból, illetve maga az egész résznek is teljesen más a hatása. Hamarosan nekifogok az AC4 olvasásának, már alig várom.
@FireKeeper, én is pont így gondolom. Nekem nagyon bejött a 12. századi hangulata a játéknak, meg maga a tudat, hogy az egész assassin rend alapja Altairral kezdődött. Tény, hogy a harcrendszer valóban csak pár fogásra korlátozódik és nem olyan részletes, mint a későbbi részekben (főleg, hogy Altair még úszni sem tud ) és a mellékküldetések a 2. várostól kezdve már unalmasak, mert csak ugyanaz a 3-4 mellékfeladat van, de ha azt kivesszük és csak a főküldetésre koncentrál az ember, érdekes is lehet. Na meg kihívás maga a játék, mert nincs gyógyszer, hogy az elveszett életedet újratöltsd és mivel csak pár trükköt tud és csak 3 fegyvered van max, ezért minden egyes katona legyőzése sokkal nagyobb kihívás, mint bármelyik másik részben. Én speciel mikor először játszottam vele, a végén nagyon megszenvedtem Robert de Sable megölésével. És ez tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Creative997 #3866 üzenetére
*már bőven Altair előtt is volt Assassin rend
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Creative997
őstag
válasz FireKeeper #3867 üzenetére
Jó tudom, de a játékbeli assassin rend alapjaira gondoltam, amit megismertünk a sorozatban
-
törölt tag
Akciós az AC3. az nagy visszalépés a 4hez képest? megmondom őszintén amíg nem játszottam a sorozattal, egyáltalán nem is vágytam rá. nem tetszett. de valaki belepiszkált az xbox live -ba és csomó ember ingyen letölthette, ekkor leszedtem én is az AC4-et. És megtetszett. Most valami 400 ft a 3. rész. Ha azt mondod nem elfogultan hogy megéri, akkor lehúzom még azt.
-
szami777
addikt
válasz #81556480 #3870 üzenetére
400ft-ot simán megér, többet is. Lassan indul be, de nekem nagyon bejött az új helyszín, a sztori és a szereplők is.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Creative997
őstag
Ugye az AC részek 2 idősíkon mozognak: van egy jelenbeli és egy korábbi felmenő életét végigvivő. Az AC4-nél a jelen szál nem nagy gond, viszont az AC3-é már szorosan kötődik az előtte lévő 4 részhez. Persze egy büdös szót nem értesz belőle, de végig vihető.
Ami meg a felmenő szálat jelenti: nekem vegyesek az érzéseim. A harcrendszer jó, a történet pocsék, csak egy bizonyos részig elmegy. Nagyon szar a játék szinkronizálása, az FPS a városokban (NY, Boston) a béka segge alá esik, de ami az erdőkben játszódik, az nekem nagyon bejött. Na meg itt alapozza meg a hajókázást az AC4-hez, tehát az már ismerős lesz. Teljesen más stílus lesz mint az AC4, de 400 huf-ot simán megér, sőt
-
Taifa Díaz
őstag
Hol lehet a hármast 400 JMF-ért megkapni most? Ennyit nekem is megérne.
Most néztem, a Steam-en is csak 5 Euro épp, a Revelations pedig - ami nálam a második legjobb AC rész - jelenleg 3.74 Euro. Továbbá: Liberation 5 Euro, Black Flag 5 Euro.
[ Szerkesztve ]
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Unbaised-Ben
senior tag
Valami iszonyatos bug akadályoz, hogy haladhassak a story-ban, feltételezem nem én vagyok az első, imádom amikor az eredeti játékkal is épp annyit sz*p*k, mint a "kalóz" verziókkal, ha nem többet.
Ilyenkor mi a teendő? Videó!
Köszönöm! -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Unbaised-Ben #3875 üzenetére
Rájöttem, kijöttem a piros zónából a térkép segítségével, de ez akkor is mi?
-
Creative997
őstag
Az szép, ilyet még nem is láttam
-
szami777
addikt
Volumetrikus ködöt kapcsold be és meg is oldódik.
(volumetric fog)[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Creative997
őstag
válasz Creative997 #3855 üzenetére
No hát befejeztem 5 könyvet 3 hét alatt. Az AC3 könyve egész jó, teljesen más aspektusból közelíti meg a történetet és az AC4 se rossz, Edward-nak van egy előtörténete, majd a könyv felénél kezdődik a játék és a befejezés sincs benne a játékban, több információt lehet megtudni az életéről. Szerintem érdemes elolvasni őket melóba/suliba menet és vissza (akinek van rá módja), hamar megvan (napi olyan 2-3 órát olvastam).
-
Fred23
nagyúr
Elkezdtem ezt a játékot, és nagyon élvezem. Most egy HP Pavilon g6 notin futtatom dedikált AMD Radeon HD 7670M-en alacsony felbontásban, Win7 64 bit mellett. Tükröződések normálon, hogy szép is legyen, így vagyok 30 fps körül. Ha Win8.1-re váltanék, nyernék 1-2 fps-t? Olvastam, hogy volt, akinek problémái voltak a 8.1-es Win és az ACIII / ACIV kombóval. Azok a gondok már megoldódtak?
Amúgy nálam most ez a játék lett a csúcs, talán csak túl friss még az élmény, de így hirtelen ez a sorrendem:
1st: AC: Black Flag
2nd: Deus Ex 1
3rd: Hitman: Absolution -
FireKeeper
nagyúr
nekem nem volt gondom egyikkel sem se 7, se 8, se 8.1 alatt. igaz a 3 szaggatott olykor de az a játékmotor meg az én gyengusz hardverem sara.
-
Fred23
nagyúr
válasz FireKeeper #3882 üzenetére
Az jó, írtak régebben sok rosszat AC + Win8.1 kombóról! Most arra vagyok kíváncsi, lehet -e nyerni 1-2 fps-t a Win8-cal AC-ben a Win7-tel szemben. Keresek majd ilyen teszteket, de ti is írhatnátok a tapasztalataitokról. Ugyanis a Pavilon g6 is gyengusz ehhez a játékhoz, nagyon alacsony felbontás mellett is alig van meg a 28-30 fps, jól jönne még egy kicsi. Win10-ről valakinek esetleg valami tapasztalat?
Nálam amúgy az a jó, hogy AMD Radeon kártya ellenére semmi buggal nem találkoztam eddig. Meg is lepődtem ezen.
Ja, és érdekelne még, hogy Intel HD 5500-on hogy fut a játék, akinek ilyenje van, szépen kérem, írja meg!
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
-
Creative997
őstag
Nos, új gép révén gondoltam újra nekiindulok a játéknak és most már én is tapasztalom amiről sokan panaszkodtak. Core i7, 8GB RAM, 4GB NVIDIA GF GTX860M és "szaggat" (alacsony FPS). Bocsi a lustaságért, hogy nem keresem vissza a cirka 4k hsz-ből, de valaki tudna adni egy grafikai beállítást, amivel rendesen fut? Egyszer szaggatva végigjátszottam egy régi gépen és nem azért raktam fel megint, hogy ugyanaz legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Creative997 #3885 üzenetére
A GTX860M az gyakorlatilag az asztali kategóriában a 750-esnek felel meg, szerintem az lesz a szűk keresztmetszet.
Én mondjuk ezelőtt GTX580-assal és most GTX970-essel játszottam (asztali mind2, de egyikkel sem volt gond, Core i5-750 majd most már i5-4690-essel.
Próbálgatni kell, hogy mi az ahol még normálisan megy...;) - The Power of the Light Side
-
Creative997
őstag
válasz Anonymus23 #3886 üzenetére
Itt Core i7 4710HQ, fullon kéne mennie, de végülis találtam megfelelő beállítást, közel fullon.
-
felh003
csendes tag
Sziasztok!
Már régóta fenem a fogam a játékra, és most végre eljött az én időm. Leárazták egyszerre amazonon és steamen is. Sajnos a rengeteg akármilyen edition és DLC között azonban kicsit elveszte. Melyik a jobb vétel?
1. Gold Edition Amazonról 24 dollárért
2. Digital Deluxe + Season PassSteamről 25 euróért?
A különbség ~1100 HUF
Előre is köszi a választ! -
nagyúr
Úgylátom egy 970 is kevés a PhysX high-hoz.
Titan X-el jól megy vajon, vagy SLI kell mindenképp?? (Vagy még azon is szar mert bugos).
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz FollowTheORI #3890 üzenetére
Hát igen ennél a játéknál ne számíts sokra ha PhysX-et is használsz.
Szvsz. én néztem videót milyen bekapcsolva, illetve be is kapcsoltam high-ra és engem inkább zavar. Leginkább az amikor pisztollyal lövök vagy a hajó ágyúkat elsütöm akkor akár több másodpercig nem látok semmit a füsttől (haltam már meg amiatt mert nem láttam semmit a füsttől és közben megöltek ).Illetve egy kérdés:
Már berakták azokat a cuccokat amiket csak event-ekből szerezhettem meg (Explorer Outfit, stb.)?[ Szerkesztve ]
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Fred23
nagyúr
Ki lesz az első, aki Win10 alatt is játszik vele? Kíváncsi lennék rá, bár gondolom, nem nagyon lenne eltérés. De pl. GTA-nál voltak gondok.
-
addikt
válasz tibur5555 #3892 üzenetére
Én nemrég vettem Gold Edition-t és két kódot kaptam. Az egyik megnyitotta az AC4 Gold-ot, a másik meg DLC volt. Hogy megjelenik-e a főmenüben, azt nem tudom, épp, hogy kipróbáltam a játékot tegnap.
S ha már itt tartunk... marha nagy csalódás az fps az előző játékokhoz képest (ami nálam az AC3). Vsync-et kikapcsolva is valami "láthatatlan erő" nem engedi a játékot 62 fps fölé. Itt is valami .ini-t kell buherálni? Nem mintha kikapcsolt Vsync-kel akarnék játszani, de valami iszonyat szarul fut és már szinte minden látványelemet kikapcsoltam / normálra vagy alacsonyra vettem.
Vagy ennyit tud a GTX 760 és kész? Bár, ahol lejjebb olvasok, GTX 770-nel sem rózsásabb a helyzet, akkor meg marad az adaptív Vsync meg a tearing bámulása
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
viktor82
őstag
válasz Dark Archon #3895 üzenetére
Nálam 970 sli-vel sem nagyon megy 60főlé!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
addikt
-
Bicskás
senior tag
Szép napot kedves topiklakók !
Van olyan mod a játélhoz, amely azt okozza, hogy a raktárak bizonyos időközönként újratöltődnek ?
A választ előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Oreyus -
Bicskás
senior tag
A játékot megbízható és olcsó forrásból be lehet valahonnan mostanság szerezni ?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Bicskás #3899 üzenetére
megveszed a boltban? cdgalaxisnál 6k a pc-s, az sztem korrekt ár érte, sztem játékmenetben a legjobb AC eddig.
a raktárak pedig egy idő után újra fognak töltődni mod nélkül is, addig legyél türelemmel. ha kell nyersi csáklyázz meg egy-két hajót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.